Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

От парадокс. Я стараюсь викрити всю брехню КОДла, якою вони залили Україну, жодного слова не говорю про підтримку теперішніх, а мене вважають апологетом ПР і ворогом України... :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це шо, Call of Duty? Непогана гра. Але Battlefield краща.

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І було б чудово! Не було б протистояння. Голосували б за а не проти. І нехай собі Пісуар говорить російською (їх вже не зміниш), а решта яку собі виберуть. І порозуміються... Коли швейцарці можуть порозумітися з трьома не подібними мовами, то якось словянськими було б легше...

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

Так я про федералізацію мову веду вже давненько. От тільки кому воно надо... :)

---------- Додано в 20:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------

Нє-а... Sniper Elit V2. Не люблю тупого мочилова...

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще їден, швейцарці... Швейцарськов мови нема, в курсі? Бельгійськов теж нема. І все-рівно одна мова - домінуюча, в Швейцарії німецька (офіційна мова Швейцарської Гвардії), в Бельгії французька, в Канаді англійська. Ви десь там обертаєтесь троха світами, чи просто?

---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

Тогди вже перший.

Тактика ще є, командна гра.

6. VasMT

Я вовк одинак, забули? ;)

7. Saszko

Saszko Well-Known Member

Ви це чули з відео? Де можна глянути, будь ласка?

8. Gron

Gron тафгай

Михаличу, ну не пристало, нмд, Вам бздури писати.
    От мене минулого тижня з баагатьоми підприємцями звав до себе "ваш" губернатор, та голова обл. податкової, називали нас партнерами, садили за круглий стіл, та мели таке, чому їх у Донецьку Київі настропалили, що вперше подумав, а може ну вас нафіг, світ велик, десь приткнусь.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Золоті слова.

10. VasMT

Gron, не дописуйте за мене того, чого я не сказав.
    Про ПР в мене інша думка. І вони не щурі в бочці. Далеко не щурі... Скоріше вовки в зграї...

11. Gron

Gron тафгай

Перепрошую.
    Скажені, бо їм тільки смерть, ну принаймі політична.
    А з щурами якось розберемось, не вовки.

12. VasMT

Не скажіть... Я, як старий собачатник, можу із впевненістю сказати, що велика собака більш безпечна, аніж мала шавка... В плані агресії, не в плані сили.

13. Gron

Gron тафгай

14. Mayavadi

Mayavadi New Member

Країні допоможе ліберальна ідея. Всі европейські цінності мають ліберальне коріння, тому і ми на мою думку вже готові відійти від цих феодальних принципів, і розкрити для себе новий политичний устрій.
    Наскільки сильно ліберальні ідеї сидять в наших головах? дуже слабко!
    Я за те щоб, с парламентської трибуни, звучав ліберальні лозунги.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тягнибок: Батько вигнав з дому доньку, яка пішла спостерігачем від Регіонів

Не дарма Тарас Бульба пристрелив сина-запроданця.

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А може вона пішла з метою видобування та зливу інформації "нашим"?

Досвід "Нічної варти" не втрачено. Можу мобілізувати хлопців з автоклубу. Потрібен лише диспетчер та кілька юристів.

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

Головне треба щоб всі розуміли, що ці вибори як вибори 2004-го. Більшість зараз наша. Програш опозиції = акції протесту.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думаю що продують "наші". "Розведуть як котенят" і весь набір як завжди. З Юлею було б шансів більше набагато, а з десятьма князьками менше. Тушки в парламенті будуть тепер цілком легітимними, мажоритарними.

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Увы - не равно...

Автор: Игорь Тупикин, журнал «Фокус».

Мои друзья сделали почти невозможное. Я попросил их провести социологическое исследование в моём округе. Причём важным условием было оторваться от компьютеров и социальных сетей, выйти на улицу и поговорить с первыми встречными — бабушками у подъездов, мамами с колясками, рабочими и служащими.
    Должен признаться, это исследование сильно испортило настроение моим друзьям. Многие из нас наивно полагают, что нынешний состав власти — это результат масштабных фальсификаций. Однако беседа с людьми, которые не входят в наши весьма ограниченные круги общения, может изменить картину мира. Задав простые вопросы о предстоящих выборах, мы неожиданно задели тонкие душевные струны наших респондентов. И узнали, что большинство не разделяет наше виденье счастливого будущего. Более того — многие мечтают о прошлом.
    Подавляющее большинство опрошенных не заинтересованы в переменах и при этом готовы продать свой голос на выборах.
    У меня плохие новости не только для себя, но и для кандидатов от оппозиционных партий. И дело не в том, что обо мне или моих соперниках почти никто никогда не слышал. Даже то, что все возможности рекламы и агитации предоставлены одному лишь провластному кандидату, я не считаю особой проблемой. Проблема в том, что подавляющее большинство опрошенных не заинтересованы в переменах и при этом готовы продать свой голос на выборах. Их представления о народных избранниках и депутатских полномочиях сводятся к двум тезисам: «в депутаты идут, чтобы воровать» и «пусть нам что-то даст». Никто не упомянул, что депутат — это в первую очередь законодатель и представитель своих избирателей в парламенте. Ни один из опрошенных не читал кандидатские программы и даже не собирается это делать.
    Как вы считаете, действительно ли мы не заслужили ту власть, что имеем?

• Подобається Подобається x 2
  20. Strateg

Strateg Well-Known Member

Залізна логіка....
    Кожен брехун, корупціонер і проходимець буде краще, якщо він не буде членом ПР....
    ОО - така ж саме банда як і ПР....

а де твій аватар? :)