Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а чому голосувалки в темі нема?

• Подобається Подобається x 1
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А зачем она нужна, если нет "против всех"

---------- Додано в 10:10 ---------- Попередній допис був написаний в 10:09 ----------

"На ежегодном заседании Бюро по демократическим институтам и правам человека ОБСЕ, проходящем в Варшаве, директор CIS-EMO Алексей Кочетков презентовал предварительный открытый доклад международной миссии наблюдателей о ситуации на Украине в преддверии выборов народных депутатов страны. В докладе отмечается разновекторность зафиксированных CIS-EMO нарушений избирательного законодательства на Украине, которое нельзя отнести к какой-то одной политической силе, например к "Партии регионов" действующего президента Виктора Януковича, как пытается сделать ряд международных миссий наблюдения.

"Основная масса фиксируемых нарушений пока связана не с политической борьбой партийных списков, а с борьбой кандидатов-одномандатников", - заявил Кочетков. Традиционной проблемой для украинских выборов продолжает оставаться т.н. административный ресурс, однако данный термин не всегда используется корректно. "Органы местного самоуправления, формирующие местные бюджеты и распределяющие на своих сессиях земельные участки, зачастую обладают более действенными рычагами административного влияния на местах, чем руководители местных государственных администраций", - прокомментировал директор CIS-EMO.

Говоря об особенностях политической борьбы в стране, Кочетков предостерёг представителей мирового сообщества от упрощённых и не отвечающих реальности схем рассмотрения ситуации как борьбы "демократической оппозиции" против "тоталитарной власти".

"На Украине мы видим, прежде всего, не столкновение мировоззрений, но борьбу финансово-олигархических кланов, которые, в зависимости от симпатий избирателей в том или ином регионе страны, делают свою ставку либо на "партию власти", либо на представителей оппозиции", - заявил директор CIS-EMO."
    http://www.rbc.ua/rus/vyboru/show/d...predstavlyayut-ne-stolknovenie-05102012095300

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

можна, наприклад, опцію "най би вони виздихали, не піду на вибори"

• Подобається Подобається x 2
  4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Лучше пойти и испортить бюллетень

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

На виборах у Раду? Немає сенса! Бо зрозуміло, що вибори у будь-якому випадку відбудуться і парламент буде сформований, а ті максимум 2% зіпсованих виборчих бюлетенів навіть ніякого резонансу не викликають.
    Тому і треба обов'язкого за когось, але проголосувати!

• Подобається Подобається x 3
  6. Strateg

Strateg Well-Known Member

Якщо зіпсованих бюлетенів було б хоча б відсотків 20 був би резонанс широкий

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Регіонам побоку, широкий резонанс чи глибокий. З Ради їх потім уже не винесеш до наступних виборів. Так що голосувати все-таки краще за когось крім них

8. -Erebus-

Якщо в бабці був би ***, то вона була би дідусем!
    Ну не буде на ціх виборах 20% зіпсованих бюлетнів, все ж хтось впевнено хоче голосувати за "Свободу", УДАР, "Батькивщину", Регіони тощо... Якби дійсно така акція протесту мала шанс отримати масовість, то був би сенс - а так...

---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

За комуністів можна? :)

9. Saszko

Saszko Well-Known Member

Мабуть, проголосую за Свободу. І в загальнодержавному і в одномандатному округах.
    Я латентний націоналіст і втомився бути латентним.:)
    Проголосую як душа бажає.

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ----------

Позволю собі вгадати відповідь Мартіні — Ні! Ні, не можна!

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

12. Saszko

Saszko Well-Known Member

Я не розуміюся на передвиборних опросах. Навіщо вони? Люди дивляться на опрос і відмовляються голосувати за тих, хто нібито не проходить.
    Опитали тисячу чи дві тисячі чоловік. І що?

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

20 вересня
    30.60 vs 29.90
    31.50 vs 27.00
    30.60 vs 28.50
    29.60 vs 26.80
    29.00 vs 29.60
    26.50 vs 29.10
    28.50 vs 28.50
    23.10 vs 28.00
    27.15 vs 33.27
    27.50 vs 28.50
    2 липня
    Типова підготовка до фальсифікації виборів
    Мало того що помаранчевий електорат чисельніший і має вищу явку, вони ще й імітують перетікання помаранчевого електорату до біло-блакитного.
    Точно так як на президентських 2004-го.
    При тому що з 2004-го року, чисельність населення 'помаранчевих' облатей стала ще більшою у відсотках до населення України.

Останнє редагування: 5 жов 2012
  14. Saszko

Saszko Well-Known Member

Не зрозумів. А що Ви написали в стовбчик?

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Також варто згадати масові фальсифікації на місцевих виборах 2010 року.
    голосів за Януковича у лютому 2010
    і раптом, незважаючи на падіння рейтингу президента і уряду, навіть не варто шукати якісь пруфи, усі соц контори, опитування, показували падіння рівня довіри і підтримки як президента, так і уряду, але незважаючи на це, трохи більше чим через півроку, ПР не просто втримує % свого піку популярності - другого туру президентських, а й покращує більш ніж вдвічі цей показник у деяких областях.

---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

Голоси за прохідних блакитних(зліва) і помаранчевих(справа), разом взятих, згідно вищенаведених рейтингів. По хронологічному порядку.

16. -Erebus-

Я? У жодному разі не "левак", а зовсім на іншому політичному фланзі.

Просто МАРТІНІ каже, що за кого завгодно, крім ПР, а вище писав, що ПР=КПУ. Ось я і питаю...

---------- Додано в 14:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

Бо фальшиві опитування - це частина політтехнологій. Так мочать походні партії з низьким рейтингом, щоб за них не йшли голосувати, тому що все оде не пройдуть і голос пропаде. Не допоможе проти УДАРу наприклад, бо за них багато хоче голосувати по всій Україні і це важко приховати.

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

Трохи демографії
    динаміка населення 01 січня 2004 - 01 серпня 2012

2004
    захід - 10 902 516 - 22.89%
    центр - 14 060 515 - 29.52%
    південь - 9 096 328 - 19.11%
    схід - 13 563 077 - 28.48%
    захід + центр - 24 963 031 - 52.41%
    південь + схід - 22 659 405 - 47.59%

2012
    захід - 10 671 937 - 23.43%
    центр - 13 416 231 - 29.44%
    південь - 8 776 576 - 19.26%
    схід - 12 695 528 - 27.87%
    захід + центр - 52.87%
    південь + схід - 47.13%

ну і явка
    явка на минулих парламентськх виборах 2007

18. Saszko

Saszko Well-Known Member

Тому я проголосую за Свободу. Хочу проголосувати за український націоналізм (хоча б за українську націоналістичну риторику), а не за_будь-яку_опозицію_просто_на_зло_владі.

19. -Erebus-

Підхід правильний і логічний, хоч особисто мені здається, що "Свобода" надто перегинає з популізьмом.

20. Saszko

Saszko Well-Known Member

Мені теж. Але вони єдиний шанс для проникнення націоналізму в Парламент. Колись гостра (і тому на вид надута) їхня риторика мене відштовхувала через живе колись в мені почуттє толерантності і поміркованості. Наразі мене хвилює питаннє, чи не є толератність засобом маніпуляції мною. Толерантність видається нечесною, вона змушує бути лицеміром.

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ----------

VasMT, я не можу написати Вам. Почистіть скриньку, будь ласка.

а де твій аватар? :)