Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А поговорить? ;)
    Но главное - не это. Скажите - кто на форуме выступает от имени народа Украины? Вы? Или - кто из форумчан? Кто его выбрал? Кто спросил у народа? Вот исследование - спросило. Где там - язык? Насколько он важен? Где там история? Насколько пече? Действительно - не важно для людей. Но это совсем не означает, что не надо обсуждать эти темы. Более того - важно знать, что не все согласны с вашим мнением! Однако - не забывая, что это лишь ваше мнение - а не мнение украинского народа. :)
    Не сочтите за "наезд" - написав "вы" я имел в виду тех, кто по тем или иным причинам не согласен со мной. :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

То то же ...Просто Янику запропонувати своїм виборцям більше нічого, крім захисту від бандерівців...

3. Дальневосточник

К несчастью - и ему противостоящим "свободовцам" и батькивщине нечего предложить, кроме защиты от "москалей" да мови... :)

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну чому ж...ще є тема повалення диктатури, я б сказав це основне для чого потрібна Свобода, так як НУНС-Батьківщина виявились надто толерастичними...Наразі я бачу шо в хлопців є брайв...Кличко теж досить активний, а от ОО і далі якась зовсім "невиразня".

Ну Янукович буде повалений в найближчий час, я в тому практично не сумніваюсь, а от що буде далі...........Чи зявиться нарешті людина яка наведе порядок, чи далі буде аля Ющенко-срач...:dntknw:

5. Дальневосточник

Нашему телятi вовка з'їсти... Чем ТАКим отметились "повалители"? Спилили несколько секций забора? Истерически визжат при звуках русского языка? Переводчиком для фарион? Завалили памятник? Широко валят диктатуру! С таким размахом им надо молоко выдавать, а то как-бы не надорвали силы... :)
    А что до ближайшего времени - я выскажусь скорей пессимистически. Не вижу я предпосылок для этого. Но хуже другое - не вижу я фигуры, способной ему противостоять - на его поле! Вернее - я для себя определил Виталия. Но его соратники делают выпады, которые ему приходиться исправлять. В частности - по праздникам. Он же не тягнибока - ему надо проводить центристскую политику - в большей части основанную на экономике - а не на мове\истории. А при ТАКих друзьях - как у него в команде - и врагов не надо... :sorry:

6. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Виталию надо начать строительство партии, если он хочет добиться чего-то в политике, надо работать на местах. А так он, как свадебный генерал, - получил некие преференции за счет заслуг на поле брани(в боксе). Как политик он пока нулевой, у него нет команды, нет электорального поля, нет продуманной публичной политики, нет наработок... Фактически НИЧЕГО нет. Если какая-то акция - подтягиваются спортсмены, часто очень уж бандитского вида... Для массовки может и ничего, а вот для работы...
    Экономическая составляющая - это отдельная песня...
    Насчет мовы - тут Виталий прав, несмотря на то, что не очень знает украинский язык (тоже минус, но язык он выучит). В Украине должен быть один гос. Это в дальнейшем позволит легче решать некоторые проблемы, с которыми столкнулись западные страны. И, чтобы кто не рассказывал, - экономически выгоден один гос. Виталий это понимает - он долго жил за пределами Украины, а потому разумно поддерживает мову.

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

Нарахунок свободи - безперечно, крім гуманітарки в них нічого немає, інша справа що ПР робить цю гуманітарку актуальною. А от 'папєрєднікі' які були при владі 2005-10, на голову кращі від ПР у всьому. Про ріст середньої зарплати у 2005-08 в доларовому еквіваленті ВТРИЧІ я вже писав. Хотілося ще б знайти якісь правдиві цифри по прямих іноземних інвестиціях, там ситуація аналогічна. Плюс ті самі політичні репресії, яких тоді не було, чесних виборів, які тоді були і яких немає зараз... Сім'я Януковича нагло гребе зараз все під себе, чого знову ж таки не було раніше. Кумовство, корупція була, але такого тотального рейдерства і крадіжок на найвищому рівні не було. Що там ще... ціна на газ, яка стала для нас непосильною саме при ПР, хоча обіцяли протилежне. Словом прєдложить опозиції єсть чєго, інша справа що ті люди які мають що запропонувати тихенько десь сидять (в прямому і переносному сенсі), а на передовій - клоуни Ляшко, і просто дибіли Михальчишин. Хоча навіть сама жахлива худоба із опозиції на порядок краща середньостатистичного ПРівця.

8. Дальневосточник

Знаєте - у гамеріуанців є ТАКий вислів - якщо ти ТАКий розумний - чому ти ТАКий бідний?!?
    Якщо "папередниця" все ТАК гарно робила - чому і вона, і її политсила програли вибори? А тому, що можна сто раз сказати "халва" - але у роті сладко не стане...:sorry:
    Я зараз дивися на ТВі як безпорадно розмахував вухами бютівець Парубій. На прості запитання - чому Власенко не врегулював всі проблеми з жінкою, чому свєчасно не здав посвідчення адвоката - нічого зрозумілого не сказав... На мій погляд - як у тому анекдоті - Власенко не думав, що прйняті ВР закони можуть застосувати до нього...

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Викладу вам мою думку. (На черговий "пук" таваріщя Кіма не відповідаю. Як і Василь, люблю розмовляти з розумними людьми). Пишучи, що в такій формі як зараз, Україна є трупом,я мав на увазі, що багато чого треба міняти і ламати. І слухати думку людей. Наприклад, один лиш аспект. В вас в Луганську ніколи не заговорять українською. В Львові російською. То чому це не зафіксувати законом. І зробити, скажімо, федерацію, де кожна частина буде розмовляти своєю мовою, поклонятись своїм героям, читати свій варіант історії. Тоді відпаде потреба в балаболах і бандитах на кшталт несудимого чи Тягнибока. А люди почнуть налагоджувати своє життя, вибирати нормальні керівні органи і садити бандитів на нари.
    А захоче Донбас самостійно жити, чому б не дати такої можливості?
    Адже теперішня територія України в основному зформована в кремлівських кабінетах. То чому б не прислухатись до реальності?

• Подобається Подобається x 2
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А их что, два? о_О

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ----------

Мерсі за комплімент (с), але із цим не погоджуюсь категорично. У федерації - так, але окремо - ні.

11. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

А Вы, типа, не знаете о поползновениях и спекуляциях по вопросу о госах и их количестве? ;)

12. Дальневосточник

Я з вами абсолютно згоден. Одна біда - немає в нас політиків здатних реорганізувати країну. Згадаймо тих-таки пр-ов. Як відтягнули їх від "корыта" - заволали про федералізацію. А як повернулися - відразу про все забули. Всі хочуть бути "царями"

"Типа" знаем. Однако - ответ - нужно или нет - могут дать только граждане Украины - а не группки лиц, истошно визжащие "один!" или "два!". :)

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

На Україну це правило не діє. Якщо совок був таким гарним чому він розвалився? Якщо Кучма був таким поганим чому він керував 10 років?

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А більше не можна, Закон такий... :)))

15. Дальневосточник

А хто сказав, що вiн був плохий? Экономiчнi показники? 10 рокiв пiсля нього - якiсь содом з гоморою... :)

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Скучили за зарплатою 50 доларів?

17. Дальневосточник

Скучив за тим - скiльки можно було купити на тi $50. Тай не було в мене ТАКої. Скажемо - я в 95-ому роцi купив двокiмнатну кватиру. :)

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

О, ви певно вважаєте що при Кучмі купівельна спроможність була краща чим зараз? Мешканці донбасу не перестають дивувати.

19. Дальневосточник

Чем сейчас?!? У меня есть стойкое впечатление, что во времена Кучмы вы были школьником. А у меня была семья, старые родители. И при зарплате много меньше чем сейчас жил совершенно не хуже. Грубо говоря - с 50 грн. я покупал в супермаркете столько, сколько сейчас на 150. Что - страна стала в 3 раза лучше жить? Да нет - дохазяйнувались вити с юлями...

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну не варто ідеалізувати....згадайте борги по зарплатах і пенсіях, відключення енергії для економії....

а де твій аватар? :)