Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

його максимум - 99.9% за при явці 99.9% в Чечні, наш максимум за Яника - 99.9% за при явці 100.7% в Донеччині
    таки Янукович краще Путіна
    в нормальних країнах є хоча б реальна конкуренція еліт
    хоча в західній Європі реальна демократія, там навіть із США відчутна різниця
    я свої хоча б можу підкріпити тим що реальна якість життя у нас і в РФ близька до ідентичної
    а чим ви підкріпите свої сплєтні про якісну різницю РФ порівняно з нами?

2. kym

kym Well-Known Member

Цікаво --- а ви що вважаєте що якщо антируский то вже не порядочний. І головне не забувайте що проти росіян ніхто не має ніяких претензій... претензії до російської влади, яка все своє існування хоче жити за рахунок чужих ресурсів. Так получається якщо український депутат захищає українські ресурси - то він антируский.
    а про порядочність чи не порядочність Львівських депутатів не вам говорити .... ви подивіться на порядочність тих за кого ви голосували.. У львівському регіоні за 20 років не було обрано ні одного депутата - бувшого бандита, чи секретарки чи шофера шефа,чи ще якоїсь зарази, зате були академіки, професори і інші розумні люди і далі будуть розумні, а у вас дальше буде всякий хлам.

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Любая мало-мальски продвинутая власть себя ТАК ведет. Посмотрите на Гамерику, Германию и им подобные. Украине надо становиться сильной - а не плакать, что "ее обижают москалi"
    И что - есть различия в результатах? Насколько я вижу - нет. Соответственно - что секретутка, что "идейно подкованный" товарищ - все едино. ТАК что кичиться особенно - не чем. Разве что для вас найден иной способ "развода" лохократа, чем у нас. :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я маю претензії. Вони заважают відпочивати - бухають і кричать їк недорізані.

5.  
    • Подобається Подобається x 2
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

Россия у татаро-монгол была... ну и что?
    Польша, тоже не всегда даже на карте была.
    Про Израиль даже не вспоминаю.
    Строим государство (идем на выборы и голосуем) сейчас или постоянно вспоминаем - кто кому Рабинович?
    А вот тут проблема, выбирать не из кого.

• Подобається Подобається x 3
  8. kym

kym Well-Known Member

Знаєте .... власне з таким відношенням до вибору влади... маєте цю владу що заслужили. Якщо освідчена людина голосує за те щоб для неї закони писала секретутка... ну то самі можете дати назву таким людям.
    А ідейно підкований (не в советському розумінні цього слова) товарищ по любому по рівню освідченності на голову вище бувшого бандита чи секретарки..... так що думайте перед тим як обирати собі владу

9. zherech

zherech Well-Known Member

А толку? :)Рабочие места появились? Люди перестали на заработки выезжать? Зарплаты увеличились?

10. Spika

Spika Well-Known Member

Сами того не желая вы слово в слово повторили совковый принцип подбора РУКОВОДЯЩИХ кадров. Не квалифицированный, не перспективный, не порядочный...., а именно - ИДЕЙНЫЙ! :))
    Я ж говорю - совковее нынешних украинских шовинистов нету.

Судя по результатам работы ваши выбранные профессора ни чем не умнее нашего проффесора. А о порядочности их же говорят многие оранжевые коррупционные скандалы. Продажные они. Разница лишь в том, что наши проффессора сумели украсть здесь; а ваши здесь не украли, и потому продают Украину за рубеж (судя по шельфу острова Змеиный).
    Но это все неважно... Выяснять чьи негодяи негодяестее, дело неперспективное и много нервов отнимающее.
    Давайте лучше думать за кого голосовать. Давайте искать порядочных. Нужно их хотя бы обозначить.

• Подобається Подобається x 4
  11. kitana

kitana Banned

освічена

Та що там секретутка? :) Тут Ківалов, заслужений юрист України, ректор юридичної академії, такі безграмотні законопроекти видає, що не знаєш, чи то сміятись чи то плакати... А Ви кажете, секретутка... :)

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пане, Кум. Без всякої політики і ідеологогії. Питання до Вас: - хто писав Вам закони з 2005 по 2010? Будьте ласкаві, назвати основну професію чи службову посаду того писаки...

13. kym

kym Well-Known Member

Зайдіть на сайт ВР і почитайте.... там їх 450. Але там не найдете диригента типу Чечетова, який якраз і керує секретутками і шоферами

14. VasMT

Відмазка, Куме... Галіма... Я просив
    А чо ж Ви з"їхали...? Це ж Ваш улюблений стиль - "фсьопропало" і "всівинніанея"... :)))

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Слухайте, ви б уже сорому мали хоч трохи. Я вас кілько раз питав, ви куди їдете кожного разу? То іншим хоч не пеняйте. Питаю ще раз:

Питаннє №1. По єкому принципу більшовики перетворююсі на синьожопих?
    Питаннє №2. Хто на міжнародному рівні підтримує курс і ідеологію синьожопих, хто їх партнери і союзники?

16. VasMT

Поняття не маю... Більшовики закінчились ще при Брєжнєві, а всі решта, з однієї кучі.
    Партнери партії, чи української влади?
    Якщо партії, то і гадки не маю, а на відносно влади - то весь набір дипломатів з усіх країн світу свідчить про нормальні стосунки між Україною та цілим світом. Ну а те, що якісь верескливі політики намагаються вкотре на зечці заробити політдивіденти, то це Україне не стосується.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну то чого ви тут всім мізки вправлєєте? Розберітьсі спочєтку хто ви і за кого. Риторика у вас більшовицько-синьожопа, так що назвалисі грибком - лізьте в кошик. А залізли - відповідайте за вашу позицію.

18. VasMT

Я за свою позицію відповідаю завжди, не свідоміт жеж...
    І вкотре Вам пояснюю, що я позапартійний, а в душі протипартійний. Тому сказати "за кого" я не можу. А Ви можете сказати? Без води і звичних лялякань...
    Dzeko, я все гадаю, хто Ви і чим займаєтесь в житті?
    Варіантів не багато: або пенсіонер, або каліка.
    Можливо розкажете про себе щось?

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

Хотя и не ко мне вопрос...
    Так же как и помаранчи, по закону... - сохранения дерьма на олимпе.

И на марсианском тоже не поддерживают.
    Не хотят делиться.
    Толи дело помаранчи...
    Так вы так и не ответили где те, кто юща поддерживал?
    Сейчас они кого греют?

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha: ...а в душі донецький комсомолець...

Ні, ми не коллєги :pardon:

а де твій аватар? :)