Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. Spika

Spika Well-Known Member

Патриоты, это те которые шельф прос...ли? Или те, которые Криворожсталь тудаже..? Или "добились" подорожания газа в 8 раз? Или те, которые готовили кассетную взрывчатку в Василькове? (то есть, когда они засыпали шарики и гвозди во взрывпакет, то они готовили покушение не на конкретно "врагов" - Януковича, Ахметова, Коломойского, Табачника... А покушение на "толпу". На "врагов" в лице простых граждан.)

Нет, конечно... Это не патриоты. Это негодяи. И запад Украины, в том числе, тоже понимает подлость и преступность таких "патриотов".
    Также не пытайтесь (хотя бы в присутствии тех, кто понимает суть) называть свои идеи национализмом. Этим относительно порядочным термином вы пытаетесь замаскировать элементарный агрессивный шовинизм.

А все замешанное не на любви - не от Бога. Вот я и говорю - бросайте вы энти индейки.

---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ----------

У вас лично, карта поляка есть?!

• Подобається Подобається x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Немає, а при чому я до полєків?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо вартість ринкова клубніки 20 грн., то ця ціна і є прозора, а якщо ви купляєте при тому по 10 грн., або по 30 , то ця ціна вже не прозора.

Ціна на газ на кордоні зРосією має бути 220 доларів. Якщо вона буде 50 доларів, то значить ми віддали частину Криму під військові бази, або ше шось, якщо ціна 450 баксів, значить різниця лягає в кишеню.
    В ціні має бути економіка, а не політика.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я впевнений, що Ви знаєте, що таке довгостроковий контракт... Домовились Ви зі своїми пенсіонерами на з/п в 1000 грн, і хоч грім із неба, а Ви в односторонньому порядку її не збільшите. Так?

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не так.

Я завжди сам збільшую зарплату.

6. VasMT

Звичайно сам. Правда заперечень від працівників Ви не чули... А от коли вони бажають отримувати капку більше, припустиму на коефіцієнт інфляції, Ви зразу прислухаєтесь?

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Это почему? Крупнотоварное производство - к примеру - всегда дешевле.
    Или демпингует продавец. Вам какое дело? Дешевле - значит дешевле. Свободный рынок, однако. За что боролись! :)
    Покупать самое дорогое из возможного - это в анекдотах о "новых русских"

8. kym

kym Well-Known Member

То чому ви голосували за політичну силу яка поставила міністром освіти людину яка каже що українська мова не потрібна в цій державі... історію цієї держави переписує як йому хочеться.... міністер оборони каже що армія не потрібна і скорочує в двоє, президент дарує олігархам міліарди зібраних з громадян гривень... і т.д... Виглядає так що ви не розумієте що таке патріотизм і яким цей патріотизм має бути насправді. Виглядає що те що ви називаєте патріотизмом не має нічого спільного з самим поняттям цього терміну... тоб то знову самі себе дурите.... Це вже виглядає як якась хвороба, або спеціально - щоб знівелювати саме явище патріотизму... але не вийде здоровий хлопський глузд все одно все роставить на місце.

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я всегда пишу - моей страны.. Осознаете разницу междк патриотом. и националистом, которой пишет цієї держави?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому що наш VasMT зі Стрия - олігарх. Він боїться втратити бізнес.

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ----------

Так справа в тому, що ще небуло так, щоб вони вимагали більше грошей.

Підвищення поки було лише моєю ініціативою. за 4 роки я ціни на товар не підвищив, а зарплата зросла на 30%. Якщо я підвищу ціна на товар на 15%, то зарплату можу підняти на 40%.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Такий він, Львівський форум. Є бізнес - є інтернет, є форум. А хто на базарі крани продає - той в очі не видів тотого інтернету.

12. VasMT

Щось я не пригадую таких слів від Табачника.
    Ну коли оранджьоїди переписували, Ви чогось мовчали... Третій закон Ньютона, однако...
    І правильно робить. Нема чого тільки зарплату отримувати і плац топтати. Дайте законний відсоток ВВП - будете мати армію. Нема грошей - нефіг у войнушки бавитись.
    Здоровий хлопський глузд корову в стайні поставить на місце ,воза на подвір"ї та сусідку навколішки. А країну на порядне місце йому не дається поставити вже двадцять років.
    Ги-и-и... Я пенсіонер. А "лігарх" багато в чому зі мною не згідний. Але під тиском доказів іноді міняє думку. ;)
    :)))
    Я із таким стикався... У вас на дверях "Вихід" написано чи "Exid"?
    Ну а про ціну, то хотілося б взнати який коефіцієнт рентабельності був закладений у ціну з самого початку. Невже загальносвітовий 10%? :mocking:
    Зате цей барига, я про стрийського, не забув вгатити ціну на 30 відсотків вищу, аніж в будь якому будмаркеті. А дурні одноразовці за звичкою йдуть до бариги, бо колись в нього було, а в склепі ні...

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хроніки покращеннє:

Половина українців працюють практично за їжу

.

14. VasMT

Чуваче! Це вже навіть не смішно...

Звідси

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо, Юлі смертну кару з конфіскаційов майна?

16. VasMT

Та всратися в Йулю (чи на неї)... Вам бельмаки чим заліпило, же Ви не бачите, що за будь-кої влади ніхрєна для загалу не робиться. НІ-ХРЄ-НА!!! Цілуйте свою Йульку хоч в задницю, хоч в передницю, а як гарував українець на віходок, так і гарує.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

тану...
    то ж чому Україні, як найбільшому покупцю, Росія продає найдорожче?

18. kitana

kitana Banned

Якщо Ви не володієте українською мовою, то пишіть хоча б правильною російською, бо цей Ваш суржик доводиться три рази перечитати, по щось зрозумієш.

"Согласно вашим идеям" (дательный падеж), а не "согласно ваших идей".
    После слова "идей" должна быть запятая.
    "Причём" (союз) пишется слитно.
    Относят не "в украинцев", а "к украинцам".
    Во втором предложении запятая после слов "правильных украинцев" - лишняя.

И не переворачивайте всё задом наперед. В русском языке может применяться достаточно свободное построение предложений, но не до такой же степени.

Це просто якесь знущання над російською мовою. :facepalm:

19. kitana

kitana Banned

Всі угоди з Росією не варті того паперу, на якому написані. (с)

20. kym

kym Well-Known Member

Так писати можна все..... і на паркані також.... судять не понаписаному а по вчинках.... "Ця держава" це для вас... в моїй державі таким як Табачник місця немає... я їх просто не признаю... вони не мої....
    А поняття патріотизм і націоналізм є тотожні..... ви до тепер цього не зрозуміли. Небуває патріотизму без націоналізму і навпаки.

а де твій аватар? :)