Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Кушнарьов, Брагін, Кірпа - всю шваль ригівську чекає смерть

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так чого ж Ви не радієте, чого страйк влаштуали? Ідіть в залу, утворюйте більшість, імпічментуйте президента, будуйте нову, велику Україну. Чому такі трагічні нотки в голосі у фюрерів? Страшно...

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

ІМО, якби Удар був проплаченим проектом ПР, як це озвучувалось не один раз, регіонали зараз би не робили такий шухер, і не фальсифікували би округи, усвідомлюючи, що на міжнародній арені по голівці не погладять за таке

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось так - за 2 роки - проект, кошторис, ленінські суботники, лопати в руки - і побудували.

Яких-яких? Пере-тональних? Де вказують, у який тональності гімн співати? Здається, цим росіяни грішать.
    Які би не були центри - знову таки: за 2 роки 4 проекти, 4 кошториси, лопати в руки і т.п. Чи не підкинули на це грошенят із-за кордону, як не крути - через пані Катерину?

Ви бачите тільки перерізання червоних стрічок ригі-аналами?

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Бо вони грають проти нечесних бандюків

6. Персі

Побудували ж. Межигір'я.

7. VasMT

А коміків чого забули? о_О
    Це велика мудрість Тягнибока і Кличка послати у відомому напрямку той мотлох і піти на вибори окремо. Якби вони повелись на брехливі співанки укгаинцов Сєні і Тугчінова, то і були б в такій самій задниці, як і всьо КОДло. Вони вдвох набрали стільки ж, як і все КОДло гуртом. Тому перестаньте ліпити їх до купи. Не житимуть вони разом.

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

вони на цих виборах щось середнє між лівою опозицією та третьої силою. Як Тігіпко в 1-му турі 2010
    а от ОО Свобода і УДАР - більш менш згуртована опозиція

9. VasMT

Ой, я сі сплачу :)))
    І ще від Вашого підпису славетної опозиції.
    Візьму собі на озброєння... :)))

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ну то вже був такий трохи натяк на гумор, така собі метафора стосовно влади і опозиції, але тим не менше, заперечити фальсифікації вам нічим. Нічим вам пояснити чому в Богуславському районі Київщини на половині дільниць явка 55 і риги мають 15%, а на іншій половині явка 90% і в ригів 50%. І так само немає вам як пояснити чому в Донецьку аналогічна картина, одна дільниця має явку 45% і 60% за ригів, сусідня явку 97% і 80% за ригів... І заперечити факт переписування результатів на округах після підрахунку 100% голосів немає чим... Тому тут і намагаєтеся влаштувати цирк.

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

"Херой" замороженного Алчевска москаль (вот уж действительно Бог шельму метит фамилией) - налетает на парней, выполняющих приказ. Они чем перед генералом -и народным депутатом виноваты? Пусть он пойдет к командирам - и там изгаляется. К начальнику областного управления МВД - к примеру - и бьет ему морду. Нашел перед кем выкаблучиваться.
    Какое он хамло и мразь - я знаю от друзей - пришедших после 2004 года в райадминистрации в области. Когда сняли проведенного по квоте Тимошенко губернатора Алексея Данилова - и назначили этого быдляка. Оно и "заруководило" - скрывая катастрофу в Алчесвске - безпорадное и безмозглое...

12. Boris_Kiev

Опаньки! Литвин у прямому ефірі в"якнув:
    - Тих, хто погрошує складенням мандатів, ми заспокоїмо: ось зараз, старою Радою, приймемо закон, що в разі складення мандатів певною фракцією - на їхнє місце прийдуть "другі" за виборчими документами.

Старий лис! Більше йому не "відломиться" так, як у 2004-му!

13. VasMT

На жаль ні, бо я не був ні на жодному засіданні жодної комісії жодної дільниці. Як і Ви.
    А от Ви, так чітко все вирахували, так красиво розклали по полицях, так щиро викрили суцільну фальсифікацію, що влаштували? Хто, крім мене і ще двох-трьох форумців читав ці цифри? І який результат? Дочекаємось 18.00. :)))

14. Персі

То вже було озвучено кимось з регіоналів )
    Не сумніваюсь, що так і зроблять

15. Boris_Kiev

Кабеля вистачить, щоби телевізор у льосі (спеціально не пишу - бункері) підключити? Спитайте Ромка, може він продасть зі знижкою?

16. VasMT

А як Ви хотіли? То тільки КОДлу на руку "Чим гірше - тим краще!".

17. Игорь

Игорь Well-Known Member

Как я понял, Грузия вас устроила бы. А правда глаза колет. Украинец вы наш.

18. VasMT

Ще один воЯка хренів... :))) Не бійтесь, Боря, я накрав кабелю досить... :)))

19. Персі

Я думаю, ми з вами не зійдемось в думці, як "гірше" і як "краще" :)

А формально не знаю як. Чи такі дії прописані у виборчому законі? Сумніваюсь. З іншого боку, президент має право, але не обов'язок розпускати парламент.
    Навряд чи він цим правом скористається )
    Виходить, що складанням мандатів ніц не добитись

20. Boris_Kiev

Ви пролетіли. Накрали Ви армійський 50-омний, а для антени потрібен 75-омний. Ваші крадені УАЗики не їздять на солярці?

а де твій аватар? :)