Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. Salata

Salata Well-Known Member

Кубанские казаки никогда не были в государстве Украина.

И малороссы - переселенцы на Кубани - тоже.

ЗЫ Сколько можно-то об этом? Пора уже в подпись ставить.

А. Кажется, поняла в чем тут дело. Это перевод теории фоксдойче на украинский. То есть, теории прошлого века, заботливо сберегаемые по схронам.

Останнє редагування: 31 лип 2012
    • Подобається Подобається x 4
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вы весь мусор из инета будете теперь на ЛФ стаскивать?:mocking:
    Не донесли, решили тут наложить?

• Подобається Подобається x 3
  3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Голова Кременчуцької райради Полтавської області, начальник виборчого штабу Партії регіонів Василь Кравченко опинився у списку Об'єднаної опозиції під № 218.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Полтавську облорганізацію Партії регіонів.

Там цю ситуацію назвали непорозумінням.

"Він давно виступає і озвучує позицію влади і асоціюється з нашою партією. Він член нашої команди", - сказали у прес-службі Полтавської облорганізації Партії регіонів.

Сам Кравченко пообіцяв прокоментувати ситуацію з даного питання пізніше.

Кравченко став депутатом Кременчуцької райради від партії "Фронт Змін" і був обраний головою райради.

Нещодавно на прес-конференції голова Кременчуцького міського штабу Партії регіонів Микола Черниш заявляв, що Кравченко є начальником виборчого штабу Партії регіонів у Кременчуцькому районі.

++++++++++++++++++++++++++

Ольга Герасим’юк заявила, що її кандидатуру у списку об’єднаної опозиції ветував особисто Арсеній Яценюк.
    Про це вона заявила "Українській правді" у кулуарах з’їзду партії "Удар".
    "У ніч перед з’їздом мені подзвонили мої друзі і сказали, що Яценюк ветував мою кандидатуру без пояснення причин. Але я через це особливо не переживаю", - сказала Герасим’юк.
    Політик додала, що вона залишається представником від опозиції у моніторинговому комітеті ПАРЄ.
    Крім того, Герасим’юк зазначила, що балотуватиметься від партії "Удар" за мажоритарним округом у Одеській області.

• Подобається Подобається x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

.............

• Подобається Подобається x 4
  5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Утром собирался на работу - слушал (и мельком - смотрел) на Эре Александра Дония (стесняющегося имени, данного ему родителями - и обзывающимся пронационально Олесем)... Плакался, что его не взяли в "объединенную" оппозицию - а предложили идти в мажоритарку. И тут сразу стало видно, что одно дело - выпускать своим объединением майки - с похабными призывами "вчiть мову" - и совсем другое - убедить избирателей - глядя им в глаза - что это "для их блага"...

• Подобається Подобається x 2
  6. VasMT

Не знаю как Вам, а вот мне этот Доний очень неприятень. Скользкий какой-то, изворотливый... Да и лживый ко всему прочему...

7. Дальневосточник

Не герой моего романа - однозначно. Хотя - после избиения его в ВР сочувствую ему. Может - похабные майки - как раз следствие черепно-мозговой травмы от регионалов....

8. kym

kym Well-Known Member

Значить варто його підтримувати. Наш Стрийский любітель ригіоналів найкраший індикатор, якщо йому дали команду когось хаяти значить обєкт критики точно ніколи з ригіоналами на спілку не піде.

9. VasMT

Та заради Бога :)))
    Хочете, ще й я за нього проголосую...

10. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

От у мене округ, ворогу не побажаєш :facepalm:

12. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Тепер kym не буде голосувати і за нього! :)))

---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:49 ----------

Підтримуватиме Гiрняка Володимира чи кого?

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ужас!!!!!!!!!!!!!! о_О
    Фигасе выбор!:scratch_one-s_head:

14. MARTINI

нема сенсу, не пройде

двох зі списку я вперше в житті бачу

Михальчишин - "Свобода"

Парубій... ой не знаю, не знаю. Замурзався свого часу в "Свободі"

Чорновіл - колись за мажоритарної системи він традиційно балотувався в цьому округу, ми його традиційно голосували всією вулицею і він традиційно ставав нашим депутатом. Так було до 2004. Тепер хай якось без нас :)

Гірняка я голосував коли він балотувався в мери Львова. Вчився в моїй школі в паралельному класі. Але зараз його голосувати - це злив, нема шансів, те саме шо не прийти на вибори.

Добродомов. Колега-журналіст. Має шанси. Але я ще приглядаюся. Мені не сподобалося, що він до останнього заперечував своє балотування.

Шкіль. Теж закінчував львівський журфак :) Неприємних емоцій не викликає. Хіба співчуття, що його бортанув БЮТ. Як варіант, можливо він.

15. Дальневосточник

Шкиля не взяли в список??? Ну, господа оппозиционеры.... Не смотря на его взгляды - я его уважаю. Особенно после одного из прямых эфиров (давнего) - когда его "побратим" - в тот момент минстр МВД Юга Луцека (а дело было перед очередными выборами) - указывая на Шкиля сказал - а вот у него не снятая судимость! Как тут-же выяснилось - во время одной из акций против Кучмы их обоих задержали (показывали даже кадры - где они бадались с милицией). Но Юга спрятался за недоторканнiсть... Я уже тогда понял, что он - редкая сволота... А то, как вел себя Шкиль - вызывало уважение. Да и после... Уж не знаю, из кого эта оппозиция набирала себе список - и что там за золотые-рассеребрянные люди.... Исходя из того, что вообще не за кого голосовать - я бы за Шкиля голосовал. Да в Луганске он точно не будет.

16. -Erebus-

Недарма бортанув - є шанси, що він чесна людина...

17. MARTINI

мої батьки так само сказали :)

18. -Erebus-

А за кого вони планують голосувати за списками?

19. MARTINI

Не знаю, голосування таємне :)

Щойно з"ясував, що той сайт повний відстій. Насправді Шкіль балотується по списку. Так шо голосувати таки нема за кого :) А Чорновіл балотується в Києві.

Взагалі, хтось знає сайт, на якому можна знайти актуальну інфу по округах і кандидатах?

20. kitana

kitana Banned

А що вона таке корисне робила в раді ці 5 років? У на 40 млн. таких "політиків".
    16 законопроектів, 5 поправок до законопроектів, 57 запитів, 10 виступів з місця, 2 виступи з трибуни.
    за 5 років.

От хто реально "паше", так це Кармазін.
    206 законопроектів, 797 поправок, 514 запитів, 2900 виступів з місця, 772 виступи з трибуни. Постійно тикає всіх носом у нестиковки в законодавстві, за це його кнопкодави з диригентами тихо ненавидять.

450 людей за великі гроші займаються Бог зна чим...

Доведіть.

а де твій аватар? :)