Вибори Президента України 25 травня. Тренінг. :mocking:

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Wild Mouse, 3 кві 2014.

?

Вибори Президента України 25 травня. Тренінг.

Голосування закрито 18 тра 2014.
  1. Богомолец Ольга Владимировна

13 голосів
    13,1%
  2. Бойко Юрий Анатольевич

0 голосів
    0,0%
  3. Гриненко Андрей Валерьевич

0 голосів
    0,0%
  4. Гриценко Анатолий Степанович

14 голосів
    14,1%
  5. Добкин Михаил Маркович

1 голосів
    1,0%
  6. Клименко Александр Иванович

0 голосів
    0,0%
  7. Коновалюк Валерий Ильич

0 голосів
    0,0%
  8. Королевская Наталья Юрьевна

0 голосів
    0,0%
  9. Кузьмин Ренат Равелиевич

0 голосів
    0,0%
  10. Куйбида Василий Степанович

1 голосів
    1,0%
  11. Ляшко Олег Валерьевич

5 голосів
    5,1%
  12. Маломуж Николай Григорьевич

0 голосів
    0,0%
  13. Порошенко Петр Алексеевич

36 голосів
    36,4%
  14. Рабинович Вадим Зиновьевич

2 голосів
    2,0%
  15. Саранов Владимир Георгиевич

0 голосів
    0,0%
  16. Симоненко Петр Николаевич

1 голосів
    1,0%
  17. Тимошенко Юлия Владимировна

10 голосів
    10,1%
  18. Тигипко Сергей Леонидович

0 голосів
    0,0%
  19. Тягнибок Олег Ярославович

2 голосів
    2,0%
  20. Царев Олег Анатольевич

2 голосів
    2,0%
  21. Цушко Василий Петрович

1 голосів
    1,0%
  22. Шкиряк Зорян Нестерович

0 голосів
    0,0%
  23. Ярош Дмитрий Анатольевич

11 голосів
    11,1%
  1. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

У нас все участки закрыты, но люди приходят, постоят у дверей и уходят...
    По городу ходят слухи, что возможно ближе е вечеру можно будет проголосовать, но я сомневаюсь...

ЯКБИ ВИБОРИ БУЛИ – МИ Б ГОЛОСУВАЛИ, – ДОНЕЧЧАНИ
    http://24tv.ua/home/showSingleNews...._mi_b_golosuvali__donechchani&objectId=446619

• Подобається Подобається x 2
  2. kym

kym Well-Known Member

так вийшло що получилось краще.... те що їм не можна було давати право вибору підтверджує те що вони всі 23 роки до влади всяке жульйо відправляли і фактично "дякуючи " ім ми не могли нормальну державу побудувати

• Подобається Подобається x 1
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

В Празі, думаю, участь у виборах буде рекордна цього року.

• Подобається Подобається x 7
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 3
  5. terRen

terRen Дуже важлива персона

Як сумно і боляче,:sad: за кордоном українці роблять свій вибір України, а українці в Україні тільки спостерігають, бо не мають можливості.

• Подобається Подобається x 5
  6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Мої (тато й бабця) вже проголосували. Чекаю на приїзд мами з села і теж піду. Мабуть чи не вперше настільки хвилююся і вагаюся у виборі.

• Подобається Подобається x 2
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це звичайно офтоп, але я от досі не можу зрозуміти як вийшло так що вся державна машина воює зараз з сепараторами "десь там на сході" а не з нами на заході і центрі. В ночі 18 лютого було практично 100% впевненість що почалась війна і буде вона проходити на нашій території, а потім бац, і все повернулось навпаки....:pardon:

8. zet

zet Дуже важлива персона

У нас, из 4-х человек семьи, трое уже проголосовали. Старший сын пойдет чуть позже.

9. kym

kym Well-Known Member

Це закономірно. Нам все стараються втулити що політика вирішується домовленностями, компромісами і всякою іншою хернею. А насправді політику створює стан суспільства, а політики тільки підстроюються під нього. Кінець політики Путіна -Януковича за останніх десять років приблизно так і мав кінчитись.... хоча це ще не кінець - ще має бути глибше очищення суспільства, похорони олігархів, повернення Криму і розвал РФ

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

чув, що у Києві аншлаг на дільницях.

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Аншлаг всюди.

Рим. Вулиця перед посольством заповнена.

12. Flametta

Flametta Well-Known Member

А як же ми? я, Эліка, Ома, Мікі, Коваленко, Феба - ми нормальні українці, які завжди голосують за демократичний вибір!

Моя бабуся, мамина мама - з Білої Церкви. В Донецьк приїхала в 30-х, тому що тут була робота (шахти) і їжа, бо по всій країні був голод. Багато українців по всій країні тоді приїздили в Донбас саме тому - а тепер їхніх дітей-онуків західні українці чомусь вважають мало не етнічними росіянами :sad:

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

З понеділка запануєм...

14. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

ЕРУНДА! ЧУШЬ ДИКАЯ. Бидломасою безродною сссровського окоту - то так, але не етнічними росіянами. А як інакше, як воно, українець за походженням, назива мову українську "телячою"? Та лиш у рийку без розмов. Західні українці(за виключенням "обіжених", яких насправді МІЗЕР) взагалі толерантно ставляться до етнічної належності - історично повелося, що живуть серед купи інших, а от на бидломасу, яка їх зневажає, реагують дійсно без зволікань. І у цьому винна бидломаса, а не вони.

15. Kazakhstan

Kazakhstan миється в бані

Президент-олігарх - це найвище звання олігарха. Так що, можна Вас усіх привітати з такою фігурою. Порошенко перемагає. Але, треба дожити до вівторка.

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Проголосувала.На дільниці людей мало, але скриньки вже більш наполовину повні.
    Мало людей тому що тут така специфіка міста. Зранку всі сунуть на базарі по дорозі заходять голосувати, в обід висовуються соньки і ті, кому на базар не треба, ввечері посунуть голосувати дачники , що повернуться в місто.
    Із сім"ї троє проголосувало "правильно" і одна за Ляшко :).

17. ELiKA

:pardon:

18. Kazakhstan

Kazakhstan миється в бані

Майдан виступив проти Злодіїв і Олігархів, а народ, спритним рухом руки, встановив владу олігарха в Україні. Такой дивовижний народ! Правильно голосувати треба за Яроша. Але...

19. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

Чесно... мені прикро, що більшість моїх знайомих ,родичів за Порошенка..:sad:

20. ELiKA

Народ мудрий, він розуміє ситуацію, розуміє, що другий тур, то є велика проблема. При іншому розкладі за Порошенко не голосували б, а так... І, дай Боже, хоч вибори провести в один тур...

То Ви так вважаете... :give_rose:
    У Яроша ніяких шансів не було, і він про це знає... Зараз виторговує посаду силового міністра...

---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

оn-line голосування донеччан

http://www.ostro.org/vibor2014.php?VOTE_ID=10&view_result=Y

а де твій аватар? :)