Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

upload_2019-2-2_19-0-45.png

upload_2019-2-2_19-0-13.png

:)))

2. Хтось добився відкриття через рішення суду. Все таки там досить сильний захист у вигляді другої дружини, колишньої дружини керівника апарату радників Кучми. Плюс був у ранзі міністра, а бажаючих виставлятись не загальний огляд немає. Адже зворотнім ударом було б витягування білизни сміливця на шпальти Зеркала тиждня.

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Раніше було не можна. Треба під самі вибори замісити, щоб зняти з виборів, а там хоч трава не рости.
    Воно і до цього не везло з отими спробами завести якусь "справу", бо ота "причастність" як такова не дає основаній для покарання, бо карати там треба інших.
    Тим, хто радіє, можу сказати, що не радійте дуже - не знімуть Гриценка з виборів. А передвиборна заказуха проти нього всім ясно відкіля - тільки від влади і виглядає мерзотно - тому і голосів президентові це не додасть.

:))) хто ж цей ХТОСЬ - пересічний громадянин? Дай вгадаю. Вінник чи сам Герасимов?))

Останнє редагування: 2 лют 2019
  4. З виборів вже не знімуть. У нього тепер там якийсь імунітет. Можливо спеціально притримували, що б і нерви попортити і не посадити. Можливо гра з його сторони. Бачте який я небезпечний для влади - справу відкрили, а потім закриють по терміну давності.
    З трьох прем'єрів один вже осуджений. Єханурова напевно нечіпатимуть, тому що вчасно ліг на дно, ніде не відсвічувався, нікому дорогу не переходив і не планує. Тримають бурята в якості музейного експонату. А Юлька може доскакатись до повернення в Качанівку вже після виборів, але це малоймовірно. Не тому що не хочуть. Закордонні грантодавці не дадуть. В разі її посадки у них зменшаться можливості пиляти бабло під виглядом побудови демократичного суспільства в Україні.
    Десь так.

5. Silver bullet

Такого ще не чула.
    Так у нас бабло пиляють не наші олігархи, а грантодавці? О_о.

6. Всі наша славнозвісні громадські організації сидять на закордонних грантах і пиляють грошики на пару з тими хто їх дає, створюючи уявний світ. А коли їх притискають, кричать про утиск свободи, свободи слова, створюють рейтинги країни, далекий від дійсності, інакше їм не дадуть більше грантів, якщо все буде добре.
    Вже більше 15 років не дивлюсь телевізор (взагалі немає в квартирі ні телевізора, ні телевізійного кабеля). Після Майдану Гідності відмовився від преси, більшості інтернетвидань. Тепер є ряд авторів в ФБі Твіттері, яких читаю, плюс оригінали закордонних видань.
    Україномовні і російськомовні видання зарубіжних джерел теж майже не читаю. Часто поганий переклад з помилками, заангажовані журналісти, які вважають себе майже пупом землі, а на ділі більшість шльондри з дипломом журналіста незалежно від статі.
    Треба віддати належне колишній спецпропаганді срср. Коріння пустили глибоке і широке. Корчувати і корчувати.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бачу вже заїло порохоботів, вже який раз ліплять про розкрадання Гриценком армії, я не його 100% прихильник, але такі речі не могли робитися без відома та згоди премєра і президента, якщо щось було їм відомо, могли такого міністра на вилах винести, а так тріпанина такого ж рівня, як у Луценчихи, що ілловайський котел стався через продаж Гриценком хорошої зброї.
    Порошенко — лучший ученик Путина. Мне искренне жаль нашу страну - Кочетков - Информер UA

8. Не сперечаюсь. Кому-кому, а людині з таким яскравим прізвищем як Кочетков (ну чисто українське) дійсно буде шкода свою країну, але ніяк не Україну.

9. Silver bullet

Перший абзац на вас ставить хрест.Тобто як я вас зрозуміла, то громадське суспільство - це щось шкідливе)
    Якщо у вас така викривлена думка про громадське суспільство, а визрівання його - це одне з досягнень революції Гідності, то яка ж ваша думка про Майдан? Як у Василя зі Стрия?

• Подобається Подобається x 1
  10. Silver bullet

Господи, це щось неймовірне. :haha:Якої туфти тільки не вигадають, аби щось заробити на виборах.
    Мало нам сертифікованих рейтингових агенцій, та букмекерських контор, ще й ОБК свої рейтинги вкидує. Оточення - це ЩО??

Гидко вже тут знаходитися.

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зрозуміло. Значить, російською непогано володієте. Якими ще мовами?

12. Пані, вдіньте вокуляри, шоб сти добреьвиділи, а то, яя виджу ви сє геть змилили. Жем написам єм, шо грошики видурують гошки. Для пані роз'єснюю, шо то є за штука така тая гошка. То є така купка людей, яка си сіла на якусь тему, і муві всім, шо без того буде ну кінець світу. Для прикладу, Human rights або Transparency international, які вже давно були створєні на грошики почившої в бозі кпрс, але продовжують хвінансувати сє кгб, препрошую пані, фсб роісіїї, і в яких Україні зажди гірше ніж роісіїї. Або візьмемо ЦПК білобрисого, який дуже доклався до створення НАБУ. І де результати роботи. Зробили з НАБУ НА@БУ. Звачайна пральня для викачування грошей. Візьмуть, грошики здеруть і ти чистий.
    Вже навіть новостворена ДБР обійшло НАБУ в шкарпетках за 300 грн.

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ну придератись до прізвища, якщо більше нема до чого... Є ж патріотичний мер Семеніхін, є з українськими прізвищами Вітренко, Матвієнко - вата ватяна.
    Стикався із такими хто може голосувати за Порошенка але у крайньому разі, не у І турі, у ІІ тільки якщо це буде "менше зло", якщо вибір між Тимошенко, навіть Зеленським чи явно проросійським, типу Бойка.

14. Це можети створити і ви. І там може проголосувати, і ваші читачі. Пише рядовий львівянин у вільний від роботи час, але який має свою аудиторію у ФБі Твіттері.

15. medwedo berlogsoni

Цікаво, звідки 70 відсотків підтримки Порошенка? Тут, на форумі, його двоє підтримують, і обидва - Михайли. Якби часом це не була одна людина під двома ніками.
    На інших форумах, думаю, приблизно та ж картина. Ті, хто на форумах не спілкуються, а дивляться ящик, голосуватимуть за Зєлєньського. Просто по приколу. Бабусі - за Юлю.
    Порошенківській команді потрібно когось топити. А кого - не ясно. Юлю - не можна, дуже вже очевидна буде провокація. Зєлєнського тоже не виходить - народ ломанеться на Юлю або Гриценка або Садового. Завалити Гриценка - люди ломануться на Садового. Зараз пенсіонерам добавлять по десятці, але то - заслуга Гройсмана. Жодних плюсів Порошенку.

16. medwedo berlogsoni

Медведчука забули...

17. medwedo berlogsoni

У мене теж аудиторія, тільки у Фейсбуці. Кум, кума, їх син і моїх два хлопці. Може й мені опитування організувати та за динамікою слідкувати?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знайде, бо Трамп - бізнесмен світового масштабу, як і Порох, а Кошулинський - спеціаліст по узбецькому плову. Дипломатії вчаться роками, а не в передпенсійний вік.

19. Семеніхін, якщо не зраджує пам'ять, представник свободи. Оскільки я з Заходу, то добре обізнаний про Свободу, щоб тут Юрко не писав і як би не хвалив Кошулинського. Це творіння спецслужб недоброго сусіда, в яке колись набирали членів з обличчями не спотвореними інтелектом, а вугрями. Я бачив тих дітлахів в період створення ВО. Хто порозумнішав, вже давно відійшов, а залишились ті, що залишились.
    Щодо Вітренко. Хоча і кажуть, що яблуко від яблуні недалеко падає, але мати щось змогла вкласти в сина, в чому собі не змогла признатись.
    Матвієнко. Жалко, я її дуже люблю слухати. Але тут замішана релігія і сімейні проблеми і син монах РПЦ. Тому не буду судити.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)