Вибори Президента України 25 травня. Тренінг. :mocking:

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Wild Mouse, 3 кві 2014.

?

Вибори Президента України 25 травня. Тренінг.

Голосування закрито 18 тра 2014.
  1. Богомолец Ольга Владимировна

13 голосів
    13,1%
  2. Бойко Юрий Анатольевич

0 голосів
    0,0%
  3. Гриненко Андрей Валерьевич

0 голосів
    0,0%
  4. Гриценко Анатолий Степанович

14 голосів
    14,1%
  5. Добкин Михаил Маркович

1 голосів
    1,0%
  6. Клименко Александр Иванович

0 голосів
    0,0%
  7. Коновалюк Валерий Ильич

0 голосів
    0,0%
  8. Королевская Наталья Юрьевна

0 голосів
    0,0%
  9. Кузьмин Ренат Равелиевич

0 голосів
    0,0%
  10. Куйбида Василий Степанович

1 голосів
    1,0%
  11. Ляшко Олег Валерьевич

5 голосів
    5,1%
  12. Маломуж Николай Григорьевич

0 голосів
    0,0%
  13. Порошенко Петр Алексеевич

36 голосів
    36,4%
  14. Рабинович Вадим Зиновьевич

2 голосів
    2,0%
  15. Саранов Владимир Георгиевич

0 голосів
    0,0%
  16. Симоненко Петр Николаевич

1 голосів
    1,0%
  17. Тимошенко Юлия Владимировна

10 голосів
    10,1%
  18. Тигипко Сергей Леонидович

0 голосів
    0,0%
  19. Тягнибок Олег Ярославович

2 голосів
    2,0%
  20. Царев Олег Анатольевич

2 голосів
    2,0%
  21. Цушко Василий Петрович

1 голосів
    1,0%
  22. Шкиряк Зорян Нестерович

0 голосів
    0,0%
  23. Ярош Дмитрий Анатольевич

11 голосів
    11,1%
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так бульбу сікти чи навколо бульби?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як кажуть мотичити бульбу, то що роблять? Мотичуть бульбу, чи зело?

3. adviser

adviser Well-Known Member

Поскільки зараз йде і економічна, і політична, і ідеологічна, і справжня війна з загарбником, то з цим зможе впоратись найкраще кадровий військовий з холоднокровним та далекоглядним мисленням - Гриценко Анатолій Степанович. Для ситуації, що склалася в країні його досвід, щирість та патріотизм якраз доречні.

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маю застередення до чесного Гриценка.
    Коли він був міністром оборони, закупи продуктів для військових множилися на десять від ринкових цін.

І ще. Всі, хто голосує не за Порошенка, допомагає Тимошенко. Я думаю, включивши мозок не важко здогадатися ЧОМУ.

5. Kazakhstan

Kazakhstan миється в бані

Йдуть по дорозі Белосніжка, Дюймовочка і баба Яга.
    Белосніжка говорить: - Я найкрасивіша!
    Дюймовочка говорить:-Я найменша!
    А баба Яга говорить:-А я найзліша, підступніша і вивертка!
    Біля дороги стоїть Будинок правди.
    Зайшла в нього Белосніжка. Через хвилину виходить. Плаче і говорить: - Красивіше мене Спляча Красуня.
    Зайшла туди Дюймовочка. Виходить плаче: - Я не найменша! Менше мене Хлопчик з пальчик.
    Зайшла баба Яга. Вискочила, матюкається, ногами тупає, волосся на собі рве і кричить: - Хто така Тимошенко!!!???

• Подобається Подобається x 2
  6. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

От і я маю... Не можу зрозуміти, чим він деяких людей причарував? Солодкими речами, тексти яких йому дружина готує? На що він спромігся, крім розмов?

Було таке. І не тільки це...

Не така страшна чортяка, яе її малюють (с)

Хотілося би одного туру, але не з нашим щастям і не з нашими політиками (((((((

7. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Вона напряму причетна до сепаратизму в Донеччині. На цьому тлі всі її інші переваги дорівнюють нулю.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Зробити Рошен дурак і негосподар не зможе. То вам не держпідприєство готове приватизувати.
    2. Грамотний, хороша освіта.
    3. Був у перших рядах на Майдані,

• Подобається Подобається x 2
  9. Kovalenko

Підозрюю, що ви не зрозуміли одне одного: Ви ж про Порошенка? А пані ELiKA - про Гриценка. :) А може, це я щось наплутав... :)

• Подобається Подобається x 4
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так і є, я наплутав.

Гриценко ще має таку звичку - повчати порадами зі сторони, але при тому нічого не робити самому. Він мені нагадує чимось Генадія Москаля, який то і робить, що потрясає повітря сенсаціями, які не підтверджені і які немають ніяких продовжень.

---------- Додано в 09:30 ---------- Попередній допис був написаний в 09:26 ----------

А є ще у нас народ, який за Ляшка... Як чоловік, він може і не поганий, але який з нього президент?

• Подобається Подобається x 3
  11. ELiKA

То Ви вирішили її призначити винною, чи є достовірні факти?

Я поки що таких фактів не знаю. А от у ПР і КПУ - рильце замизгане по самі вуха, та й вуха теж...

12. Kovalenko

Стєнограми в мене немає, якщо Ви про такі "достовірні факти". А все інше свідчить саме про це. Я з Донецьку, отже бачу та чую з "місця подій". А Ви?

13. ELiKA

---------- Додано в 09:52 ---------- Попередній допис був написаний в 09:44 ----------

14. Kovalenko

Тоді я звертаю Вашу увагу на відомий візит Тимошенко в Донецьк. Тут вона мала зустріч зі зрадниками, причому, з тими, хто в ОДА! З тими, що у міськраді вона не зустріалась, а це - різні люди (в міськраді - "Оплот", в ОДА - реальні сепаратисти та бандити). Також вона спілкувалася з Ахметовим, який на той час був послідовним сепаратистом, причому теж, з тим крилом, що в ОДА. Вона дала пресконференцію по результатам цієї зустрічі. З неї напряму виходило, що вона підтримує сепаратистів. Одного цього достатьньо. Напередодні відновлися з новою силою слідчі дії щодо її злочинів, розслідування яких за часів Януковича було загальмовано. Отже, вона домовлялась про притулок у відокремленому Донбасі. Ми тут вже про це говорили, не хочу повторюватися. Й лише після цього візиту на Тимошенко було здіснено шалений тиск ще й з боку світового суспільства через слідчі дії щодо її злочинів у міжнародному полі.

15. Bikk

Bikk Active Member

ТО что он был на Майдане-это ничего не значит. Если бы вы наблюдали его политическую карьеру издалека, то заметили бы, что он очень хорошо подстраивается под тех людей, которые приходят к власти. Кроме того, хочется вам заметить, что он является одним из учредителей партии регионов.
    Ну почему. Москаль, если и говорит сенсации, то иногда ои все-таки подтверждены фактами и бумагами. А вот наша власть иногда белает"вбросы"- по другому это ни как не назовешь и люди в это верят без разных там доказательств.
    Да, она там была. и что? что-то полезное с этого получилось? просто потрясла перед камерой очередной бумагой, которая не имела никакой силы и все. Кстати интересно будет завтра ее дебаты посмотреть с Тигипко и Коновалюком. Коновалюк кстати нравится мне своими высказываниями. Помсотрим что он завтра будет говорить.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Bikk, свіжіше шось є?

17. Kazakhstan

Kazakhstan миється в бані

Я бачив, коли Порошенко в глибині сцени Майдану став першим на коліна, коли туди принесли труну з покійником. А Кличка силою ставили на вколюшки. Боксер, що з нього візьмеш, довго думання доходить. А у Порошенка мозок різко спрацьовує.

18. Выборы происходят среди тех,кто избирается. Т.е. асортимент кандидатов довольно узкий.
    Поэтому ,к сожалению, голосовать надо не для демонстрации своих взглядов,а для того,что бы побыстрее вытащить Украину из ямы.

Если бы в Украине все было хорошо(относительно),и мы бы решали на выборах,как жить еще лучше,то можно было бы голосовать по предпочтениям. А потом после выборов посмотреть, как распределились мнения.

А в текущей ситуации нужно трезво и расчетливо,как в шахматах, смотреть на кандидатов,и на их противников,пытаясь предугадать последствия отдачи голоса тому или иному кандидату.
    И вполне возможно,что нужно голосовать не за самого понравившегося кандидата,в текущей плачевной украинской ситуации,а за самого дееспособного. А потом уже,на следующих выборах(надеюсь ситуация чуток разрешится) можно будет более свободно проявить волеизъявление.

19. ELiKA

Справедливости ради - не ПР, а несколько иной партии. Когда "донецкие" подмяли под себя эту партию, назначили руководить Азарова, переименовали партию, многие "основатели", в том числе и Порошенко, в проекте ПР уже не участвовали, ушли.

20. vele

vele Well-Known Member

Dmitriy Baranoff7 часов назад

Ржунимогу! Это надо было раздолбать центр Киева, положить пару сотен человек, устроить гражданскую войну, потерять Крым и Донбасс, чтобы- во-первых, ну совершенно ничего не изменилось, а во-вторых, снова привести олигарха во власть. Комедия абсурда.

http://www.youtube.com/watch?v=op2IJT0ra4o&feature=youtu.be

а де твій аватар? :)