Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василько.... шо Ви знаєте про народне волєізліяніє....шо????

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Те саме, що й ви. Можливо більше, бо не сиджу на свому хуторі, а трошки їжджу країною в спілкуюсь з людьми різної географії і соціального статусу.

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

upload_2019-2-5_19-27-12.png
    О,вже му смішно! Дуріє,чи вже здурів,москалисько казахстанський! Але, як то му хтось вп'єрдолить в-пику в Стрию,то сі заспокоїть хрунь за таке говорення про галичан! Давай,давай,Вася набирай бали,тупий і хворий на-голоау москалю! Новоспечений агресор,б'я... Йой,мені то треба? Галичині він тре-е-еба? Може Сходу України,але не Заходу.Ото ж...ніяк тупак не заспокоїться! :facepalm::fu: :vinsent:.

Останнє редагування: 5 лют 2019
    • Смішно Смішно x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Перегорнув сторінку, тому відповідаю по черзі:
    Робота Садового ( до якої як до мера також немало зауважень ) організація у місті якихось свят пива чи пампухів, креативні ресторани у центрі міста - далеко не компетенція президента, основні завдання якого - контроль над силовими структурами, головнокомандуючий, міжнародний переговорник, та і я не думаю, що аж так самостійний, не має відношення до олігархату та не тягнуться за ним корупційні справи.
    Націоналізм - потрібна річ, особливо при ворожій загрозі, поширений в Ізраїлі, який оточений ворожими арабами. Інша річ, багатьох теперішніх українських націоналістів взяв би за горло Бандера, будь він живий.

5. Lanktocha

А передвиборчі обіцянки Порошенка у 2014 не популізм?
    Що виконано, може недопрацьовано, може не навічно, але, що на ІІ каденції виконається це ще раз "На біс"?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви знайдіть мені політика, який все, що не наобіцяв - зробив.

Але можна наобіцяти і взагалі нічого не робити. А той робить.

Щось виходить, що не виходить, але його не можна звинуватити в байдожості, чи лінивстві. Все порівнюється з чимось/з кимось.

До нього не було кращого президента. Покажіть кращого і я перший буду ЗА.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

розмішили.... садік - націоналіст.:)))

Отут, ви дали в штангу кріпко.

Він сам є олігарх, може не українського, але регіонального масштабу - 100%
    кримінальні справи будуть. На все свій час, повірте. Скільки б клубок не котився.

Забудови у Львові, відкати від забудовників у вигляді квартир, які не йшли Садовому, а прокурорам, щоб не було справ.

А халатність, від якої загинули люди на сміттєзвалищі? Справа відкрита.
    Так що перспектива там велика. У Садіка нема виходу, як рватися до влади, бо інакше загримить, як має бути.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та я в Стрию мешкаю з 1971-го року. І ще ми по писку ніхто не вп‘єрдолив, хоча я ніколи, ну звісно не в школі, а пізніше, не приховував свого ставлення до наційонілістів.
    Ті самі большевікі, тіко нігде до вляди не можуть дорватись. Мудрий нАрід їх копняками жене подалі...
    І так буде.
    А Бандера ваш славітний, такий самий зарозумілий малорослік, як Ладзьо-сифілітик чи навіжений Адік.

9. Lanktocha

// Але можна наобіцяти і взагалі нічого не робити. А той робить. //

Майже як деякі пенсіонери, голосують вже 2 чи 3 раз за злодія, нечесного політика, мотивуючи "Хоть щось робить, хоть краде, але хоть щось людям дає".
    Ще під час ІІ каденції якісь важливі рішення виконає "на біс"?
    Сміття чи цукерки - я далеко не фанат Садового, але і більшість рошенівської продукції - гадость.

10. Юрко НОТОЦО

Василь дуріє далі.чи зварював вже зовсім,бо хвалиться дзяд про-московський же в Стрию за-совєтів не діставав...викликайте бандерівську Скору.:cry:
    upload_2019-2-5_20-16-15.png upload_2019-2-5_20-16-18.png

Во-о,на дорожку...
    zz4.jpg zz1.jpg

11. Фаріон Ірина Дмитрівна — Вікіпедія

12. Kyrluk

Kyrluk Member

Між цукерками і сміттям я теж вибираю цукерки, але, нажаль, вибір президента це ніяк не спрощує. Хоча, як казала одна розумна людина, не можна вибрати когось з нікого.

13. Юрко НОТОЦО

Глибоко поважаю цю жінку...Приклад патріотизму! Сам вірив в ті всі речі,що й вона! А людям,які зраджують своїй НАЦІЇ ,це не зрозуміти!
    Нині Вона знамено Нації! :bandera::uanew:

upload_2019-2-5_21-29-52.png

14. Юрко, я знаю іі краще. Племінниця дружини вийшла заміж за іі племінника. Так що розпинатись щодо неі і свободи, то тільки підривати свій авторитет. Але то ваша справа. Як каже одна знайома, прапор васко рук і барабан на шию.
    Якщо у Василя РПЦ або Кирило головного мозку, то у вас сліпа віра в тих, хто багато говорить, але мало робить.

15. Для любителя Іловайськоі трагедіі

View: https://www.facebook.com/100011553425620/posts/735229483538826/

16. Юрко НОТОЦО

Ну й слухайте отого Мішу-фокуснника,що спішить накрасти за вірність вальцманам,та і пропагандиста, примітивного коляборанта,що все ліпше всіх знає і всезнаючому Петрусю вірно служить.
    За навіти,можуть підвісить і на віти!(с)#бандерівці

0000вввв.jpg
    +
    upload_2019-2-5_22-26-19.png

17. Та не Петру , а Україні Присягу друку не Петру у народу України. А ви через свой персональні образи ладні викинути немольля разом з ночвами. І тут таких більшість які думають не головою у тижнями політиками.
    Тут героі до першого пострілу і жовтих споднів, тому що ніколи не чули ні свисту куль, ні розривів гранат, ні пронизливоі тишини, від який одразу прокидаєшся: що сталось, чому не чутно гарматних пострілів.
    Сидячи в теплі на дивані, гарно ставати по клавіатури і думати от як би, то....... Не буде там грибів і городу, тому що більшість не бачить дальше власного носа і не відчуває нічого, крім власних рецепторів. А прорахувати подіі на рік, два, пять, десять - це вища математика.
    А так одвічне пробіднення, сумління і заздрвсть до чужого успіху. А підкови не пробували пробити і гурувати з ранку до ночі, щоб мати.
    Більшість тут подібні до Стецька з Наталки-Полтавк. - ів би, спав би.

18. Юрко НОТОЦО

Та ну вас,фокусників.Йдіть ви на ху...на хутір краще метелики лапати!:)))

upload_2019-2-5_22-38-1.png

• Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)