Вибори Президента України 25 травня. Тренінг. :mocking:

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Wild Mouse, 3 кві 2014.

?

Вибори Президента України 25 травня. Тренінг.

Голосування закрито 18 тра 2014.
  1. Богомолец Ольга Владимировна

13 голосів
    13,1%
  2. Бойко Юрий Анатольевич

0 голосів
    0,0%
  3. Гриненко Андрей Валерьевич

0 голосів
    0,0%
  4. Гриценко Анатолий Степанович

14 голосів
    14,1%
  5. Добкин Михаил Маркович

1 голосів
    1,0%
  6. Клименко Александр Иванович

0 голосів
    0,0%
  7. Коновалюк Валерий Ильич

0 голосів
    0,0%
  8. Королевская Наталья Юрьевна

0 голосів
    0,0%
  9. Кузьмин Ренат Равелиевич

0 голосів
    0,0%
  10. Куйбида Василий Степанович

1 голосів
    1,0%
  11. Ляшко Олег Валерьевич

5 голосів
    5,1%
  12. Маломуж Николай Григорьевич

0 голосів
    0,0%
  13. Порошенко Петр Алексеевич

36 голосів
    36,4%
  14. Рабинович Вадим Зиновьевич

2 голосів
    2,0%
  15. Саранов Владимир Георгиевич

0 голосів
    0,0%
  16. Симоненко Петр Николаевич

1 голосів
    1,0%
  17. Тимошенко Юлия Владимировна

10 голосів
    10,1%
  18. Тигипко Сергей Леонидович

0 голосів
    0,0%
  19. Тягнибок Олег Ярославович

2 голосів
    2,0%
  20. Царев Олег Анатольевич

2 голосів
    2,0%
  21. Цушко Василий Петрович

1 голосів
    1,0%
  22. Шкиряк Зорян Нестерович

0 голосів
    0,0%
  23. Ярош Дмитрий Анатольевич

11 голосів
    11,1%
  1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Андерсен???

2. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Об'єктивна реальність.

3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

І де ж цей головнокомандувач зараз?

А чому був такий рейтінг? Може тому, що у людини є амбіції, немає вміння працювати?
    Він презентував ОО "ГП", потім партію ГП, але не розгалуженої мережі, не послідовників так і не напрацював. На Донбасі у нього була невелика група підтримки, люди йому вірили... А він призначив обласним керівников людину ПР... То був шок...

Так, Гриценко непогано говорить. Але з такою друждиною це не важко. Хоча його манера говорити мені не подобається.

4. Moskal Charivnik

Не "об"єктивна", а "своя особиста".

5. Kovalenko

Себто? Він зараз зветься Турчинов. Ви в курсі?

Не виключаю. Говорю ж: він більш головнокомандувач ніж політик. За теперішніх часів такий й потрібен.

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

В нас діалог, чи "бла-бла-бла"? :)

6. ELiKA

А разве я о должностях?
    Он офицер. Он ДОЛЖЕН быть на передовой и очень качественно руководить военными операциями.
    Только вот руководить - это не о нем...

• Подобається Подобається x 1
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

8. Kovalenko

В якому сенсі він зараз має керувати? Його кудись призначено? Чи він має сформувати свою "банду"? На Майдані він керував. Але ж ми зараз про армію, чи не так?

9. Moskal Charivnik

Так Ви ж з собою балакаєте - Вам й видніше. Шо це за заявки "при ньому не було корупції"? Де "не було"(?), 100% не було, чи якось "трохи" "не було"?? Фіглярство це, а не діалог, коли такі "аргументи". Міністри явище тимчасове, а система є досить стала й інертна.

10. Kovalenko

Який Ви брутальний у діалозі (?)... :) Наведіть факти корупції, до яких є причетним Гриценко.. Навіть не так, наведіть хоча б яку публікацію, що натякає на це.

• Подобається Подобається x 2
  11. ELiKA

А самому слабо? Вернуться в строй, приложить усилия для решения сложной ситуации в стране, доказать, что лидер, что достойный офицер и патриот.

Когда в Донецке выступали чернобыльцы, Гриценко приезжал попиариться... Жалкое зрелище, а поговорить и никакого конструктива, ни одного реального действия...

Я не посягаю на право тех, кто готов голосовать за Гриценко, но думаю, что таких и сейчас не более 3%.

Есть и еще одно но - президент должен иметь команду, должен иметь политическую силу, которая сможет пройти в ВР. Без группы единомышленников самый хороший президент - никакой президент...

12. Feba

Feba Well-Known Member

НАЧИНАЮТСЯ ДЕБАТЫ КАНДИДАТОВ В ПРЕЗИДЕНТЫ!
    СЕГОДНЯ В СТУДИИ- ЯРОШ!:bandera:

13. ELiKA

Анатолий Гриценко: интеллигентный подкаблучник, который развалил...
    http://blog.i.ua/user/3925991/900570/

14. Kovalenko

Це загальні слова. Що таке "вернутся в строй" - за формальними ознаками (их багато, почнемо з віку, з потребами держави у полковниках авіації та т.п.) він не може бути поверненим. Все інше, що він може робити як політик, офіцер та порядна людина - він робить.

Це якось пройшло повз мене, отже не можу розділити або ж спростувати Вашу оцінку. Але про які реальні дії йшлося? Можливо, Ви просто не знаєте про його дії: це могли бути запити чи законопроекти у ВР, якісь організаційні дії...

15. Moskal Charivnik

Я знаю по структурі мвд, що означають чини вище підполковника й те, що найгидкіші часи були за Луценка. В плані корупції, популізма й АБСУРДУ. У ТІ Ж ЧАСИ РОЗВАЛЮВАЛОСЬ ЯДРО КАДРІВ АРМІЇ (до нас тікали на смішні посади). А читаю від якогось Коваленка заяви безапеляційні на межі "істерики щастя" про штабіста, якого винесло на брудній хвилі, який він херувим. Нема предмету. "Тому, що красівий" в нас вже було. А які штабісти стратеги відомо кожному офіцеру просто в принципі.

16. Kovalenko

Дякую, дуже цікава стаття. Спробую собисто розпитати Гриценко про це.

17. ELiKA

Кутузову сколько было? ;)

Що робить?

Я написала ранее - я уважаю Ваше желание голосовать за Гриценко.
    Но я не вижу в нем человека, способного на действие, на поступок, на лидерство. Извините.

18. Kovalenko

Читати бла-бла-бла від якогось Москаля - цікавить ще менше. Як здобудете щось на кшталт того, що надіслала шановна ELiKA (http://blog.i.ua/user/3925991/900570/) - повертайтеся (якщо бажатимете) до діалогу.

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ----------

Щоб москалі не шушукалися за спиною: на Гриценка не працюю, нікого відношення до його виборчої компанії не маю. Все що пишу - моя особиста точка зору.

---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

Й щоб вже остаточно закінчити "діалог" з москалем. Оце те, що москаль писав мені "таємно":

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Не варто особисту переписку виставляти на загал.

Як пересічна громадянка можу сказати, що приємно було слухати тільки Яроша. Два інші кандидати "жували" і "плямкали" слова, слухати їх було важко і не цікаво.

20. Flametta

Flametta Well-Known Member

Янукович-лайт (с).

---------- Додано в 03:51 ---------- Попередній допис був написаний в 03:38 ----------

Личная переписка - чисто формально - совсем другая опция. :pardon:
    Наверное, на этом сравнительно маленьком форуме обнародовать репутацию (карму) не используется как средство приструнить обидчика, но (например) на огромном и злоязычном Харьковфоруме это бывает единственной возможностью показать общественности его истинное лицо и используется часто.. И никто с укором не говорит "ай-ай-ай, это же личное.." - понимают все, что не от хорошей жизни.. :nea: "Последнее средство"! :sad:

---------- Додано в 04:11 ---------- Попередній допис був написаний в 03:51 ----------

Хотелось бы добавить, что дискутировать, несомненно, нужно на форуме в темах, а не ругать/обзывать человека в "карме"/репутации.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)