Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На щастя, я мав інші, не менш важливі завдання, і якось не дуже переймався результатами виборів. Знав напевне ,що оранджоїди видеруть владу. Як напевне занв, що нічого путнього з того не вийде, що і сталося невдовзі. І найбільше мені до вподоби те, що ті люди, які плювались в мій бік, а мали би змогу вдарити, вбили би, за те, що я ще тоді говорив правду про імпотентність та брехливість пАмаранчів, за якихось пів-року визнавали, що були не праві... Так що ваші телепотуги яйця не варті...
    І зараз кажу напевно - пролетять ваші КОДловці, яко фанера...

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ложив я "з прибором" на оперативні відеозйомки КГБ моєї скромної персони. Дурна контора так і не дізналася, ХТО мене (у 70-ті та 80-ті) своєчасно попереджав і підказував, як вислизнути з великих неприємностей.
    Не "ваш". Але він мав доступ до "вашої" інформації. Батько мого друга, хулігана і бабника.
    Помер той пан нещодавно на 87-му році життя за кордоном.

І все одно - я маю анатомічний зріз Вашої свідомості - у збереженій гілці "Микро-репортаж из самого логова".

• Подобається Подобається x 1
  3. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Перечитайте и ПОДУМАЙТЕ!
    А после этого - попробуйте проанализировать финансовые процессы в cтране.

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------

А мне - по........

4. tropico

tropico Well-Known Member

Комусь знову сипнули монет перед виборами. Цікаво в яких ти норах між подачками живеш :)

5. Boris_Kiev

Скільки років тримався диктатор ФрАнко? А диктатор Гітлер?
    Невже "ВОНИ" (синьо білі ті їхні тутешні шестьоркі та дєвяткі) вважають, що бандитські маніпуляції навколо минулих виборів - це "надолго і всєрьйоз" (С)?
    Хто ви, піна, брудна біомаса? Вас народ висере і через 10 років ніхто не згадає. Будете ностальгувати в Раші за цим коротким періодом.

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

Сьогодні - пох. А у Лук"янівці буде не пох. З айпі-адресами та повним трейсраутом. Це згодом Ви сховалися за dstszi.

6. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

нє клон, чісто акк остров

Даже отвечать - противно.

Боря.
    А когда Вы перестали применять "ВОНА"?

• Подобається Подобається x 2
  7. Boris_Kiev

Я не психіатр, щоби вивчати "ваші" девіації логіки. Хоча колись вивчав "краткий курс". Стосовно "вас". Типу як техніку безпеки на собачому майданчику. Хоча більшість "ваших" тієї генерації поздихали, слава Аллаху! А нинішні "ваші спадкоємці" вклоняються тільки портрету Франкліна. А Ви, Візарде, так і лишилися - ні в тих, ні в сих. Лузер.

Хто "вона" у синяків? Американские валенки/оранжевое небо?

8. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Вы немного отстали от жизни. IP - другой.
    Но, помощью дстзи, я смогу с Вами познакомиться ЛИЧНО

9. Boris_Kiev

Та я знаю. "перші" ваші айпі (маленький пул, як я пам"ятаю) - були прив"язані до фізадреси, де Ви працювали.

А я з Вами. Навіть швидше, ніж Ви зі мною :)

10. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Браво!!!
    Я бы сам лучше не сказал.
    Да, Борис, там невдалече опять "майданная" "годовщина", ТАК , если будешь отливать на Владимирской, то помни, что ССЫШЬ на исторический центр КИЕВА

• Подобається Подобається x 3
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Очередная провокация жидобандеров в Одессе. Они хотят за счёт трударей бесплатно ходить на пляжи! Доколе мы, русские люди, будем терпеть надругательство над святынями!

[​IMG][​IMG]

12. Boris_Kiev

Так, так, ссати на нього не можна. Його можна тільки засерати. Зі штанів із синіми лампасами.
    Досі пригадую, як у 1989 (90-?) зайшов у колишній гастрономчик на розі Іринінської, (де зараз кафе), з метою купити бухла. А тут і "ваші" - у формі та у цивільному вивалили з контори. І за мною у чергу. Першим за мною опинився той, хто намагався незадовго до того мене вербанути перед поїздкою за кордон. Досить стриманий та вихований мужик. Українець, але входив у контакт під легендою угорця - інженера з Ужгорода. Ну я йому - "Здравствуйте, Василий Батькович!" Його аж пересмикнуло.
    Чому? Я, як молодший за віком, привітався першим. Запам"ятав те ім"я, яким він представився.
    Цирк!

P.S. катав мене наприкінці 70-х знайомий мент на фотосафарі до пельменної (зараз О"Брайєнс). "Ваші" як приймуть портвешку з пивом, так двори у трьох кварталах навколо запісяють. Вовки мітять територію. Але якщо вийдуть нетверезими за "зону конвенції" - тут іх і брали менти!
    Ото справжній цирк!

Останнє редагування: 23 жов 2012
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Коротше подивився опитування, Василь реально рекорди б'є, цілий його один голос за Регіони. З таким рейтингом покращення вийде на новий рівень!

• Подобається Подобається x 4
  14. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Что можно ещё добавить?
    Как говориться - "без комментариев"!
    P.S. Об IP - немного позже, но, уже подробнее.

15. Boris_Kiev

Можу й зараз.
    У грудні 2004 я не був модератором і не був знайомий з жодним адміном ЛФ. Вони сиділи на хостингу UARNet, а Львівський UARNet брав у нас 2 Мб/с бекап чи паритетку до Києва. І якось я помітив, що трафік на ЛФ іноді йде через нас. А точніше - через нашу CISCO 4700, яка стояла на Бульварі Шевченка. Я кажу моєму адміну- можеш посніфити пакети на WAN-інтерфейсі? Вивільняю від інших робіт!
    - Тільки "чохом", неструктуровано (тобто - шматки всього, "розібрані" на більш високих рівнях TCP/IP).
    - Підготуйся.
    - Вже готовий. Що ловити?
    - Є Destination IP (ЛФ). Є рядок символів "WIZARD". Злови Source IP пакету з двома вказаними параметрами.
    - . . .Зловив !
    - Пусти трейсраут.
    - Lucky net... якийсь шлюз чи сервер... потім якийсь веселий домен ssu.gov.ua (ось чому дехто непокоїться, щоби чужі під його дверима не ссали).

Так що, WIZARD, якби Ви взяли собі кирилічний нік, а особливо - з українськими літерами - ми би Вас так просто не вирахували. А через такі ось "англіканські понти" Ви й спалилися.

16. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

А я НИКОГДА не прячусь ни от кого - совесть чиста.

• Подобається Подобається x 4
  17. Boris_Kiev

Що ж Вам залишається після того, як весь ЛФ дізнався про Ваше істинне обличчя?
    Коли я чую відому цитату (путінського хрещеного прадіда) про "чистую совесть и горячее сердце", тут же згадую фінальний саундтрек відомого телесеріала:
    "Четыре лапы, влажный нос, и очень умный взгляд..."
    Ну так - зовнішня характеристика героя. А далі розкривається його внутрішня суть:
    "Он след найдет, где следа нет..."
    (це до репліки Gidra "А когда это КГБ что-то доказывало...???")

Розслабтеся, старший прапорщик у відставці, вже давно нема тієї землі, яку Ви могли топтати "як тіпа хазяїн" і констатуйте чесно для себе і для свого сина, що Ви зійшли з дистанції. Треба вміти зрбити це гідно.

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Да все - уже перестал. Это он раньше был бело-сердечным. А как вону посадили - он, как пламенный борец и последовательный ее стронник, решил теперь голосовать за "свободу"... :haha:

19. Boris_Kiev

Дальневосточнику, визначіться зі своїм місцем на виборах і відповідайте за себе.
    Я не втратив симпатій до "Батьківщини", "Батьківщина" все одно посяде друге місце в Раді. "Свобода" на сьогодні - більш "енерджайзерна, пасіонарна сила", яка потрібна Україні. І їм треба допомогти впевнено подолати бар"єр (з урахуванням того, що ПРдуни вкрадуть 3,5 відсотки голосів у них). Тому я голосую за партійними списками - за "Свободу", а за мажоритарними - за Леоніда Ємця ("Батьківщина"). Аналогічно голосують усі, кого я особисто знаю.

• Подобається Подобається x 5
  20. Strateg

Strateg Well-Known Member

Мочилово між УДАРом та ОО продовжується на повну катушку. У своєму останньому інтрерв`ю Томенко заявив, що з Кличка вийде другий Тигіпка. Замість того, щоб мати нормальний союз, продовжуються взаємні нападки і уколи один одного.
    http://www.pravda.com.ua/news/2012/10/23/6975261/

а де твій аватар? :)