Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Починаються компромати і риття у чужій брудній білизні.
    Тимошенко у мене ввідноситься до антирейтингу, голосувати за неї не збираюся, так і Зеленський - "темна конячка".
    Є ще бздури від порохотяеів "Якщо проти, ти не українець - за парєбрік!", ще такого не ліпили?
    Дуже мені нагадуєте кучмістів 1999, що от такий хороший Кучма із кризи 90-их вивів, Конституцію і гривню запровадив, якщо не він, то ще гірший комуняга Симоненко, і що Кучма на другій каденції зробив, запровадив ще одну Конституцію, ввів іншу нац.валюту? Були, і вбивство Гонгадзе, і "Україна без Кучми", і все закінчилось помаранчевою революцією. На що тепер розраховуєте, ще один Томос чи відкликання його, без.віз з Африкою чи відкликання без.візу з ЄС, нові договорняки, таємні виїзди на Мальдіви, офшори...?

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Колишній народний депутат від фракції "Свобода", викладач НУ "Львівська політехніка" Ірина Фаріон, відома, як затятий борець за українську мову, який часто потрапляє в скандали, вважає, що Україна може врятувати тільки президент-націоналіст.
    На думку Фаріон, президентом України повинен стати Руслан Кошулинський. Про це член ВО "Свобода" розповіла під час свого інтерв'ю виданню "Золочев.нет".
    "Я просто знаю, що якщо ми не виберемо президента-націоналіста, то далі відкинемо розвиток країни років на 50. Ми повинні орієнтуватися на сусідню країну, яка називається Польща. Польща свого часу обрала націоналістичну владу і семимильними кроками рухається в глибину і своєї культури і своєї історії, і питомої економіки ... Нам не потрібні слабкі християни. Тих 12, які були при Христі не всі були сильні, були і слабкі. Яскравий приклад - це Фома і Юда. Не будемо хома, не станемо іудами. Не зробимо навіть того, що зробив апостол Петро, а пото виправлявся.
    Ми маємо можливість не зробити помилки тепер, на Цих виборах, проголосувавши поки за того, який здається, що він в меншості. Їх тоді християн було дуже мало, але ніхто не може впоратися з ідеологією християнства вже більше 2 тисяч років ", - заявила Фаріон.
    Фаріон накинулася на Зеленського і Вакарчука: сміється весь світ
    Фарион набросилась на Зеленского и Вакарчука: смеется весь мир
    000rkihh.jpg upload_2019-2-5_10-53-18.png 000rkjh.jpg 000rkjhgff.JPG

• Тупо Тупо x 1
  3. Стара прошмандовка-комуністка, «городская сумасшедшая».

4. View: https://www.facebook.com/100001833175280/posts/2480942701976811/

• Смішно Смішно x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Накінець Югу сейшельського чимось зайняли! Яка радість! Діамантові прокурори та злочинці попередньої владі - то нудно, а ось вибори - то саме те! бо воно як було політиком, так і залишилося, а Генпрокурор з нього - як ... не хочу і казати.
    Але що робити - не вмієш пекти хліба, будеш пекти раків.

Таких виборів на неньці ще не було - це вже точно.
    Такого про того бідного Гриценка наліпили, що під словом "Гриценко" цілі помийки, бо у Порошенко антирейтинг зашкалює, та і у Юлі таке ж саме.Треба і Гриценка виваляти в смолі та пір'ях))
    Останніх міністрів Саламатіна, Лєбєдєва та Єжеля оббріхувати нащо - вони в Росії. А тут екс-міністр - кандидат в президенти сміє набирати рейтинг!Хоч і нічого не докажуть, та ще строк давності вийшов, але ж лайна на вентилятор накидають перед виборами)

Та хоч би не так тупо, панове: он зверху картинка "стан озброєння 2010-2014 - міністр оборони Гриценко А.С." Чи 9 років підряд він трубив у міністерстві?
    Хомчин, дурню, та він же "розвалював" армію менше двох років, ще 12 міністрів було. Тобі не заплатять за таку топорну роботу.

Останнє редагування: 5 лют 2019
  6. Lanktocha

Дійсно, чи варто докопуватись виключно до Гриценка, я його не ідеалізую, але такі речі не міг робити міністр оборони без відома та згоди премєра і президента. Чому ніяких притензій до Тимошенко? Чому не говорили про таке тодішній міністр МВС Луценко, та і мовчить зараз, чи ген.прокурори?
    Підготовлений виступ із підготовленими журналістами - не думав, що є настільки наївні, щоб у таке вірити і це піарити.

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Lanktocha, вже багато разів говорено - бариги не бояться Юлі, Зє і Бойка. Бариги бояться Гриценка.

Бо президент Гриценко - це ліквідація всяких напрацьованих схем і кормушок, президент Гриценко - це ЖИТИ ПО НОВОМУ :)))

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  8. Lanktocha

Із політичними кумирами можна скоро стати "бабушками Черновецького".
    Є недоліки в тому ж Гриценкові, хоч ідею порохоботів, що хто проти Порошенка - той агент Кремля не підтримую.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це ж, Lanktocha, розраховано на тупих і завзятих, основний контингент вальцманоїдів і оранжоїдів.
    Ось відео, де вальцманоїди влаштували цілу виставу. З актами, антрактами і мізансценою...

10. ІгорМ

Недоліки є у всіх поголовно.
    Але ж голосувати за когось треба ;)

11. ІгорМ

Об'єднання "Самопоміч"

Йдучи на президентські вибори, українці звикли обирати між злом та меншим злом, надаючи перевагу останньому.

Сьогодні ми маємо унікальний шанс. Сьогодні ми маємо непов’язаного з олігархами реального кандидата Андрія Садового, який справді може рухати країну в інший бік, щоб люди ставали заможнішими. Це переломний момент, — Oksana Syroyid

12. Юрко НОТОЦО

Комуні-і-істка ??? Сам ти-дурак,як Вася з-Казахстану...село-забембане!Як Фаріон була б президентом,то ви б як єжово-троцкісти не-вийоЖувались тут,а срали б-по-ногах,коляборанти-україншькі!:haha:

upload_2019-2-5_14-53-55.png upload_2019-2-5_14-55-33.png

View: https://www.youtube.com/watch?v=kAmqJKDt3ts

• Тупо Тупо x 1
  13. Silver bullet

У Гордона Гриценко:

Последняя капля, из-за которой меня сняли с должности в 2007 году, была связана с Ющенко.

– Что именно?

– Ладно, это уже история. Не очень люблю, когда говорят о детях, но… Пришел его сын, принес документ. Обращение. Овидиопольский район, такой-то поселковый совет, здесь программа президента, здесь миллионы рабочих мест… Вы только подпишите, там земли есть немного, чтобы она пошла под этот поссовет, а они все сделают, и будут рабочие места.

– Вам жалко было подписать?

– Я сказал: "Классно. Только хочу уточнить. Может, вы не знаете". Хотя он знал. Примерно 7 га встык к "Седьмому километру" – заброшенная воинская часть. А я раньше сделал публичное заявление, что мы через аукцион и Фонд госимущества выставим ее на продажу.

– "Седьмой километр", давайте скажем, это рынок, самый крупный в Украине.

– Да, это рынок. Так вот, руководитель рынка тогда заявил: как только это будет выставлено на продажу, он дает миллиард гривен сразу. Я сказал сыну Ющенко: "Если вы тех, кто вам дал это письмо, убедите дать миллиард гривен и еще плюс одну, я подпишу". Он так смущенно забрал бумаги. А затем… На этом министерство для меня закончилось.

– Вы ведь и сыну Януковича отказали, верно?

– Была история.

– Или об этом нельзя?

– Можно, почему нет.

Старшему сыну?

– Нет, Януковичу.

– А, самому Януковичу?

– Виктору Федоровичу. Он был такой непростой и тертый. Если вернуться во времени, разговор был после выборов 2007 года. Завтра голосование за премьера Тимошенко. Он меня пригласил. Я очень редко бывал в его кабинете, хотя и являлся министром. Спрашивает меня: "Ну, вы же, конечно, не будете голосовать за Тимошенко?" А там как раз одного голоса не хватало до 226. Отвечаю: "Нет, я слово держу – проголосую". – "Но она же вас поливала грязью, заявляла, что армию сделает контрактной за два месяца и т.д." – "Это другое, работа, которую мы сделаем. Но слово я сдержу". Он понял, что я непрошибаемый, и говорит: "У меня есть старший сын, он очень любит оружие. Как министр обороны можете подписать приказ, чтобы его наградить пистолетом?" Никто не знал тогда Сашу-Стоматолога, кто это такой. Я принял внутреннее решение, что этому не бывать, но сказал: "Хорошо, я подумаю". Он мне звонит через пару недель. "Решили?" – "Нет, – говорю, – этого не будет".

– Так и сказали – "этого не будет"?

– Я умею говорить "нет". И Ющенко говорил, и другим. Иногда за это выгребаю, но…

– И что Виктор Федорович?

– Ничего. Давайте серьезно. У него было два министра – [Нестор] Шуфрич и [Василий] Цушко. У них были пистолеты Макарова. Мог бы забрать? Видимо, он смотрел дальше. Чтобы появился приказ за подписью Гриценко, давшего Саше-Стоматологу оружие. А потом, когда Саша начал бы вырывать зубы всему бизнесу в Украине, чтобы убить в зародыше, чтобы все забыли фамилию Гриценко. Янукович умнее, чем многие о нем думают.
    Больше читайте тут: Гриценко: Я предложил Мостовой: давай я втяну весь негатив, а потом ты зарегистрируешься – и вперед, в президенты! А я буду начальником штаба

14. Silver bullet

Отакі справи. А зараз може і цією військовою землею біля базару шантажувати та оббріхувати Гриценка, але марно. Особистого підпису-дозволу нема, шавки погавкають трохи до виборів - і полазять в будки...
    Та було б за що потягнути - вже б потягнули за ці 12 років, це абсолютно зрозуміло.
    Дай боже людині терпіння.

15. Юрко НОТОЦО

Вася вже тупо-сере по-споднях...хрунь з галицькою пропискою! Чекай,чекай з приготованою мотузкою... на Кошулинського! Він і Фаріон вже летять!:morning1::vinsent::girl_witch:
    А Трамп,нова гАмерика духом Республіканців допоможуть!:hunter::hunter::hunter:

!!!vvvО.jpg

View: https://www.youtube.com/watch?v=8_rz1YKDTbg

• Смішно Смішно x 1
  16. VasMT

:)))
    ЮркО, ЮркО...
    Вже про душу пора думати, а він і далі свято вірить в ото збіговисько крикунів і фекалноходІв.
    Та ніколи не перемагали націоналісти. Історія про то каже. Торгували Україною, торгували людьми, але з ким би вони свій гендель не вели, все одно залишались в дупі.
    А про оцих фаріонистих тягнивбоків навіть говорити встидно.
    Збіговисько шахраїв...
    Bella mafia

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Біда України у тому, що значна частина виборців економічно і фінансово безграмотні. Як наслідок — любов до популізму.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Між цукерками і сміттям, я вибираю цукерки. Зрештою, що кому більше смакує.

19. VasMT

Браво, Ромасю, браво!
    От якраз на крики, скандування і пустопорожні пафосні спічі оранжоїдів і вальцманоїдів і ведеться отой тупий, неосвічений натовп вишиватників, до яких і ви належите.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)