Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А. Вже і листи ранєного є? :haha: А нічого про "дочерей офицера" нема?
    Може ще буде.
    Ви, лайноїди, ви спите нормально? :)

2. Silver bullet

подивилась, що там за істерики. Істерики Луценків, так.:)
    добра підбірка. Нормальний мужик, такий саме потрібний на цьому етапі в Україні.

3. Это из анекдота про упорную мышку и любимый кактус. Как объяснить Аталотию простой факт, что его вранье про армию вылезет же молниеносно?
    Самый "Ч" дал интервью, где наплел с три короба вранья. И про то, что его сын героически воевал - вранье.
    И про то, что дети других чиновников не воевали - вранье.
    И так далее.
    Особенно качественно он врет про свое очуметь-мощное образование оперативно-стратегического уровня. Для получения диплома ОСУ нужно два года учиться в Университете обороны, имея при этом образование уровня ОТУ (оперативно-тактический уровень). А если заочно, то три года. Такие вот правила, не сейчас придуманные, не нами написанные.
    Аталотий учился три месяца, а не года. Аталотий учился на курсах повышения квалификации. Тому есть свидетельством не диплом, а свидетельство. И куча справок от начальство, дремучих годов. Не горят в архивах документы, не горят. Аталотий уже и не депутат, а справка о его курсах так и лежит в архиве.
    КУРСЫ, КАРЛ!
    Свинство даже не в этом. Ну, нахимичил он со своим образованием, ну, такое. Свинство в том, что он в своем интервью несет ересь.
    "Я пропонував себе і верховним головнокомандуючим пішов на вибори, пояснював, що я можу організувати оборону, забезпечити війська, нормальну кадрову політику..."
    Страна горела и пылала, армия в раздолбанном состоянии, полковники шли на лейтенантские должности - было бы желание. Было бы желание защищать Украину, а не брать у спонсоров деньги на рекламу самого себя, никогда-никуда-непроходного.
    Он себя видит в роли Верховного Главнокомандующего, и никак не ниже. Не царское это дело. Ясно?
    Юрий Бирюков

4. Silver bullet

Хоч би слово погане почути про Бойка від порохоботів, а він в деяких рейтингах вище Гриценка чи врівень з ним.
    Диво-дивне. Це Бойко - який з Мертвечуком в одній упряжці. Що це за феномен цього форуму?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Про Бойка немає сенсу говорити. Там Москва пре зі всіх дир. Він цього і не скриває. А цей вже писав, що розробляє з роісянами план примирення, а,де-факто, зливу України.

6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ігорку,шось дуже ску-у-учно тутки!Одні сплєтні...А де,поліський Вася - друг галичан! :cry:

7. Silver bullet

Коли буде президентом - то буде.
    Коли країна палала, Хомничу, йому пропонували очолити Генштаб. Він, як людина відповідальна, чесно відмовився - "не потягну".Я не можу сказати чому, це точно генеральська посада, мабуть і генералами там треба керувати і мати знання, яких він не міг знати. А міністра оборони не пропонували.
    ще один "лист ранєного"?))

Попробуйте покритикувати Бойка для різноманітності, Хомнич. А то в мене вже підозри виникли щодо вас і Миха.

8. Мой любимый персонаж Аталотий сегодня громогласно заявил о том, что он планирует в очередной раз пролететь, как фанера над Парижем. И я бы вообще мимо этого действа прошел, если бы это недоразумение не затронуло снова тему армии. Реформировать он ее собрался, реформатор хренов...
    Тут такое дело. Я вот его искренне и неистово презираю с 2015 года, когда ни о каких предвыборных баталиях не шла речь. Я его стал неистово презирать после того, как столкнулся с "результатами" его "реформ". Тут реально все слова в кавычки надо ставить, ибо ни реформ, ни результатов.
    Достаточно вспомнить питание, достаточно вспомнить его "реформу". Написаную и выписанную исключительно под интересы коммерсантов (вплоть до того, что "забыли" включить пункт о ремонте столовых). Не согласованную ни с кем, не утвержденную нигде. Чистое самодурство, на уровне "или подписываете сейчас документ, или завтра вон из армии". Это, кстати, не мои придумки, это рассказы участников совещаний, где военные убеждали этого "изобретателя" не уничтожать систему армейского продовольственного обеспечения. Мда... А вот Диана Петреня пробежала 100500 тысяч километров по коридорам, согласовала со всеми инстанциями, внесла сотни правок в концепцию и на выходе получила систему питания, про которую говорят "Блин, а я вот дома так не ел никогда вкусно, да и не потяну по деньгам я такое разнообразие".
    Это просто пример, один простой пример. Можно безусловно предположить, что он изменился за эти годы и в лучшую сторону. С таким же успехом можно предположить, что Санта Клаус действительно летает на санях с оленями. Неть... Он не изменился.
    Достаточно просто было послушать сегодняшнюю речь и услышать обещание отменить призыв на срочную службу. В воюющей стране. Где срочники не отправляются на передовую, но проходят базовое воинское обучение и каждый шестой остается после "срочки" на контракт.
    Достаточно было услышать обещание сократить количество генералов. Пипл же хавает, пиплу же уроды нарассказывали про толстопузых генералов, дебилов и идиотов. И неважно, что больше половины генералов ВСУ стали генералами за последние 4 года. И неважно, что в ВСУ наименьшее соотношение количества генералов к количеству военнослужащих, если сравнивать СО ВСЕМИ СТРАНАМИ НАТО. Да, давайте сократим Забродского, Лунева, Содоля, Микаца, Шаптала, Ковальчука, Мойсюка.
    Может проще тогда уже сразу в предвыборной агитации обещать полную и безоговорочную капитуляцию? Так было бы Честнее, для Ч в кружочке.
    Юрий Бирюков

9. Silver bullet

Та він вище Гриценко по ряду рейтингів? Ви що, з глузду їдете?

10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Як де? Тутка.
    Во, внизу його ПОП на сильку дивитьсі...
    [​IMG][​IMG]

11. Пані, вивчіть англійський правопис. Ви читати не вмієте. Я вже давно на всіх форумах під своїм ім'ям. Це дуже рідке прізвище для України.

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Замогильным голосом начал вещать Настоящий-Полковник-Анатолий, поучая Министра обороны Украины.
    И не вспоминал бы я его, дался мне этот "фрукт". Но поучать Степан Полторак - это реально верх наглости. Особенно поучать по поводу испытания комплексов ПВО, к тотальному уничтожению которых, Анатолий Гриценко имел самое непосредственное отношение.
    Мы часто-густо вспоминаем плохими словами триумвират министров времен Януковича: Ежеля, Саламатина и Лебедева. Но они ответственны за уничтожение боеспоспобности армии. А вот Анатолий Гриценко уничтожал саму армию. Рекордсмен.
    Я две недели назад рассказывал про "тихую" инспекцию от министра:
    View: https://www.facebook.com/yuri.biriukov/posts/1819418014993674

Про десятки гектар в самых дорогих местах Одессы, раздававшихся практически бесплатно. Про военные городки с выходом к морю, отдававшихся за 10% от их реальной стоимости. Про землю, которую просто ДАРИЛИ. Ага, на Французском бульваре. Я не знаю сколько стоят 23 сотки земли там, но почему-то думаю, что очень много.
    Ужасно хочется изобрести машину времени, ужасно хочется посмотреть причину подписания 9 февраля 2006 года трех писем (с одним исходящим, что наверное можно квалифицировать как служебный подлог), в результате которых Министерство обороны отказалось от 11 гектар земли, в обмен на 158 квартир. Которые еще и не передали нам в полном объеме до сих пор, уж 10 лет прошло.
    Он таков, суровый Настоящий-Полковник. На аватарке "дубок", суровый взгляд. Ага. Даже не про комплексы ПВО, я молчу о рекордных распродажах армейского имущества за три года на должности. Речь еще и про десятки тысяч гектар земли в самых коммерчески дорогих местах.
    И именно он поучает Степана Тимофеевича, который добился за 2 года возврата 90 000 гектар на баланс МОУ.
    Цирк-шапито.
    Юрий Бирюков

13. Юрко НОТОЦО

А чого не заходить і силькою не трясе? Вась,ну-у,скучно ж без Тебе з тими порохо- і напів-порохоботами!Да-а,полісянин ,то не галичанин!Це як Бульба-Боровець і Шухевич!:preved:

Останнє редагування: 3 лют 2019
    • Смішно Смішно x 1
  14. Silver bullet

Бірюков-радник президента. Навіть нема потреби читати :)))Людина з шкури лізе, боти дрищать услід. :)))
    Хомнич, не бути Порошенку другой термін, не рийте землю. Це неабияка радість бачити, як вас ковбасить, а ще два місяці. Якщо кандидат Бойко вас не цікавить, Тимошенка на першому місті теж не цікавить, а ви на лайно ісходите по Гриценко, який не олігарх, не кремлівська шістка, то така команда "ФАС!" може бути тільки на людину, яку олігархічна свора дійсно дуже боїться.
    Здравія бажаю)
    PS. Побільше, побільше простирадл. Не зупиняйтеся.:)))

Останнє редагування: 3 лют 2019
  15. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Юрко, а ви на тижни шо поробляєте?
    Маєте якесь заняття на кожний день, чи вже на активному віддиху?

Бо я кожний день мушу йти і арбайтен...

16. Ви знаєте, я професійно слідкую за подіями на Сході з весни 2014 року. І хто що зробив для армії і захисту країни знаю добре. І як і після чого Бірюков попав в радники Полторака і Порошенко. Ану розкажіть нам що небудь про 79 бригаду на кордоні з роісією, та про обстріли з території роісії. Хто її виводив з оточення?
    А може ви в курсі, хто розробляв нову форму для армії? Чи хто розробляв нові норми харчування. Хто проектував нові казарми і хто їх курує?
    І що для вашого Аталотія не знайшлось роботи в армії? Чи він вміє тільки продавати, а не створювати?

17. Юрко НОТОЦО

Нє Ігорку,я реально слабий...руки атрофовані повністю до важкого,і одягнутися без жінки сам вже не можу.Каліка повний,інвалід...тому лише компютер та музичний аукціон з музінструментами,то моє.Якось буде,мушу давати си ради! Отаке!
    А ті всі боти-полуботи,що тут розказують галичанам на передодні виборів Щось за чиколяду,то як на мене... самі в то не вірять,що мелять.Правду мовлю!:preved:

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Саме для лайноїдів (TM) нормальний. А чисто для мене, як для НАЙМАЧА і УТРИМУВАЧА держчиновників - повна нікчема. Голова ОСББ, в якому я живу, дав би фору цьому нікчемі. Нажаль він старий єврей, освіта музична, звання - прапорщик у відставці. Однак так вміє "строїти" чиновників районного рівня (Павлика, Діденка) що вони перші віддають йому честь, коли бачать у коридорах присутніх закладів. :)

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А я що? Я нічо. Сиджу, дивлюся і регочу з вас усіх...
    Гастролер - фтопку.
    Йулька - фтопку.
    Олежик-фетішист - фтопку.
    Гріціан - фтопку.
    Садік - фтопку.
    Це оранжоїди. Всі оранжоїди фтопку.
    Бойко - фтопку.
    Бойки - ті самі українці, тільки дикі.
    Зєля - фтопку.
    О! Може соціалісти підійдуть?

Статус теми:
Закрита.