Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. Spika

Spika Well-Known Member

Конечно "не въехал"... УЖЕ ДАВНО ПЕРЕЕХАЛ. :dntknw:

Никто из присутствующих здесь не идеал.

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Третій, якщо бути точним. І що? Ви хотіли би, щоби хліб на смереках колосився? Так не буває. Але час іде, і результати стають помітніші. Не смикайтесь, куме. Вашим все одно нічого не світить... Ницикізм приречений смердіти з попід ляди...

3. kitana

kitana Banned

Якщо чесно, то я Ваші пости, в яких більше 15 строк просто проскролюю :)
    Вже давно навчилась відрізняти опонентів, з якими можна щось обговорювати, від тих, для кого важливий спор заради спору. ;)

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ----------

Приклади наведете? :)

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Папередникі все зробили, аби такого сі не стало. І чим далі - ти білше буде помітно збитки від папередників.

Оце точно. Семимильними кроками до добробуту Сомалі.

5. kym

kym Well-Known Member

А де ви бачили нацкізм у мене... я що говорив починати війну з Росією за газ чи в негрів задаром забирати....
    Оцей ваш вислів якраз і розкриває всю технологію антиукраїнства по суті... як немає аргументів то боржуазний націоналізм...)))))))... Я вам сто разговорив вибийте з своєї голови советське розуміння націоналізму.... але видноабо голова не та.... або гроші за це платять ...так краще признайтесь і ціну скажіть.... Іуда колись за 30 срібних продавався.... цікаво за скільки сьогодні оцінюють продажність... чи відбувся прогрес з Іудиних часів чи все мертво на місці стоїть..... хоча іуд ніколи ніхто не жалів, а просто знищували....

• Подобається Подобається x 2
  6. Spika

Spika Well-Known Member

Вы еще молодец!

7. kitana

kitana Banned

Йой, не люблю нац. озабочених фанатів. :nea:
    Тому і не читаю більшості Ваших дописів. Уж не обессудьте.

Ну і де там підтвердження Вашого умозаключєнія
    що
    :)

• Подобається Подобається x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви з центральнов України?

9. Spika

Spika Well-Known Member

:give_rose:

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не діліть...Україна одна
    кацапське населення до уваги не берем...

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я по мові зразу розрізнєю. Наприклад хто "єсть" говорит замість "є" - 100% десь з Черкас чи Полтави.

12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Якщо судити по мові... Я краще промовчу про деяких. Теж мені експерт мовний знайшовся. Повторюся вкотре

• Подобається Подобається x 4
  13. Spika

Spika Well-Known Member

14. Capitoshechka

а у вас населення за якою ознакою поділяється? За мовною чи за територіальною?

Останнє редагування: 20 чер 2012
  15. kitana

kitana Banned

Ваші картинки мені точно нічим не загрожують )))

После Ваших пламенных речей о величии русской культуры и необходимости учреждения государственного статуса русского языка в Украине я от Вас ожидала как минимум сносного знания этого языка, который Вы называете родным.

Поэтому мне было мучительно больно и печально наблюдать, как Вы этот великий русский язык коверкаете, проявляя сомнительное его знание.
    К сожалению, Вы оказались таким же носителем русского языка, как я - польского. Впрочем, это свойственно большинству так называемых русскоязычных граждан Украины, которые необоснованно считают применяемый ими язык русским.

Кстати, Вы меня поблагодарили за те исправления и отметили, что они для Вас были полезными. Неужели это было неискренно?!!!!

"Поэтому" пишется без дефиса.
    а "заодно" (в данном контексте) пишется слитно.

:)))

Останнє редагування: 20 чер 2012
  16. kym

kym Well-Known Member

чому не брати... хоч його меньше 1%, але вони мають свою нацменьшину ...і так само як росіяни з їх російською нацменшиною мають однакові права з українцями

17. Capitoshechka

Шановні, прошу вибачення, але чи не здається Вам що ми знову залізли в іншу гілку форуму? Почали "за здравіє", а закінчили "за упокой". Майже кожна тема постійно переходить на мовне питання...

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І шо ви хорошого сернули-вбалакали? Це я що, з єкомось сарказмом сказов? Навчитесі оприділєти людей по мові відки вони - честь вам і хвала.

---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ----------

Це не мовне питаннє, це етнографічне питаннє.

19. Capitoshechka

Мене терзають смутні сумніви щодо того, що мова, на якій спілкується людина, завжди прив'язується до певної території.

• Подобається Подобається x 2
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

От іменно, шо "терзають". У вас же митницє в Конотопі? Памєтаю раз в московськім покєзі, в плацкарті, сидє такий хлоп пузатий, в шльопанцєх і майці, з червонов мордов, його жінка, такої ж фактури, і ще там хтось з ними, квасє горілєгу єк сі водит з самов посадки (всьо їк по Лесикови Подеревлєнському). Заходит український митник: "Хахли?", "Хахли!" - відповідают радісно. Порозумілисі моментально. Оце ви мені нагадали сміхуйочками своїми. Оце така Велика Україна. Єк гунни єкісь, їй-богу, не знают ні відки сі взєли, ні куди ідуть.

а де твій аватар? :)