Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. kym

kym Well-Known Member

То що ви тут робите...????? Пакуйие валізи.... ше раз кажу обійдемось без вас.
    А на загал для таких горе - патріотів подібних до вас- ви що чекали що вам незалежність і комфортне життя дадуть просто так.... ви що думаєте що стара ситема відпустить вас і ви зразу будете мати рай... причому нічого не роблячи... не проводячи люстрації...яка за звичай виливається в громадянську війну. Ви не опустили руки ...ви їх просто ніколи не піднімали а чекали коли вам хтось все зробить, а тепер маєте претензії до моєї держави..... так не буває.... приклад історіїї- коли мексіканці зробили революцію і вигнали іспанців то іспанці ще більше 20-ти років керували Мексікою.... а іспанія була за океаном... і проблема навіть не в тому що кремль не за океаном а в тому що більшість населення моєї країни за пройдений час так і не змогла позбутись рабської натури.... от раби і вибирають ту владу яка зараз є (це до всіх хто підтримує ПР). і є два методи як врегулювати ситуацію - нееволюційний- фізична війна нерабів проти рабів і еволюційний метод - раби все одно вимруть бо з засади не конкурентноздатні - так чи інакше нераби візьмуть верх - такий закон розвитку суспільства. І щоб хто не говорив держава Україна є і буде на завжди... поки що перший крок ... границ, гроші, армія, земля і інше. Тепер те все треба наповнити правильним змістом. і ніхто крім громадян цієї держави цього не зробить... всі решта хто ниє і плаче нехай шукає іншого місця , але нитіки плаксії нікому не потрібні

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Перше, Куме, Ви не знаючи людину робите заяви, які базуються виключно на Вашому суб"єктивному вражені.
    Друге: - пан Роман піднімав руки. В деяких питаннях він їх не опускиє дотепер, і дасть Бог, не опустить ще довго.
    Третє: - Я впевнений, що крім гучних заяв, Вами для України не зроблено нічого.
    Четверте: - Вмруть всі.

• Подобається Подобається x 5
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ну ппц,а ви шо зробили? водкопій для пацанви......ну да,тож заради і во ім'я України

• Подобається Подобається x 2
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Василю...та я звик до того.
    Патрійоти мене не переварюють.
    Мабуть тому,що щось вякаю...чогось добиваюсь.
    А валізи пакувати...хіба ота гнидь...типу такого кума може мені щось вказувати?!
    Їх діло - пускати від насолоди бульки в смердячому лайні,яке вони називають дИржавою.
    А мені - робити свою справу.
    Наперекір їх дИржаві.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Він по УРСР білше.

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

та так,але ше в Стрию пацанву споює....диверсант,то шоб нацики не плодились

7. kym

kym Well-Known Member

Враження просте - ніхто хто хоче бути громадянином держави не має права хаяти цю державу. яка б вона не була - добра чи погана - другої просто немає. Дехто машкару на себе одіває під виглядом патріота - і цим ще гірший від тих хто прямо чи криво на державу бочку котять, бо понадієшся на такого, а він у відповідальний момент - моя хата з краю я нічого не знаю....

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

У даному питанні підтримую КУма. Тут з Москви кричать: Україна - не держава, а нєдаразумєнія, а тут ше свої патрійоти підтанцьовують: так, нема держави! Що тут скажеш? Є багато чистоплюїв, які замість того, щоб щось робити - покращувати - дай їм на блюдці Україну з німецькими порядками. Але ж Україна - це ми самі, який зміст себе відгороджувати і як великий суддя судити: то не та держава. Та закоти рукави і працюй! Роби її такою, якою ти собі уявляєш.

---------- Додано в 08:37 ---------- Попередній допис був написаний в 08:34 ----------

перше:

Друге(до кума):

Ех, пане Василю, як мені цікаво вас читати!!! Тре колись на 100 грам сходити з вами.

Останнє редагування: 4 лип 2012
  9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Так, це 100% що говорили нам комуняки коли ми критикували порядки в СССР. Додаючи при тому: Єта шта, тєбє савєцкая власть нє нравіца, падла!
    Раджу додавати ці слова до вашої тиради, таваріщь Ким.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А при чому тут держава і порядки в державі? Держава - це посудина, а чим ми з вами її наповнимо - в цьому і житимемо.

---------- Додано в 09:01 ---------- Попередній допис був написаний в 08:48 ----------

Кличко: Ми усі вболівали за збірну Росії. Вона - не чужа мені країна

Під час Євро-2012 Віталій Кличко також уболівав і за збірну Росії.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Росія-2".

"Ми усі вболівали за збірну Росії. Вона - не чужа мені країна. Ми брати по крові. Але залишилося відчуття, що збірна могла виступити краще. І якби російська команда захотіла, вона могла б зіграти краще.

Заяви російських футболістів, що вони нічого не винні уболівальникам? Ні, це не правильно. Якщо ти вийшов на поле, і думаєш, ти нічого нікому не винен, тобі краще залишитися удома.

Якщо ти береш участь на Євро, ти зобов'язаний викладатися по повній, тому що мільйони людей чекає об тебе тієї заявки, про яку було сказано.

Кожна людина, що бере участь в Євро повинна прагнути до перемоги в турнірі. Інакше, навіщо змагатися, якщо не ставити мети про перемогу", - сказав Кличко.

-----------------------------------------------------------------------

За кого голосувати до ВР, не підкажете?

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вопрос из вопросов...У меня, к примеру, нет рефлексии по поводу России, но при этом меня интересует моя страна. А в ней - в первую голову - экономика. Ничего внятного по этому поводу от Кличка не слышал. Очень понравился Гриценко - ходил на встречу с ним в Луганске. Но увы - после этого он ушел под крышу к БЮТу - а иметь дело с "сердечным братством" не желаю... Выборы без выбора....

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хіба одразу накидатися шоб нічого не пам'ятати. Бо вкусить - і теж вампіром станете.

Я спеціальну тему для нього зробив. Складається враження що він в кожному місці говорить те, що там хочуть почути. Це не дуже добре для політика, в політика повинна бути яскраво виражена позиція, бо вийде Литвинко №2, або Мороз.

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

максимум на що він заслуговує це бути обраним по мажоритарці
    хто в нього в команді - невідомо

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Н-да, якось сіренько. Він говорить весь-час що йде до мети і все таке. Королевська йде до мети - оце добре видно, а Кличко якось буксує.

17. kym

kym Well-Known Member

Причому тут СеРеСер. я вже маю свою державу, а ви видно не маєте от і згадуєте пропавшу імперію... товаріщъ Педро....

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

• Подобається Подобається x 3
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

ЯНУКОВИЧ ЗАГОВОРИВ ПРО ДОСТРОКОВІ ВИБОРИ

Все, що лишилося зробити цій бездарщині - це демонстративно наї...ти народ на виборах. Пре як Титанік на айсберг без тіні сумніву.

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а де твій аватар? :)