Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Якщо наберете таку аудиторію, як у Батяра, то і ви отримаєте результат серед своїх прихильників.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Та для чого переводити стрілки? Не про репутацію і ймовірну розкрутку де і ким ВО Свободи йшла річ, сам факт, є інший приклад - один з ідеологів українського націоналізму Донцов - також прізвище не українське.
    Як я писав, хто і згідний за Порошенка голосувати, то тільки як за "менше зло", так і у 1999 голосували за Кучму.

3. А хто вам мказав, що Донцов не українське. Та територія ще з княжих часів була під київським патронатом і називалась Тмутаракань.
    За однією з гіпотез Донцов походив з роду слобожанського козацького полковника Федора Донця, нащадки якого отримали дворянські звання і змушені змінити прізвище.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:facepalm:
    Комплекси... Суцільні комплекси...

5. VasMT

6. Комплекси, Василю, у вас, а не у мене. Вас коробить, коли чуєте. А я там був, син був з грудня. Я тільки на підстраховці сина, якщо б подіі розвивалась непередбачуваним. Син був і сотником і Руслана охороняв і серед біло- синіх бував по потребі. Тому пластуну, якому відірвало руку, родич дружини, я добре його знаю. Так що немає комплнксів, а є надія, що накінець відірвемось і підем своїм шляхом.

7. VasMT

Доскакались?

8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Всі імператори і успішні президенти дипломатії ніколи не вчились, а їх успішні премєр-міністри,канцлери виводили економіку і державу в розвинуті і передові.
    КОШУЛИНСЬКОМУ БУДЕ СЛІД ПОШУКАТИ ТАКИХ ЧЕСНИХ ЛЮДЕЙ В СВОЮ ПРЕЗИДЕНТСЬКУ КОМАНДУ,ну і самому не скурвитись,як майданна команда Петра V.
    Ну ось таку команду я пропоную,Ви запропонуйте іншу,а з'їзд нових Українських республіканців збере свою і міцнішу від нинішньої збанкрутіілої!
    Що нема в Україні тих,хто добре володіє знаннями дипломатії? Є Такі ! Ось їх і послати президенту Кошулинському.
    Збиратися національно свідомим слід на збори,на Майдан треба,і...утворювати УРП - Українську Республіканську Партію! Та вчитися Трампа.який таки злламає хребет світовій масонській корупційній системі т.з. демократів.
    Та Європа то перша зачне після Трампа. А зобачите! :hi:

яяяааар.jpg

9. З таким кабінетом можна вже йти шукати місце на цвинтарі тим, хто бояться сибірських морозів. Юрко, ви занадто довго жили в Гамериці. Гугл на допомогу. Перечитайте все про запропонованих кандидатів і може зрозумієте ще опинились з іх приходом. Львів вже проходив через домінування свободи в радах.

10. Юрко НОТОЦО

Читайте уважніше і вдумайтесь,разом з Михом, кого слід делегувати туди!

КОШУЛИНСЬКОМУ БУДЕ СЛІД ШУКАТИ ТАКИХ ЧЕСНИХ ЛЮДЕЙ В СВОЮ ПРЕЗИДЕНТСЬКУ КОМАНДУ,ну і самому не скурвитись,як майданна команда Петра V.
    Ну ось таку команду я пропоную,Ви запропонуйте іншу,а з'їзд нових Українських республіканців збере свою і міцнішу від нинішньої збанкрутіілої!
    :welcome:

Останнє редагування: 2 лют 2019
  11. Шукати слід до того як йдеш і кандидати і показувати до дня аиборіа, а не шукати пост-фактум. Скільки людей залишилось і команді вашого лютого Траса з якими він йшов на вибори? Що не місяць то нова добровільну або примусову відставка. А це ж були щирі республіканці, яких незапідозриш і лівацьких поглядах. Я вже мовчу про крайньоправе крило республіканців.
    Трампа привели до влади ті, кому потрібен час того, щоб позбутись активів, вкладених в нафту, газ і перевести іх у відновлювану енергетику, ІТ сектор і інші сфери новой технічної революціі. Перед тим два Буша затіяли бійку на Близькому Сході щоб максимально підняти ціни і зняти останні вершки. А тепер просто йде еволюційний перехід до новой епохи. Україна тут наразі звичайний споглядач, але має шанс скористатись цим перехідним періодом для отримання того, чого багато поколінь прагнули наші предки.

12. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

13. Юрко НОТОЦО

Ой...та там серед тих погнаних Трампом республіканців й були,та й ще є ті затесавшіся "демократи" а ля Хоміцер,Рабіновіч,КоломИйський,Зеленковіч...Тепер чистить!
    Бачу,що слід вже переходити до жартів і сарказму!...правда Ігорку? Раз нарід не розуміє,як та гАмерика не розуміла Трампа,демократи залазили до республіканців,як Коломийський до Правого Сектору.:preved:
    Добре закінчили з вами п.Хоміцер ,я про то з Михом ділився!:hi:

14. Якщо "Скажений Пес" був для вас демократом, тоді так. Хто такий Смажений Пес можна найти в гуглі.

15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

був.....

16. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

які є свіжі рейтинги :hi:, де ви їх дивитесь?
    :popcorm1:

17. VasMT

Ці навіжжені пишуть ,що бачуть і де бачуть...:facepalm:

• Подобається Подобається x 1
  18. Юрко НОТОЦО

Василю,а чия то школа,га-а?:preved:

19. Щось, Васильку, як тільки щось про роісію, так зразу все тупо. Ну не можна так палитись, як Штірліц:
    Проходя коридорами гестапо, Штирлиц обратил внимание на пристальные взгляды эсэсовцев и понял, что его раскрыли. Единственное, чего он не мог понять, что же все-таки выдало его, то ли звезда Героя Советского Союза, то ли автомат ППШ, висевший у него на шее, то ли волочащиеся за спиной длинные стропы парашюта...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)