Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Вітаю всіх з виборами
    результат для помаранчевих самий вдалий який тільки може бути
    -рекордна перемога по партійним спискам у протистоянні оранжеві-сині
    -більшість ПР буде мати завдяки мажоритарникам, що буде мати наступні наслідки
    1. в суспільстві буде поширена думка що 'ми' виграли вибори, але меншість у нас вкрала результат, відповідно + мотивація на виборах 2015
    2. коаліція ПР+КПУ+мажоритарники, що тільки посилить апатію на півдні-сході, оскільки КПУ себе дискредитує як ліва опозиційна сила
    3. темпи падіння промисловості, можливий обвал гривні, і інші ніштяки, які б думаючі люди відразу повісили на опозицію, давши їм після цих виборів сформувати кабмін, будуть вбивати йтак невисокий рейтинг Януковича.
    На виборах 2015 опозиція отримає відразу все, перемога спільного кандидата в першому турі можлива навіть зараз (БЮТ+УДАР+Свобода= ~52% по екзит-полам), 225 мажоритарників, тобто людей які є аполітичні і знаходяться у ВР виключно заради бізнесу, дають можливість отримати 300 голосів після през виборів 2015.
    Можливості розкрутити замість Януковича когось іншого до виборів 2015, у влади немає часу і можливості.
    Фактично у них три сценарії:

Дати опозиції уряд, звільнити Тимошенко, спробувати співпрацювати щоб мати у 2015 році якогось реального кандидата (напр Кличка чи Яценюка), і перемогти в 2015 на виборах Яценюк-Тягнибок (наприклад)

Не дати опозиції уряд і більшість, самим надалі тримати владу, відповідно нести відповідальність за подальше 'покращення', остаточно вбити рейтинг до наступних виборів, з тріском програти вибори 2015 і втекти в Росію.

Все те саме, тільки спробувати сфальсифікувати вибори і отримати 2й термін Януковича. Скоріше за все відбудеться якийсь Тунісько-Єгипетський сценарій, розстріл/повішення Януковича; 24% голосів за Свободу у столиці гарантують це.

Ще карта явки по областям, може комусь цікаво

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це чия карта? Кажуть Одеса 20% явки мала.

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

то оф дані з ЦВК
    Одеса цілком могла мати дуже низьку явку, не 20, але процентів 35
    55-58 по області і буде якраз в середьому 49

4. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Ну, я так не вважаю. Щось поки мені це не подобається- я сподівався що Кровосісі наберуть не більше 25%.

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

без порушень може так би і набрали
    але ж адмінресурс у виборчій кампанії, тиски на ЗМІ свою справу трохи зробили

6. Bambook

Bambook Persona non grata

Врахуйте, що переважно є ще й до 10% людей, які завжди голосують за владу, незалежно від її ідеології і забарвлення. От і маєте.

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не думаю, что люди настолько глупы - и не понимали - за кого голосовали по мажоритарке. Надо было именно выигрывать выборы - а не декларировать. А что до президентских выборов - то на сегодня наиболее серьезным противником выступает Кличко. И от того, насколько он со своей политсилой не скатиться до местечковости "свободы" или не купиться на деньги пр - или не поддасться на понтовые разводы батькiвщини - и сможет стать самостоятельным политиком - думающем прежде всего - и всегда - о людях - а потом о "доцiльностi" - вот тогда это будет альтернатива. Тем более - как я вижу по предварительным результатам - Юле не выйти до следующих выборов.

У нас коммунисты - вторые. Вот вам - и дискредитация...Нет, они этого не бояться. Тем более - сейчас пришла свобода - а это для них подарок судьбы - возможность показать себя борцами с фашизмом.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Сумна специфіка виборів в Україні - після голосування вони тільки починаються, а в інших країнах після голосування вони закінчуються. І результати у всіх на наступний день, у нас через 2 тижні.

• Подобається Подобається x 3
  9. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Ну, они больше позиционировали себя борцами с теми с кем скоро объдинятся в коалицию.И уже это произойдет не в первый раз. И кто после этого те, кто за них голосовал?

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

саме це:) люди голосували за опозицію, і того дядька яки зробив дорогу/школу/лавочку по мажоритарці
    рейтинг влади від того не виріс і не виросте

2004.
    Теж ніби боротьба з фашизмом. Не помогло.

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ну-ну :)
    Тігіпко теж долучається до вбивання рейтингів ПР. Давайте запостимо цю новину на форумах сходу і подивимося що там почнуть про ПР говорити :)

• Подобається Подобається x 1
  13. Дальневосточник

Не знаю, как у вас - а у нас на местном телевидениии забебекали роликами с типа интервью с прохожими - в которых те рассказывают, почему не хотят голосовать за кпу.
    Все это предвыборные дела. А как были вместе - ТАК и остануться.

14. Bambook

Bambook Persona non grata

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вони такі самі бандерівці, як і я...
    Не показник. Вчора, за результатами екзитів, ВОС (буду і надалі їх так називати, для простоти) був першим в трьох областях. Зараз же, при 60% обробці бюлетнів, немає ЖОДНОЇ області, де б вони були перші. Розумієте, жодної. Із трьох, де вони депутатствують вже не перший рік.
    А те, що вони в парламенті, фігня. Подивимся, як воно далі буде. Не зможуть ВОСівці цілуватись з Матьківщиною і Ударом. І Сєня їм чужий, і тупорилий Гриценко...
    Так що, рано радієте...
    Щоби дострокових виборів не було...

Заново? о_О
    Це Олєжек волав, що оскаржуватиме результати виборів при будь-яких результатах.
    Будем бачити.
    А загалом все прогнозовано. КОДло не набрало не те що половини, а і 150 голосів. Як я і казав. Так що я задоволений.
    А те, чому я мовчу до обіду, Вас не повинно хвилювати. На майбутнє...

Згоден. Але це не прихильники, нмд, а противники всіх інших.
    Теж цікаво і показово: ПР
    - 2004 - 39.26%
    - 2006 - 32.14% 8 148 745 голос.
    - 2007 - 34.37% 8 013 895 голос.
    - 2010 - 35.32% 8 686 642 голос.
    - 2012 - Половина бюлетнів - 34.86% 3 478 198 голос.
    Зверніть увагу на стабільність. Цікавий феномен, чи не так?
    Не маю бажання переписувати дані за БЮТ, НК, і інших аутсайдерів.
    Як висновок, можна зазначити, рейтинг ВОсу ні що інше, як відповідь саме оранджьовим. Це їхні голоси пішли ВОСу і Удару.

А яке відношення має моле голосування до КОДла?
    За всіма.
    Беремо екзитпол.
    "Партія регіонів" – 69 місць;
    "КПУ" – 31 місце (разом – 100 місць);
    ОО «Батьківщина» - 58 місць;
    «УДАР» - 36 місць;
    «Свобода – 31 місце (разом – 125 місць);
    Інформація оприлюднена в ефірі «5 каналу».
    І ьеремо КОДло -
    Як бачимо, Удару в КОДлі нема.
    Відповідно, підрахунок не вірний. У кодла не 125, а всього 89. Плюс 15 мажорів від ВОСу і чоловік сорок Матьківщини. Як бачите, я був прАвий.

Враховуйте, хто ж боронить. Але вчора, не зважаючи на вереск ООшників, було озвучено тільки три-чотири випадки порушень, із "тисяч і тисяч", як вже під ранок сказав один із обіжених. Щодо ЗУ, то мені теж не зрозуміла тормознутість. Складається враження, що саме тут ідуть махінації і фальсифікації. Але не з боку ПР, а скоріше навпаки. Полудень на дворі, а з Львівщини надійшло тільки 40 відсотків інфи... Біда.

Це не нове. І, мені здалось, один випадок.
    Найбільше, що мене вразило, це чергова брехня пАмаранчей. Десь там на сході регіони зробили дільницю на другому поверсі, аби пенсіонери і інваліди не змогли проголосувати. Та моя дільниця 2віками" знаходиться взагалі на третьому, і досі жодного крику не було.

Упс... Сорьте...
    Дійсно, загнались.
    Зараз підітру...

• Подобається Подобається x 2
  16. Дальневосточник

Тут другой стереотип. Влада - это Киев.И - не важно какая. А - к примеру - Горохов - это понимающий местные проблемы, поскольку помогает здесь и сейчас.

17. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Я местное не смотрю. А у вас все объясняется просто- ПР видело в коммунистах главных конкурентов.Хотя это действительно не помешает их союзу- опять дадут Мартынюку кресло в зубы. А лучше бы по зубам.;)

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Виявляється чому ПР стільки народу провела по мажоритарці. В східних областях неймовірна кількість округів. Для прикладу в опозиційних областях найбільше округів у Львівській області - 12, ну і по місту Києву 13, решта 4-8 округів. А Донецька область - 21 округ! Луганськ - 11, Харків - 14, Дніпропетровськ - 17! Ось на що націлений був закон про вибори. Ось чому риго-анали так нахабно шкірилися на передачі Шустера.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вам нагадати скільки голосів і чиїх було за цей Закон? :)))
    Вірте далі КОДлі...:mocking:

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нагадайте.

а де твій аватар? :)