Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. kitana

kitana Banned

Вислів "даже не мечтал" (в російській мові) означає, що "хотів би, але розумію, що це неможливо = тому навіть не мрію"
    Власне, Ви підтвердили мій висновок.
    До речі, чому не мрієте? Вам же Вітя обіцяв. :)))

Англійці і німці, безумовно, є знавцями всіх нюансів російської мови :)))
    "всё-таки" пишеться через дефіс. )

Якщо бажаєте підтягнути свій рівень російської, то можу Вам порадити поспілкуватись на російських літературних форумах.
    Більше читайте. Наприклад, "Ідіот" Достоєвського, "Маленькі трагедії" Пушкіна і "Москва - Петушки" Вені Єрофеєва.
    Для опанування правилами пунктуації можу порадити читати Марселя Пруста в російському перекладі. Це Вам допоможе розібратись з комами, бо в нього кожне речення на пів сторінки друкованого тексту.

Останнє редагування: 21 чер 2012
    • Подобається Подобається x 2
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Очень. Тогда поясните мне, имеющему право - отчего это я в городе Луганске не могу посмотреть в луганском-же кинотеатре гамериканский фильм с русским дубляжом? Нет ни одного сеанса! т.е. - право то у меня есть, а вот реализовать его - зась. Поскольку пану KARABIN'у из Сихива надо, чтобы фильмы в Луганске шли исключительно в дубляже на державну. :)

• Подобається Подобається x 1
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

тобто у Львові з росйським є а в Луганську нема? шось тут не так.....

ви не знаєте державну?
    а ви ромадянин України?
    пачпорт з тризубом маєте? чи у вас з двуглавим?

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я задов запитаннє. Де білоруська мова? Це запитаннє полум'єним підкацапникам.
    І єк і раніше чекаю відповіді на старі запитаннє, на єкі замість відповіді кожен раз мороз 86 градусів:

-за єким принципом більшовики стают синьожопими?
    -хто на міжнародному рівні підтримує курс синьожопих?

5. Дальневосточник

Знаю.
    Гражданин.
    С Тризубом.
    Тогда поясните мне вот этот свой пост -

выходит - право-то есть, а возможности - нет! Зачем только вы спращивали о паспорте, гражданстве и пр?

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

шо тут пояснювати?
    ви як громадянин України повинні знати українську мову,тільки негромадянин може НЕ ЗНАТИ і НЕ РОЗУМІТИ українську

я Мадагаскар 3 дивився на російському дубляжі.......як бачите,досі живий.По вашому виходить,мені на російській можна,а вам на укроїнській ні?

7. Дальневосточник

О! Вот это конкретное обвинение...
    А расскажите, уважаемый, какими законами -или может какой статьей Конституции описана эта обязанность?
    Прошу привести прямо выдержки.Как вы сделали с законом о языках. :)
    Ух ты... А я перед "Прометеем" смотрел трейлер Мадагаскара - на украинском...И сам "Прометей" - в украинском дубляже. И дело не в том, что я жив. А в том, что мое право вы тут продекларировали. А при вопросе о его реализации принялись сообщать мне о несуществующих "обязанностях знать"... :)

8. kitana

kitana Banned

Яворівський - голова профільного комітету, а саме Комітету з питань культури і духовності. Але при цьому він є депутатом фракції БЮТ. Виступи будь-якого депутата є політичними. Хоча на засіданні він представляв оцінку комітету, до якого входять депутати з різних фракції.

Головне науково-експертне управління ВР - це функціонери, апаратчики. Вони політикою не займаються. Основна функція управління - експертиза законопроектів з точки зору оцінки їх концептуального рівня, правової, економічної та соціальної доцільності, відповідності Конституції і міжнародним договорам, принципам і засадам державної політики, прогнозування наслідків їх прийняття.

Цікаво, висновки якої комісії Ви дивились? Ніяких комісій з цього питання в природі не існує. :)

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/Z950075.html

шо вам ше треба як громадянину?:tormoz:

10. Дальневосточник

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

12. kym

kym Well-Known Member

А що на зараз ваші права порушуються... вам забороняють по російськи говорити.... а до речі в Берегово на вашу російську або українську вже можуть відповісти "Нем тодом" і будете стояти як дурачок.
    В мовному питанні є одна хитра річ. Ніхто не сумнівається що "руский мір" з Колесніченком в купі це підрозділ чи ФСБ чи ГРУ(суті це не міняє) на території України... а ці організації розробляють плани не на 2-3 роки а на 20-30 років і законодавче закріплення руского як другої державної це перший крок до повзучої русифікації... росія хоче повністю контролювати пост СеРеСеРовські країни і в економічному і в культорологічному і в інших напрамках.... от вона і використовує російську нацменшину(тобто вас) в своїх цілях. Навіть Янукович це зрозумів і сказав що конституцію по мовному питанні міняти не буде. А в інтересах України мінімізувати вплив Росії на Україну... тобто не допустити повзучої русифікації.... Так що мова стала не вашою потребою гоаорити на тій чи іншій мові, а інструментом політики..... а всі ваші розмови про ущемлення рускої мови туфта чистої води. А ви як громадяни України мали б це знати і написати листа від імені російських українців Колесніченку щоб забрав свій закон.... але ви цього не зробили... більше того ви уже скільки на цьому форумі а вперто ігноруєте українську мову - і в цьому вся суть питання - ви мали в дупі і українців і українську мову. І це не дивно - це позиція Росіян як таких - тобто вони або явні або скриті шовіністи. Але відповідно українці будуть мати в дупі російських шовіністів і ніколи не допустять повзучої русифікації. Уже давно іде розяснювальна робота що російськомовні українці це не те саме що російські українці і це дасть свій результат і по любому буде вибрана не бандитьська влада і тоді все дуже скоро розставиться на місця.

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Если бы всё было так просто!!!
    Карту "языка" разыгрывают уже не первый год и те и другие, и вот идет очередной... при чем, как на меня, то по согласию обеих сторон. Одни лихо за русский, а другие лихо за украинский - типа воюют.
    Пройдут выборы и всем опять всё будет до лампочки, до следующих выборов.
    Хотите погрызть друг друга?
    Б-г в помощь... приятного аппетита.;)

14. zherech

zherech Well-Known Member

Кому они должны или перед кем?

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

16. yasam

yasam Well-Known Member

тут згоден - це прояв рагулізму.
    А українська мова розвивається лише в Україні. В іншик країнах, зокрема в канаді вона залишаеться на рівні довоєнних років. Це схожа ситуція з російською мовою старообрядців.

Російську мову не можна робити деражавною в Україні.
    Росте нове покоління, його в школі вчать українською (в нормальній школі), і так чи інакше воно буде її знати. Не хочу здатися грубим, але російська мова в Україні зникне разом зі старим поколінням. Разом з ними зникне і напруга навколо цього питання. Ще треба потерпіти десь 20 років з однією державною, і тоді, ІМХО, питання двомовності в Україні порушуватись не буде.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я про це думав був. А ви знаєте, що є ціле молоде поколіннє російськомовних дітей україномовних батьків? Це дуже сумно.

18. iso

iso Well-Known Member

Прояв рагулізму з чийого боку? І членкиня, і летовище - це звичайні українські слова. Про це була дискусія ще в 2010 р. Але VasMT уважає, що якщо в його словниковому запасі якісь слова відсутні-значить вони відсутні і в мові. :dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  19. yasam

yasam Well-Known Member

ні, мені відома лише зворотня тенденція

---------- Додано в 17:56 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ----------

Зокрема телеканалу СТБ. Навіть львські канали таким не займаються

20. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Мене вбило,коли я почув від СТБшників, що це, виявляється, ХАРКІВСЬКИЙ ДІАЛЕКТ. Якби я в той час стояв на ногах, то впав би.
    Дай боже щоб хоча б п'ята частина Харкова розмовляла українською. Там москаль на москалю сидить і москалем поганя

http://uk.wikipedia.org/wiki/Харківський_правопис

а де твій аватар? :)