Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так інтереси ж різні. Все через конфлікт інтересів.

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Так от я вже кілька років, у тому числі на цьому форумі, хочу дізнатись, чому у нас, громадян однієї держави, різні інтереси? Я, наприклад, переконаний, що Ви для своєї сім"ї хочете свободи, достатка, різних державних гарантій. Це якщо коротко. Я також. То у чому різні інтереси? Мовою різною у побуті розмовляємо? Так хіба ж заважаємо цим один одному? Ні. Я Вас розумію, Ви мене. У чому проблеми, не розумію?

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В тому що ми не згодні під російську дудку танцювати, а ви згодні.

4. Степаныч

Ви все якось незрозуміло... Навіщо мені танцювати під російську дудку? Яка мені з цього вигода?

• Подобається Подобається x 3
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не вірю, пане Ким. Не вам, ні іншим суперпатріотам-бандерівцям. Швидше повірю Василю і Степаничу, по крайній мірі вони що думають те і кажуть.
    Ви ж можете бити себе в груди і кричати патріотичні лозунги а є можливість ласий кусочок до кишені покласти і вже нічого не потрібно. Бодай маленьке коритце... чи щось підняти де погано лежить...
    Пригадую кінець 80-х минулого століття. Демонстрації, десятки тисяч...
    Черга до мікрофону... Де зараз ті що стояли в черзі? А кісточку кинули з панського столу. І заткнули...

• Подобається Подобається x 4
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це питання культурного середовища. Якщо вас взяти, і перенести в Росію, то в вашому культурному середовищі нічого не зміниться. І це середовище нас витісняє. Київ - і то нашому брату там нічого робити. Сидіти в офісі, де на 10 російськомовних 1 україномовний? Про телевізор мовчу навіть. Я хочу СВОЄ, мені не потрібне ЧУЖЕ. Ви тому й не розумієте, що вас завжди оточує ваше, ясно що дивно що хтось там десь сіпається.

• Подобається Подобається x 2
  7. Pedro

І що, тут винні росіяни? Який же % росіян в Києві? Думаю, від сили 20%.
    То що перешкоджає українцям, багато з яких народилися і росли в селах, розмовляти українською?
    Ви знаєте, я знав багато росіян в Львові. До речі, десь вже писав, що знав 5-6 Іванових. Всі Іванови розмовляли чистою українською. Переважна більшість росіян теж. Зате знав Шевченків, Довженків, Павленків, з вуст яких ніхто не чув українського слова.
    Так що хахол-манкурт куди страшніший від росіянина.

8. Степаныч

Не розумію. Ви ж нещодавно писали, що у нас фактично мононаціональна країна, українська. Що українців наааабагато більше, ніж росіян. Чому ж у офісі співвідношення 1:10 не на користь українців? Де українці в Україні?

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та тому що по-перше Голохвостий стає Галахвастовим, а Савенко стає Савіним, а Оксана Стефанівна Грицай стає Мікою Н'ютон. Все для того, щоб не бути білою вороною в великому місті, тому що лиш у великому місті можна сподіватися на найкращий рівень заробітку. А великі міста ви знаєте в нас повністю русифіковані, за виключенням Львова, який поки що (поки що) русифікований на 30%. Тільки Львів ми не беремо до уваги, Львів має сільську ментальність і їхати туди за славою чи кар'єрою не має ніякого змісту.

• Подобається Подобається x 1
  10. Степаныч

О! Що й потрібно було довести! Проблеми у Голохвостих, Савенках, Оксанах Стефанівнах, а не у Галахвастових, Савіних, Н'ютонах. "Неча на зеркало пенять..." Українці самі винні у тому, що неспроможні самі для себе щось побудувати. Все вимагають, щоб за них це хтось зробив. А воно ж нікому не потрібно! От і бідкаються, небораки. Наприклад, самі не можуть гарного фільму зняти, а росіян за "Матч" лають.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Є така проблема. Але від чого вона? Якась нація щось збудувала за 20 років державності? Є одна, це Ізраїль. Але давайте уявим, що вони не відбивалися від арабів з усіх сторін, а навпаки - приймали б закони на їх розвиток. Щось збудували б в такому випадку? Російський культурний простір - давно накатане і сформоване явище. Вам треба на хліб заробити - ви будете чекати що українське сформується, чи підете в готове працювати? Ясно що вам ніколи чекати. Тим не менше на російське потрібен повний мараторій, і формувати своє.

Вірастюк: В Україні проблеми не з російською, а з державною мовою

12. Степаныч

От із цього місця і починаються проблеми. З якого дива половина суспільства буде вводити мораторій на іншу половину? З якого такого дива? Без мораторію ніяк? Робіть собі свою справу, вам же ніхто не заважає. От і ви не заважайте іншим. І буде усім щастя.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, оце треба було прикидатися стільки, шоб таке видати. Заважають, і не просто заважають, ми маєм владу, яка нас ненавидить на рівні інстинкту і зробить все, щоб нас знищити. З москалями неможливо жити по-братськи, будуть гадити на голову.

14. Степаныч

І чому Ви вирішили, що я прикидався? І чому Ви вирішили, що влада ненавидить лише ВАС на рівні інстинкту і хоче знищити виключно ВАС? Що за штампи "З москалями неможливо жити по-братськи, будуть гадити на голову"? На мою думку, це комплекси. Владі що україномовні, що російськомовні однакові. Позбавляйтеся комплексів, дорослішайте, беріть відповідальність на себе, поважайте себе кінець кінцем. Ніхто крім ВАС того, чого хочете ВИ, здійснювати не буде. Остання справа добиватись своєї мети за рахунок утиску інших, таких же як ВИ громадян СПІЛЬНОЇ країни.

• Подобається Подобається x 5
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Кого ви хочете цими загальними фразами надихнути? Я думаю так як думаю. Якщо у вас ніяких проблем, то нащо ви їх шукаєте разом з рештою таких як ви "нерозуміючих"? Дехто з них навіть не в Україні живе, чого б ото печалитись. Нерозуміння є лиш одне - москалі в принципі не розуміють хто такі українці і навіщо вони потрібні.

16. Степаныч

Та нікого я не хочу надихнути. У мене дійсно немає ніяких проблем, пов"язаних із національністю. А от у багатьох інших є. І створюєте їх Ви і Ваші однодумці. Так чого чекаєте у відповідь? Коли ВАС русифікували, ВАМ було приємно? Чому ВИ вважаєте, що комусь приємна українізація?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То навіщо в цему порпатисі?

Ви коли в Америку поїдете, ви там проти американізації будете виступати?

18. Pedro

Дзеко, не потрібно бачити тільки чорне і біле. Скільки росіян в Україні? 17%? А де 83% українців? Чому тільки росіяни відповідальні за русифікацію? Де тоді українці?
    Приведу вам ще один приклад. В медінституті (70-ті роки) були в мене викладачі суспільних наук. Акімов, політекономія - вів заняття тільки українською, Жуков, історія КПРС - тільки українською, Ще один викладач політекономії і парторг стомат ф-ту, забув призвіще (згадав - Чухлін), але це було типове російське призвіще - читав лекції українською.
    Доцент Фрайфельд з анатомії, приїхав до Львова не знаючи ні слова українською. Вивчив, вів заняття виключно українською.
    Зате проф. Чучмай з села Тернопільської області говорив зі студентами і читав лекції російською, дві тітоньки з кафедри філософії, Іванченко і Омеляненко розмовляли виключно російською.
    Продовжувати?

• Подобається Подобається x 6
  19. Степаныч

Мені цікаво. Хочу зрозуміти що одних, що інших.

А хто куди поїхав? Значить, як державу створювати і розбудовувати, так разом. А як лаври збирати - так тільки ВАМ. Цікава ситуація.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І що? В нас все гаразд? Вступаємо в Митний союз, робимо 46 мов регіональними, слухаємо Міку, Януковича на другий термін, всьо нормально?

Ви через мікроскоп на нас згори дивитеся? Третя сторона?

В Америці не дозволяється розбудовувати державу?

а де твій аватар? :)