Вибори Президента України 25 травня. Тренінг. :mocking:

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Wild Mouse, 3 кві 2014.

?

Вибори Президента України 25 травня. Тренінг.

Голосування закрито 18 тра 2014.
  1. Богомолец Ольга Владимировна

13 голосів
    13,1%
  2. Бойко Юрий Анатольевич

0 голосів
    0,0%
  3. Гриненко Андрей Валерьевич

0 голосів
    0,0%
  4. Гриценко Анатолий Степанович

14 голосів
    14,1%
  5. Добкин Михаил Маркович

1 голосів
    1,0%
  6. Клименко Александр Иванович

0 голосів
    0,0%
  7. Коновалюк Валерий Ильич

0 голосів
    0,0%
  8. Королевская Наталья Юрьевна

0 голосів
    0,0%
  9. Кузьмин Ренат Равелиевич

0 голосів
    0,0%
  10. Куйбида Василий Степанович

1 голосів
    1,0%
  11. Ляшко Олег Валерьевич

5 голосів
    5,1%
  12. Маломуж Николай Григорьевич

0 голосів
    0,0%
  13. Порошенко Петр Алексеевич

36 голосів
    36,4%
  14. Рабинович Вадим Зиновьевич

2 голосів
    2,0%
  15. Саранов Владимир Георгиевич

0 голосів
    0,0%
  16. Симоненко Петр Николаевич

1 голосів
    1,0%
  17. Тимошенко Юлия Владимировна

10 голосів
    10,1%
  18. Тигипко Сергей Леонидович

0 голосів
    0,0%
  19. Тягнибок Олег Ярославович

2 голосів
    2,0%
  20. Царев Олег Анатольевич

2 голосів
    2,0%
  21. Цушко Василий Петрович

1 голосів
    1,0%
  22. Шкиряк Зорян Нестерович

0 голосів
    0,0%
  23. Ярош Дмитрий Анатольевич

11 голосів
    11,1%
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а еще гигиену бойкотируйте, не вытирать зад чтоб не повадно было, ударим по дермищу нелепостью реакции ....

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

АНАФЕМА! коли православный отрок отрекеси от святаго троебозжийа - смерти повинен быть !!!! ))))

• Подобається Подобається x 3
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у тімошенніци ознаки паніки)

• Подобається Подобається x 1
  3. Cattus Marinus

Cattus Marinus миється в бані

В первом туре за Яроша (надо чтобы он набрал более-менее приличное количество голосов), во втором (если будет) - скорее всего за Порошенко (альтернатив нет, он против Тимошенко и Тигипко).

4. Feba

Feba Well-Known Member

РАСПИСАНИЕ ТЕЛЕДЕБАТОВ КАНДИДАТОВ В ПРЕЗИДЕНТЫ

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ляшко замовив фотосесію

• Подобається Подобається x 7
  6. Flametta

Flametta Well-Known Member

"Чому я не голосуватиму за Порошенка"
    (с)Дмитро Ремиженко

Аби уникнути докорів у чорному піарі, не акцентуватиму увагу на сумнівних діях та вчинках кандидата в далекому і не дуже далекому минулому. Хоча б тому, що за бажання, чимало «скелетів у шафі» можна знайти у кожного, хто борсається в політичному багні. Спробуємо опиратися на об’єктивні факти без емоційного забарвлення.

Все гаразд у Петра Олексійовича. Розумний, освічений, інтелігентний, успішний. Має глибокі знання в економіці, фінансах, талановитий організатор і управлінець, користується повагою в ділових та дипломатичних колах. Словом, усім кандидатам кандидат. Та є одна деталь, яка має наглухо зачинити перед ним двері будь-якого владного кабінету.

Які найактуальніші проблеми має вирішити Президент?

• Подобається Подобається x 3
  7. prius

prius Well-Known Member

Чесно, то нема взагалі за кого голосувати,пара темних лошадок і все ті ж самі лиця,тигіпко симоненко тимошенко кузьмін рабінович ярош, не смішіть мене,куйбіда?львівяне пам'ятають як при ньому кували біду,цушко гнида від народження,інші ніхто будут танцювати під тих хто сильніше прижме,порошенко не бачу президентом основоположник партії регіонів мусе пройти повну люстрацію

8. Flametta

Flametta Well-Known Member

:yes:

Стосовно "Куйбіди" - ну це вже повний гаплик, таке красномовне прізвище.. :facepalm: хоч би не ганьбився, в президенти воно лізе..

Президент України Куйбіда! :))) "Как вы яхту назовёте.."

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Прийдеться, як завжди, йти від зворотнього. Не "за" когось, а проти інших.

10. avatarwin

потрібно голосувати не за когось, а за відповідну конституцію, і закони які дозволять суспільству взяти під повний контроль владу усіх рівнів., і відповідну відповідальність згідно законів за їх невиконання.А після того можна хоть чорта при владі ставити, але ще все тільки можуть бути мрії.

11. Feba

Feba Well-Known Member

На -УТ-1 начались дебатьі!

12. zet

zet Дуже важлива персона

Я давно определилась и дебаты ничего не изменят. Я за Порошенко. Во-первых, хочу чтобы выборы были в 1 тур. Во-вторых, никого другого не вижу. У нас либо честный, но не потянет руководство страной (Богомолец, например), либо смелый, но пиарщик большой (Ляшко, например), либо власть любит ради власти (Тимошенко, например). Вот и приходится идти от противного. Отбрасывать кто больше всех не устраивает и смотреть, что осталось в итоге...

13. Feba

Feba Well-Known Member

Порошенко и так выиграет, хотя немного непонятно откуда у него такой рейтинг, да и сейчас ни каких особых движение в помощь армии не наблюдается..

Про Богомолец- там честностью пахнет так же как и от остальных :pardon: недавно про нее кучу инфы кидали как она пыталась отобрать у местных жителей берег речки

Жаль что Ярош с Ляшко не объединились .. потом бы Яроша на президента, Ляшка- на спикера ВР ...ну и Коломойского к ним- в премьеры

14. zet

zet Дуже важлива персона

Оттуда, откуда и мое решение голосовать за него. Явного революционера (Ляшко, Ярош) большинство не примет сейчас, это просто распыление голосов и выход на 2-й тур, а сейчас нужно этого избежать.

15. Feba

Feba Well-Known Member

ну да, согласна .. хотя с другой стороньі многие сторонники Яроша или Ляшка пойдут голосовать за Порошенка .. в итоге опять получим олигарха. Надеюсь он будет приемлимьім президентом, хотя в роли главнокомандующего я его не представляю.
    ( если будет второй тур, то буду за Порошенка голосовать. первьій- наверно все же по совести)

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:dntknw:
    Достаточно взглянуть на его финансовьій рейтинг...

17. Feba

Feba Well-Known Member

щас у Шустера напали на единственного более-менее адекватного коммуниста- Мартьінюка ( на аватарку посмотрела и вспомнила.. )

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З чого ви взяли шо він адекватний. Як адекватний в принципі може бути комуністом.

• Подобається Подобається x 2
  19. Gron

Gron тафгай

А я за Яценюка.
    Тобто мені пофіг хто буде президентом, якщо повноваження після зміни конституції у преза будуть меньш ніж у Ющенка, то Кролік як ПМ та менеджер, мене влаштує.

20. Feba

Feba Well-Known Member

у порівнянні з Симоненком, від виду якого мене нудить :bad:

а де твій аватар? :)