Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. Strateg

Strateg Well-Known Member

Не скажіть. що всюди голосують за партії, а не за людей. На сході і півдні якраз ситуація протилежна: голосують більше за людей. Крім того, є підкуп, адмінресурс. І самі кандидатури мажоритарників у цих регіонах від опозиції часто не є прохідними. І плюс УДАР з Батьківщиною ще поки не квапляться узгоджувати спільних кандидатів по мажоритарці. Якщо цього не зроблять - це збільше шанси провладних кандидатів.

2. Saszko

Saszko Well-Known Member

Мене завжди ці відкриті і доступні результати соцопитувань дико дратували своєю незрозумілістю і невідомістю.

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

Не скажіть, є складні округи, де значні шанси мають такі як ваш галицький Дубневич. Де боротьба не між кандидатом ПР і кандидатом ОО, а між такими дубневичами, котрі мають розгалужений бізнес в окрузі, а в політичному плані — ні риба, ні м'ясо (гугняві і невнятні), але вони шось під вибори людям наговорять-намелють-наобіцяють, а люди (серед котрих багато геть неписьменних політично) бездумно проголосують за "Того", чи за "Того", бо він, бачите, "те" чи "те".
    Мажоритарка не потрібна, вона немає ніякого змісту. Але дехто думає, що це є як в радянські часи — о, він буде депутатом, поможе нам...

• Подобається Подобається x 2
  3. Strateg

Strateg Well-Known Member

http://www.pravda.com.ua/news/2012/10/10/6974384/view_comments/
    Яценюк вже звинувачує у зриві їх переговорів з УДАРом не кого-небудь, а ПР.
    Плохому танцору яйця заважають. Цікаво, яким чином ПР має відношення до тих переговорів? Все залежить від політичної волі обох сторін, а не від якоїсь третьої сторони. Здається, що все зайшло у глухий кут і таким чином він відмазується.

4. Saszko

Saszko Well-Known Member

перехрестіться

5. manur

manur Well-Known Member

Зате запросто може мати самовисуванця, який зараз кулаком себе б"є, що він - проти ПР, а як тіко його виберуть, зразу ж стане їх тушкою...............

Ось цікаве опитування : http://1tv.com.ua/uk/voting
    Спочатку подумав : десь парканайцять голосів зібрали ВСЬОГО. Але там пише (станом на ЗАРАЗ) ВСЬОГО ГОЛОСІВ: 56976

---------- Додано в 23:56 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

Я ще зауважив, що всяких "Русів" - як собак нерізаних)))) Але ж таки то немало бабла пішло на тих клонів гребаних.........

• Подобається Подобається x 1
  6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Дiточкам та збоченим на "батькiвщинi" - краще не дивитись. Хоча на сьогоднi - за "батькiвщину" тут - нiкого. :)

Подерв'янський за Донія!

• Подобається Подобається x 3
  7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Чому? Один вже є.;)
    Я ще бачу, що і за ПР лише один.

8. Дальневосточник

Ну ТАК вы проголосовали после моего поста :)

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

У випадку, якщо представникам Партії регіонів не вдасться самостійно утворити більшість, вони готові її створити разом з КПУ і УДАРом, заявив народний депутат від ПР Георгій Смітюх.
    "Ми готові співпрацювати з усіма тими, хто розділять нашу програму. Я впевнений, що і УДАР з нами розділяють багато позицій, сьогодні у виборчому процесі їх програма багато в чому збігається з нашою, і я впевнений, що комуністи нас підтримують", - заявив Смітюх в ефірі 5 каналу.

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Мені чомусь здається що скоріше Батьківщина буде з ПР чим УДАР

11. Дальневосточник

Продолжаю "луганские креативы".

http://youtu.be/WwGTszbQxuI

ЛОТ - Луганское областное телевидение

12. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Хитромудрий хід - передати частину свого антирейтингу УДАРу! :)

• Подобається Подобається x 1
  13. Bambook

Bambook Persona non grata

Умом луганскіх нє понять :crazy:

14. Markodius

Markodius Well-Known Member

Остаточно не визначився чи "Свобода" чи "УДАР"...:sad:

---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ----------

Не довіряю я вже їм...як каже друг про ПР и Батьківщину "тоже яйца только в профиль"

15. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Markodius: Місто: Київ
    Тому і ...
    А якби було Місто: Львів, то без питань - "Свобода"! :)))

16. Markodius

Я завжди симпатизував Свободі:pardon:

17. Saszko

Saszko Well-Known Member

Я некиянин за походженням, мені легко таку дилему розв'язати. Але я чув, що й власне кияни (чи то в енному поколінні, чи то діти приїжджих) уже симпатизують Свободі. Київ може продемонструвати неочікувано велику довіру цій політсилі. І в принципі для тих хто в темі це зрозуміло. Хоча наперед загадувати не хочу.

18. Markodius

Ну як на мене одна із причин підтримки те що більшість для себе зробила висновок що навіть "Батьківщина" це не зовсім гарний варіант, люди хочуть змін і будуть обирати інші варіанти, але і свідомість молоді потрішки прокидається ;)

19. trabant

trabant New Member

Доброго здоров"я ,львівяне! Здивован прихильникам ПР у Ваших краях .На виборах буду підтримувати "Свободу "

20. XromThree

XromThree New Member

Что за дикость? Выводить сотни людей перед участковыми комиссиями, тысячи к окружкомам, чтобы охранять участки. Ирина Сех и Тягнибок хотят, чтобы люди вообще побоялись идти голосовать? Я могу сказать за себя, что мимо толпы националистов даже проходить боюсь. Были случаи нападений. Из-за того, что, по их мнению, рожей не вышел. И где гарантии, что эти наблюдатели - ребята спортивного телосложения не будут наших пенсионерок, известных в городе ветеранов, обкидывать камнями и яйцами? За поведение толпы молодчиков ни один Тягнибок ответить не сможет. Тем более, ночью во время подсчета. Если хотите бороться с нарушениями, набирайте специалистов, а не спортсменов-боксеров. Я думаю, во Львове очень многое перед выборами искажается. Из-за непроверенной информации о "готовящихся поджогах и провокаций со стороны провластных сил" теперь развязывают руки другим провокаторам, которые будут за углом вас "гасить", за то, что вы вообще пришли голосовать. А ведь на эту деятельность "Свободе" нужны огромные деньги. Видимо, американцы, теперь продвигают только тех, у кого больше всех в рядах безбашенной молодежи. Тут Тягнибок вне конкуренции.

а де твій аватар? :)