Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я ще і т.з провінціалів не люблю...
    Регіонали винні? :mocking:
    Я Вам вірю. Я сам в Києві сотні разів був... Нічого страшного там немає... Хіба що сходи рухаються, але до цього швидко звикаєш...

2. iso

iso Well-Known Member

Игорь Місто: Оренбург
    Высоко сижу, Далеко гляжу!

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ні, просто констатація факту. Те що акція на ранок понеділка була одно-кількатисячною, це наслідок цілком об'єктивних причин, про відсутність підтримки опозиції чи бажання людей відстояти свій вибір не йдеться. Парламентські вибори 2012 це не Президентські вибори 2004, вимоги змінити результати на десятку округів не назбирають ста тисяч людей в понеділок вранці. Але будемо дивитися далі.

4. Фараон

Фараон Well-Known Member

А дали захотят провести сценарий а-ля 2004 года:
    А в 18-00 скажут,что надо дождатся до 20-00,а потом пойдут страшилки....а потом будет бу-бу-бу-бу....

5. Bambook

Bambook Persona non grata

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Про таких "печальників" з конкретної азійської країни і говорилося на мітингу. Це ВАС мініпути "імєют во всє лузи" рік за роком, а ви облизуєтеся і мовчите. Уся Україна з вас сміється - а вони "обєспокоєни".
    Ще раз нагадаю - Ми - це не ВИ.

Думайте, думайте, у своєму ведмепутінському куті. Поки вас остаточно не відучили "думати".
    На китайсько-фінському кордоні все спокійно?

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я би взагалі не порівнювала. Зараз не буде 2004. Просто тому, що нема організації. Нема медійної підримки. Згадайте, яку роль в 2004 відіграв 5 канал. Зараз аналогу немає. Очевидно, що "покращення" ще деяким замало. Треба ще кілька років ) Ну шо тут зробиш ) Одно слово не дозріли ні люди, ні "лідери".
    Максимум, що може вижати опозиція - це домагатись міжнародного тиску на цю горе-владу
    Горе-владі схоже на всьо пофіх, бо зараз в 223 фальсифікації відбуваються прямо в прямому ефірі )))
    А все жадібність, є думка, що виривання округів зубами, тобто Беркутом і судами пов'язане з тим, що комуністи заломили нездорову ціну регіоналам ))
    Ну от і роблять все, щоб сформувати більшість власними силами

8. VasMT

Кужи, kjk, дивитись? Ви і Ваші однодумці спите і вірите, що одного сонячного ранку народ підніметься і скине ненависну йому владу. Статись це може кожної хвилини, а поштовхом може бути будь-що: суд над Йулькою, мовний закон, пенсійна реформа, т.з. зняття пільг прокуратурі, фальсифікація виборів....
    Але чомусь всі ваші потуги закінчуються пшиком. Раз, за разом, від страйку до мітингу, від маршу до ходи...
    Невже Ви наівно гадаєте, що кількість проведених ПЛАНОВИХ заходів змінить ситуацію? Не смішіть мої капці...
    Можливо, "основний удар" попозиція спланувала на президентські вибори, але тоді їй тим більше нічого не світить. В Вашій уяві партійне керівництво ПР і уряд Азарова вимальовується як сходка бухих і обкурених урок, здатних лишень ляпати воблою по столі та лапати круп чергової шмари...
    Це не ті люди. І Ваші фюрери це чудово знають. Тому їм і не потрібен всеукраїнський страйк чи черговий Майдан...
    Аналізуйте, друже, свої кружечки далі... Можливо і Вас колись Йуля по голівці погладить...

9. Персі

Між іншим, одного сонячного ранку так і буде )))
    Не треба недооцінювати українців ;) Ми не раби, раби не ми )) Сорі за пафос )
    Просто цей ранок ще не настав

10. Игорь

Игорь Well-Known Member

Да я особенно сюда и не захожу, просто на российских форумах сейчас это обсуждается и глубже гораздо чем здесь. Тут всё поверхностно. Вот и решил подсказать украинцам правильный путь. А то неверной дорогой идёте товарищи.

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ----------

Некоторые товарищи правильно мыслят.

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ----------

А вы сами, интересно, откуда.

---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

Как я понимаю уж вы то и вам подобные только всегда за Григян и голосовали. За своих.

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

Та це ви викривлюєте факти
    Якось пам'ятаю сказали що оранжеві жодних виборів не виграли :))
    по виборах 3-1 (без цих)
    по масових акціях - 1-0
    ваші риги тільки третій рік при владі, а ви так все подаєте ніби риги вже при владі не один десяток років, а т. зв. оранжеві безуспішно проти них імітують діяльність. З усіх інших акцій, після 2010, є мітинг проти податково кодексу, який увінчався успіхом. Акції проти Харківських угод і Табачника - ну вони і не планувалися як щось таке, що має на меті скинути владу. На цих виборах, завдяки тому що помаранчеві пофіксили свого часу комп. систему 'вибори', тепер в інтернеті є повні дані по кожній дільниці, що тільки сприяє викриттю всіх фальсифікацій. Ще навіть не огололено офіційних результатів виборів, ще немає і трьох років цій владі, а ви вже тут радієте чомусь...

---------- Додано в 16:44 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ----------

Навіть на цих вщент сфальсифікованих виборах є сухі факти, від яких ригів корчить - за опозицію 10.2 млн голосів, за ригів - 6.1 млн

12. Фараон

Фараон Well-Known Member

Горе-влада говорите?Ню-ню...
    Влада ,которая провела на высшем уровне ЕВРО 2012?Влада ,которая построила несколько станций метро и не только в Киеве?Влада ,которая построила четыре перетональных центра и достраивает новую больницу Охмадет?Та влада,которая построила два новых аэропорта и реконструировала Борисполь?
    Вы это называете горе-влада????Я уже не говорю про развязки в Киеве!
    А что сделалось с 2004 по 2010 год?Что построено,кроме как больницы майбутнего?

13. Звісно змінить. Крапля по краплі наївно точить камінь... Революція 2004 року була революцією. І реакція після неї закономірна, бо зміни не сталися еволюційно.
    На разі ж ми бачимо, що в Росії в аналогічній ситуації партії влади натягують набагато більше голосів ніж в нас. Тобто, Україна таки не Росія і в нас дійсно свій шлях.

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Який розумний дядечко! "Путь" - це від слова "путін"? Самі шкандибайте по тому уті-пУті - путІ. Надихаєте ви українців тільки на анекдоти про вас.

Предки - Київ, Чернігівщина (Сновський район), Полтавщина (Шамраєво, від прізвища мого далекого предка), Кон-град (нині Харківщина).
    А народився я там, куди діда нквд вислало. І до речі, ставлюся до мусульман без ксенофобії, із симпатією.

Ідіть на свої російські форуми, апсуждайтє.
    Нам не потрібні совєти (поради) ані з країни Совєтів, ані з країни Баранів (чули такий грузинський анекдот?)
    Цікаво, на грузиномовні форуми "ваші" теж залазять? І теж "совєтуют"?

15. Персі

З тролями не розмовляю, вибачайте ))
    Ви мені не цікаві

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

електорат ПР, такий електорат ПР

17. VasMT

А Ван не приходило в Вашу миленьку голівку, що цей ранок має і число, і місяць, і навіть рік...
    Але ж Вам кортить крові, екшну від першої особи... От тільки хрєнь яка, не всім такі ігри подобають. Тому і показали вибори, що навіть зібравши всіх "героїв вчорашніх днів" в одну зграю, КОДло отримало аж 25 відсотків.
    Так що те, що Ви не рабиня Ізаура, я знав і без Вашої підказки...

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

10 175 212 vs 6 113 933

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:51 ----------

І ще раз нагадаємо як у нас ставляться до ригів на Миколаївщині
    http://www.youtube.com/watch?v=KzHY1s0eh8A

19. Персі

Я не знаю, як ви рахуєте ))
    Удар і Свобода - це теж опозиційні сили
    Їх електорат теж проти діючої влади

20. Фараон

Фараон Well-Known Member

Конечно не цыкавен!Я Вам конкретные факты,а Вы бла-бла-бла.
    Крыть то нечем!
    Так кто из нас троль?

а де твій аватар? :)