Олег Синютка 6 год · Вітаю Андрія Садового з перемогою в мерських перегонах! Сподіваюсь, що обіцянки, які почули львів’яни, не були передвиборчими технологіями, а стануть реальними змінами у житті громади Львівської ОТГ. Дякую вісімдесятьом трьом тисячам львів’ян, які повірили у мої бажання і професійні здібності забезпечити припинення хаотичних забудов, розв’язання транспортного колапсу, будівництво нових шкіл та садочків, викорінення корупції. І надалі залишатимусь зі Львовом та його мешканцями. Без Львова нема України !
Може і може Але маємо що маємо - мером Львова львів"яни переважною більшістю вибрали Садового. Удачі! зі А я на дебатах послухав Синютку, і зачепив його слоган "зроблю Львів містом, в якому хочеться жити". І на всякий випадок почистив і нагострив лопату і пригледів між курми файного молодого когутика і пару курочок. Думаю собі - якщо Олєжка стане мером, то прив"яжу до ровера лопату, в рюкзак запхаю когута і курочок, жорсткий диск від цього-во компа і поїду помагати Синютці. А шо? Прописав би ся з когутом і курми до квартири, скопав би грядку під вікном, посадив би часник. Когутові з курочками би виділив лоджію, запхав би в львівський системник свій вінчестер і жив би у Львові... Зранку когут піє, кури яйка несуть, часник росте, комп грузить - красота! Але не вийшло у Синютки... Буду дальше жити там, де живу
Коли ми обмивали купівлю-продажу тої квартири, то я між іншим сказав, яка площа кімнати в нашій сільській хаті. У пані львів"янки аж щелепа впала і вона заїкаючись перепитала: - ОДНА кімната більша за цю всю квартиру??? @Мих -уїл, як Ви там? З запою вийшли? Шок пройшов вже від результату виборів? Та Ви не переймайтеся, на наступних виборах знову виберете собі за мера того, кого захочете ;