Лєнь вникати, бо @Мих-уїлу вірити - краще пальці в двері запхати))) Тому поспитаюся відповідального львів"янина @Lanktocha : @Lanktocha, шо то таке твориться у Львові? Ви чо на школах та закладах культури заборонили тризуб?
@Lanktocha, ну то шо там в міськраді Львова з тим тризубом на школах? Які фракції голосували ЗА, які ПРОТИ? Чи @Мих-уїл знову бреше?
View: https://www.facebook.com/varta.lviv.ua/photos/a.151433746575843/174683720917512/?type=3&theater Igor Zinkevych 1 год · Я дякую всім за підтримку і довіру, в свою чергу я розумію всю відовідальність, яку на мене покладено, але ВАРТА - це не партія одного лідера, а спільна праця всієї команди! https://varta1.com.ua/varta-jde-na-vybory-igor-zinkevych-k…/ @Lanktocha , ну шо там? Ви вже визначилися, нє?
Жупсі стрєлочнік. Ти ви глядаєш тупувато. Ну які фракції? Які голосування? Це було зроблено втіхаря, типу темнику.
@Мих -уїл, я не поняв: як це "Це було зроблено втіхаря, типу темнику?" Якщо навіть Ви знову не брешете /що малоймовірно/, то як таке могло статися у славному Львові? А Ви куди дивилися? Чи Ви вже подали до суду? Бо ми в курсі, що Ви суджені шось ~20 разів і майже завжди викручуєтеся;
@Мих -уїл, я не дуже розбираюся в тотих нюансах. В суд подав - значить судився, значить суджений. Але то таке. Відкупилися, не сіли - та й добре. Суддям також треба хати ремонтувати, зуби вставляти і хабарі догори давати. @Мих -уїл, а на мера за кого будете голосувати? Бо он @Lanktocha ніяк не хоче признатися. А потім знову буде стогнати. @Мих -уїл, то хто міг би бути найкращим мером Львова? Хочу знати, бо я маю в тому трохи інтерес ;
То сиди в селі і паси гусей. В тій шапці з аватарки тобі то дуже пасує. Тіко важай, мий голову, щоб блохи не завелися. Бачу, тебе всюди свербить.
@Мих -уїл, Ви форум читаєте? Я ж вже казав - нема гусей. Є альтернатива. Во, я спецом сфотав, бо знав, що буде тре То на тому потоці, де я колись воду пив. І в минулу п"ятницю знову напився; Качки пильнує сестра, але, сподіваюся, що я також з котроїсь забацаю качку по-пекінськи @Мих -уїл, а Ви колись пробували качку по-пекінськи, приготовлену з домашньої качки власноруч, і в компанії друзів? А панама на аватарі зачотна. Попрошу її не ображати і не обзивати шапкою! То панама. Чи може Ви хочете, щоб я одів свою білу панамку? @Мих -уїл, нічо ніде мене не свербить, не видумуйте. То якщо митися у воді Розена, то може свербіти, бо там у воді є блохи. А я мию голову у воді із своєї криниці зі йой, ми забули за головне @Мих -уїл, а на мера за кого будете голосувати? Бо он @Lanktocha ніяк не хоче признатися. А потім знову буде стогнати. @Мих -уїл, то хто міг би бути найкращим мером Львова? Хочу знати, бо я маю в тому трохи інтерес ;
Доброго ранку Партія “Слуга народу” оприлюднила повний список кандидатів у мери українських міст | Цинічний Львів Пані та панове зі Львова, хочу поспитатися - хто є Тарас Кльофа? До вуйка Гугла і пані Вікі прошу не посилати, там я вже був. Хочу почути ваші особисті міркування. @Lanktocha, от Ви як дивитеся на тотого Тараса Кльофа? @Мих -уїл, а Ви чо за кандидатів в мери ніц не кажете? Чи воду возите?;
По мнению "эксперта" Кошулинский достоин даже президентского кресла! facebook.com/nitsoi.larysa/posts/756638921569149
Ха-ха-ха три рази ))) Кошулинський у другому турі підтримав Олега Синютку Тобто Свобода підтримала ПЄСів)))
Упс... Як невдобно получилось... Це не той Львів, мешканці якого вважають себе самими правильними українцями?