Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. kym

kym Well-Known Member

Ну от і скажіть чи багато етнічних українців грають на балалайці, раз вони носітелі руской культури і руского язика. Видно у декого уже зовсім шарики за роліки заїхали.... примітивніший музичний інструмент мають тільки азіати ... домбра ... там одна струна.... у руских прогрес три струни... от вам і вся великая руская культура.. ще тільки лапті з кори дерева добавити і все всім ясно. І не путайте руский шовінізм який ви тут пропагуєте з українським націоналізмом

• Подобається Подобається x 1
  2. kitana

kitana Banned

Позначка (с) говорить лише про те, що це не мої слова. Все решту - Ваші чудакуваті вигадки. :)
    Фрази приживаються в народі не через їх авторів, якими б поважними вони ні були, а через їх зміст, що знаходить підтримку.

"російською" пишеться з м'яким знаком.

Ці казочки про Ваше нібито знання української мови розповідайте комусь іншому. Ви навіть одне речення не можете написати.
    Якщо Ви почнете спілкуватись на українському галицькому форумі, де переважна частина користувачів є україномовними, українською мовою, тоді можна буде сказати, що Ви її знаєте.

Підтримати юридично безграмотний закон? о_О Нє, у мене з головою все в порядку.
    Він не відповідає ні Конституції, ні Хартії, ні нормам законотворчості. Він не пройшов профільний комітет і отримав негативну оцінку науково-експертного управління ВР.
    Я політичними авантюрами не захоплююсь.

До речі, в законопроекті і пояснювальній записці Ківалова і Колесніченка нарахували понад 60 стилістичних та граматичних помилок. І ці люди верещать про насильницьку українізацію українців :)))

3. Полковник

Полковник миється в бані

Ці казочки про Ваше, нібито, знання української мови розповідайте комусь іншому. Ви навіть одне речення не можете написати.

---------- Додано в 09:52 ---------- Попередній допис був написаний в 09:47 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=52_IRaUA80c&feature=related

• Подобається Подобається x 4
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Хотя я думаю, что для пана kym'а Гоголь - "москаль", а Диканька в Рязанской губернии.... :)))

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Всі слова ,якими Ви тут пишете не Ваші. Їх колись, хтось придумав, ними колись, щось говорив. Чого ж Ви не цитуеєте кожне слово, а то й літеру?
    Друге - Знак (с), яким Ви необачно скористались, означає не цитату, а захист авторських прав, і виглядає в абсолюті отак © (у Вінді Alt+0169). Відповідно, або Ви озвучите ім"я цього геніального брехуна, або признаєте. що Ви не праві.

• Подобається Подобається x 3
  6. kym

kym Well-Known Member

Гоголь Гогольом, а балалайкою на Україні тільки заїжжі москалі баловались... от видно на них Гоголь і попав.
    А про такий україїнський інструмент як бандура (кобза), цимбали - і кожному селі чи місті звучали, а носітелі руской культури і близьоко до них не підходили.... струн забагато, а значить і мозгів треба щоб з тими струнами управлятись.... так що мовчіть і не позортися з вашою велікою рускою культурою.... бо крім балалайки і лаптів нічого небуло .... решта все крали у сусідів... і Гоголя до речі теж вкрали

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А когда Гоголь "попал" в Украину, что не смог отличить "заезжих" от "местных"? Эх, занотк украинской культуры! :)))

Это нацюки считают, что Гоголя украили у Украины. Но кто им доктор, если у них "писал по-русски" означает - украли. Нормальные люди полагают его великим украинским писателем. :)

Кстати - фоном служит картина Ильи Репина. Это для тех, кто полагает, что
    :)

• Подобається Подобається x 2
  8. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Та дякувати треба Великому письменнику що пропагував серед "великоросів" рідну їм мову :)))
    Расейські князя та графя стидалися говорити "велікім_та_магучім".

Нікамільфо було разгаварівать на халопском наречії. :)))

9. kym

kym Well-Known Member

родився і вчився на Україні.......
    Ви навіть самі не підозрюєте, як воно все є.....))))))))))))))))))
    А балалайка і лапті точно з Росії......))))))))))))))))))))
    Найдіть когось хто точно з Московського царства, а не з окупованих територій.....))))))))

10. kitana

kitana Banned

Якось не личить Вашому віку клеїти з себе дурника. )

Ви плутаєте так звані "крилаті фрази" з копірайтами.

В чому не права?

11. VasMT

Це останій мій допис на цю тему. Продовжувати дискусію не буду. Або, або...
    Мені все рівно - погодитесь Ви чи ні, сприймете чи далі будете опиратись. Справа Ваша. Але я всеж таки спробую ще раз Вам донести свою думку по цьому питанню.
    Отже, ми із Михом, Джеком, щось там собі белькотіли про гроші, контракти, ціни... І тут бац, як Сонце із-за хмар - Кітана зі словами
    Червоною лінією цих слів проходить явний негатив. При цьому, якби то була Ваша особиста думка, то ніхто б навіть не звернув би на це уваги. Це не вперше і не в останнє... Але Ви підкріпили наведені слова значком (с). Тобто, для підтвердженя своєї думки нібито скористались словами якоїсь відомої людини.
    Коли ж Вам показали, що вся фраза звучить інакше, а її основний зміст явно ПРОТИЛЕЖНИЙ наведеній Вами, то Ви почали звиватись, як вужак... Вигадучи і "чужі слова", і "крилаті фрази"... Хотілось би взнати автора цих слів і цієї фрази, якщо вже стоїть значок копірайта...
    Ну а як нє, то нє...

12. kitana

kitana Banned

Ви показали іншу фразу і чомусь намагаєтесь приліпити її до тієї, що в моєму пості.
    В моєму пості немає посилання на Бісмарка. Якби воно там було, то Ваші закиди, що цитата Бісмарка подана невірно, мали б якусь рацію, але його (посилання) там немає. Я не цитувала Бісмарка, це тільки Ваші фантазії.

Таке часто трапляється, що колись кимось сказана фраза набуває іншої інтерпретації і стає широко відомою сама по собі. Якби вона не мала під собою підгрунтя, її б забули на другий день.

Так, я вважаю Росію ненадійним партнером, нечесним гравцем. Вважаєте інакше - Ваша справа.

Дивно, що Ви не кинулись спростовувати брехню, що Україна мала договір з Росією про ціну на газ 50$ до 2013 року. Адже це брехня.
    Натомість Ви намагаєтесь спростувати "брехню", яку самі ж собі вигадали. :)

13. kym

kym Well-Known Member

А у цих громадян з паспортом українця (якщо це дійсно так у вітруальному просторі) уже усе перемішалось...вони про газ до 2015 року говорять при ціні за 50 дол..... як про стабільну ціну хоч всі знають що ціни кожний рік формувалимсь і підписувались... і так було 20 років..... і так є зараз і так буде і дальше. і що саме головне самі вже почали свято вірити у свою ж брехню.... і так по всіх темах.... це уже клініка

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

:mocking:
    Вы уверены?

---------- Додано в 11:25 ---------- Попередній допис був написаний в 11:23 ----------

А вот это верно.:pardon:

15. kitana

kitana Banned

А Ви не знали цього?
    Кожної зими "газові війни" ще за Кучми були.

16. kym

kym Well-Known Member

До речі про газ і Тимошенко.
    Ми напевно ще багато чого не знаємо

17. VasMT

Залишається незрозумілим, як при однакових "наилучших" умовах і "стандартных" угодах ми платимо найбільшу ціну в Европі маючи ще й плату за транспортування. Щось Ребекка крутить, як жид сонцем...

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

Путаете Вы и то конкретно, зачем - не знаю.:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ----------

"информация" - ли?
    А может дэза?

---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:40 ----------

от туда же.:pardon:

19. kym

kym Well-Known Member

А це ви у своїх подельніків з ПР запитайте... вони за Харківські угоди відповідають... але про них чомусь всі мовчать, а говорять про попередні......
    А може не деза.... бо таки по Юлькіних угодах платили 220, а після Харківських 400.....

20. VasMT

А є щось в угодах про газ? Не помітив, не помітив... Не нагадаєте?

а де твій аватар? :)