Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І чим Вам не подобається Бєлковський?
    Може, написаним у далекому 2014 році?
    Я, наприклад, слухаю Бєлковського із задоволенням, попри його мяке "р" і не дуже чітку вимову. Тому що він підмічає те, чого інші не підмічають. У інших все зводиться до "Путін - фувло". Слухав випадково на днях такого собі противника путінського режиму Мальцева. То - такий дурень, якого ще пошукати.

2. Як я писав, Бєлковський, Ілларіонов, Піонтковський, Ганапольский, той же Савік Шустер та багато інших прислані в Україну для створення відповідного інфополя. Сюда ж можна добавити Соколову, яка готувала імідж Добродомова і Борислава Берези. Правило 60/40 % діє прекрасно. Вам подають 60% правди, за якою 40% брехні ви вже незауважуєте. Через певний час, коли клієнт (слухач) дозрів, ця пропорція міняється 40/60%, і так до створення необхідного інфопростору в країні, або до перевернення сприйняття з ніг на голову. І вже добре прозомбоване населення не бачить ніякого позитву, а лише один негатив і, вуаля, противник руками одурманеного населення отримує бажане. А через півроку той громадянин чеше свою ріпу і думає як так вийшло, що стало ще гірше ніж було.
    Подивіться коли Бєлковський попросив громадянство -2014 рік.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та чого?
    Нині друга серія їхнього зльоту відбулася в палаці спорту.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

// Як я писав, Бєлковський, Ілларіонов, Піонтковський, Ганапольский, той же Савік Шустер та багато інших прислані в Україну для створення відповідного інфополя. //
    Факти на стіл! Чи це просто фантазія? Піонтковський та Ілларіонов - взагалі не в Україні.
    Та і принцип, що один Порошенко хороший, всі інші погані, агенти Кремля - недоречні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Почитайте, там на декілька постів назад я дав одне посилання. Я жувати для вас не буду. Вставте собі зуби, якщо не взмозі прожувати те, що споживаєте.

6. Lanktocha

Трохи вище, якщо це те, стосується Бєлковського, що він агент Кремля там не йдеться, але менше з тим, від чого таке мислення з приводу Ганапольського чи Ілларіонова?
    Критикують Порошенка - а як я критикую, буде заява в СБУ як на коллаборанта?

7. Вони громадяни України? Якщо б вони критикували в ЗМІ своєї країни, будь ласка. Це їхня країна, це їх право. Ці ж приперлись сюди і вчать мене в моїй країні жити. А можливо вони виконують поставлені завдання по створенню відповідного інформполя для просування чиїхось ідей. Ким був в роісії Ілларіонов?
    Пора вже відвикати, що іноземці завжди праві, що у них немає корупції і т. д. Ми вже виросли з дитячих «штанішєк». Благо, останні голосування в Раді показують, що Україна потихенько набирає досвіду, авторитету, мускул і вже може постояти за себе, показати зуби, вказати на подвійні стандарти і перетворилась із спостерігача за політикою в доволі активного успішного гравця.

8. Lanktocha

Що і треба було довести - просто фантазії і власні версії.
    Раз мова пішла про переїхавших, є ще Кисельов - правда із медведопутінським пропагандоном його плутати недоречно.
    Ілларіонов сюди не переїхав, Ганапольський - можу послухати, але залишуться у чомусь розбіжності та у чомусь своя думка.
    Якщо говорити про іноземців,які своє мислення пропагують Україні, ще як це вражескія піндоси - на шабаші Соловйова за критику таких буде апладувати студія.
    Усик о предвыборной кампании Порошенко: «Делает и говорит несовместимые вещи» - Информер UA

Останнє редагування: 9 лют 2019
  9. Щодо Усика. Гарний боксер і все. Глибше краще не копати. Пропаде все позитивне враження від нього.
    Щодо вашого посилання. Це передрук з іншого джерела, яке належить, яке належить.......... Коломойському. Відкрийте посилання в кінці статті Питання закривається, особливо про ЦВК, чорний хід і активістів з плакатами які постояли на сходах 20 хвилин, зняли картинку для грантодавців звернулись і пішли. В мережі є відео з камер спостереження о котрій годині приходили активісти, а коли заїхав президент і через які ворота.

• Подобається Подобається x 1
  10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

«Як глава держави я точно ніколи не буду навіть припускати можливість тиску на будь-якого суддю. І попрошу забрати всі телефони спеціального зв’язку між Адміністрацією Президента та головами судів, які досі є в кожному кабінету очільника кожного українського суду. Нема їм що там роботи», – підсумував Андрій Садовий.

«Разом з оновленням НАЗК, треба повикидати з судів всіх перевертнів у мантіях», - Садовий

зі

Де той, най не кажу хто, бо нині неділя... ?

Ну, той, шо 20 разів судився, де він?

Може він знає - чи то правда, що в кожному кабінеті очільника кожного українського суду є телефони спеціального зв’язку між Адміністрацією Президента та головами судів?

11. Lanktocha

Крикуни, що так наводить порядок Порошенко - сидять Штепа, Гепа, Труханов...? Та будь-хто із мерів-сепаратистів чи одіозних ПРдунів? Договорняк - забезпечте відповідну підтримку, відповідну кількість голосів і спіть спокійно. Завтра - післязавтра вже не пройде, 5 років мало, хтось хоче ще 5 таких?
    Ви далі тіштесь недовершеним Томосом ( початим попередниками ), не одним Порошенком вирішиним без.візом і красивими танками на параді на Хрещатику і бійтеся, що "Путін нападе!".

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Краще бути порохоботом, ніж клінічним ідіотом.

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

В тих, хто вибирав Януковича, є зараз багатий вибір: Бойко, Вілкул та Мураєв. Тільки на них чогось команди фас! ніхто не оддає.
    От це турбує і викликає підозру. Оці - гірші навіть клоуна. Бо клоун чи впряжеться чи ні, а ці з задоволенням.

15. VasMT

16. VasMT

А Ви не допускаєте, що за Януковича голосували тому, що його опонентами були оранджьОві шахраї?

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)