Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. Фараон

Фараон Well-Known Member

Вот уж интересно то как!!!!Как же ТАК?Матькивщину то рассадили отдельно от всех.Кто же из матькивщины проголосовал за Таблоивых?
    ПиСи.Тому бройлеру веры ни на грош нету!

• Подобається Подобається x 1
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

видно не з матьківщини проголосували....

3. Фараон

Фараон Well-Known Member

Нуууууууу цырк на дроте!!!!Это что же получается?Карточкой можна с любого места проголосовать???
    Не помыляйтесь шановный.Карточка голосует только в своей "лузе" иначе бы можно было черте,что в ВР устраивать!
    Так что пусть тот бройлер не брешет ,как обычно!!

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Дядьку, а Ви шо курите? Відкрийте таємницю. Чи може Ви вважаєте що в нас у ВР не твориться чорті-що? І раніше не творилося? Ще не було жодного складу ВР, де б не творили чорті-що

• Подобається Подобається x 2
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Спікером парламенту України обрано представника Партії регіонів Володимира Рибака.
    За призначення Рибака головою Верховної Ради проголосували 250 народних депутатів.
    Партія регіонів - 207 голосів, Компартія - 32, позафракційні - 11. Решта не дали жодного голосу.
    Із позафракційних проголосували Ігор Єремєєв, Костянтин Жеваго, Степан Івахів, Сергій Лабазюк, Володимир Литвин, Сергій Мартиняк, Валерій Мошенський, Ігор Палиця, Василь Петьовка, Ігор Рибаков і Віктор Тимoшенко.

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ----------

Депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко у відповідь на вимогу фракції Свобода виступати виключно українською мовою принципово виступив російською.
    Це викликало обурення свободівців і вони на чолі з Іриною Фаріон рушили до трибуни Ради.
    Однак регіонали перегородили шлях, після чого почалася масштабна бійка.
    У цей час Колесніченко спокійно продовжував свій виступ, закликаючи голосувати за кандидата на посаду спікера від ПР Володимира Рибака.

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що не бачить проблеми в тому, якщо хтось у парламенті буде виступати російською мовою. Він також пообіцяв депутатам говорити виключно українською.
    Свою першу репліку на посаді спікера Рибак почав промовляти російською мовою, а потім попросив вибачення і сказав: "Я буду говорити виключно державною мовою - це я вам обіцяю".
    Відповідаючи на запитання депутата від Свободи Ірини Фаріон, яка запропонувала забезпечити підручниками депутатів з фракції Партії регіонів для вивчення української мови, щоб вони не виступали російською, Рибак зазначив, що "у нас є Конституція, і там все записано". У той же час він додав: "Якщо хтось буде виступати російською мовою, то біди великої я не бачу".
    Рибак також заявив, що радий, що протистояння у сесійній залі відбувається не через його кандидатуру.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Карабін, бійки не було. Говоріть правду.

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ага, не було

У Верховній Раді під час чергової бійки народних депутатів були зламані пристрої для голосування у секторі фракції УДАР.
    Зокрема, тепер пристрої неправильно нахилені прямо до сидінь депутатів. На даний час техніки намагаються виправити неполадку.

"Щось Андрій Первозванний нам сьогодні не допомагає", - заявив під час бійки регіонал Єфремов.

---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

Під час першого засідання ВР, Повалій "тисла якусь кнопку і зламала ніготь"12 грудня 2012 року, під час першого пленарного засідання Верховної Ради 7-го скликання, народний депутат України Таїсія Повалій (фракція Партії Регіонів) зламала ніготь. Про це журналістів повідомила сама регіоналка.

“Я дуже зла! Бо вже встигла ніготь зламати, – обурюється Повалій, – Ці системи голосування зовсім не пристосовані для жіночих рук. Депутати за щось там голосували, і я собі з ними – я ж теж депутат! – картку вставила, кнопку якусь натиснула – так і зламала.”

Крім того, Таїсія Повалій залишилась незадоволена робочим місцем депутата. На її думку, воно надто тверде. До того ж, за словами Золотого голосу України, їй зпроходу дує.http://www.sockraina.com/content/під...зламала_ніготь

http://www.youtube.com/watch?v=3M6Fg40hSpQ

8. VasMT

Если на клетке с тигром увидиш надпись "слон" - не верь глазам своим. К.Прутков
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DXmec7K11u0#!

Карабін, я дивлюсь і слухаю то шоу онлайн, а не читаю брехню коресбандюг.
    По тєлєку краще було видно, але подивитесь увечері, в новинах.

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

шо то за жіночка? То та, яку VasMT привів до парламенту? :)

10. VasMT

Я? о_О Не-а... Це не я...:mocking:

11. MARTINI

Згідно із результатами опитування в цій темі, це зробили саме Ви :)

12. VasMT

А-а-а. Он Ви про що...
    Нєа, я за ВОС голосував. Хочу, щоби Україна раз і назавжди затямила і більше не помилялась...
    Два дні сесії цьому підтвердження.
    Побороли бандитський паркан. Прорвались в залу через відчинені двері. Набили лице безправному прапорщику. Прорвали блокування їми же заблокованої трибуни. Поламали не їхніми руками зроблене...
    Чотко чуваки бикують... Форверст! Давай далі... :)))

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Михалич, я сі фтелєвізор не дивлю

Верховна Рада підтримала кандидатуру Микола Азарова на посаду прем'єра.
    За це рішення проголосували 252 депутати.
    Це стало можливим тому, що Компартія заявила про підтримку його кандидатури.
    Ще 5 грудня представник Компартії заявляв, що КПУ не голосуватиме за кандидатуру прем'єра, яку пропонує Партія регіонів.
    Однак під час обговорення кандидатури Азарова лідер КПУ Петро Симоненко протягом цього виступу критикував дії уряду, однак наприкінці заявив: "Фракція КПУ проголосує за те, щоб ви виконали взяті на себе зобов'язання".
    далі буде...
    Українська правда

14. MARTINI

Фсьо правильно. То шоб та ваша жіночка не розслаблялася :)

15. VasMT

Найбрехливіший ресур, гидота, на яку нормальній людині навіть дивитись бридко...
    Це я до того, що ця брехлива газєтьонка як завжди видає бажане за дійсне
    Якщо коресбандюга не вловлює суті сказаного, то хай хоч людям не бреше...
    Вивісять стенограму засідання, самі пересвідчитесь.

Тю... ХХІ століття на дворі... А в мережі слабо?

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

Моя, на жаль, не в Раді працює...

16. Bambook

Bambook Persona non grata

На жаль?
    Не хотів би я, щоб моя жінка зараз у Верховній Раді була...

17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Назвать бійкою прыганье гамадрилов из Свободы по столам "Удара" это круто. А результат пшик. Единственно что выпросили - это косточку ввиде поста вицеспикера

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а в ПР по вашому ангелики? ап чьом ви...........

19. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

С ПР что взять, бандюки

20. VasMT

Нате Вам, Карабіне, і Вам Бамбуче, докази брехливості того виходку під назвою УП
    Зі стенограми ВР

14:57:31

СИМОНЕНКО П.М.

Шановні колеги! Я хочу нагадати вам, що саме фракція Компартії у попередньому скликанні Верховної Ради запропонувала антикризову програму і антикризовий проектів законів, які, на нашу думку, і повинні сьогодні складати за змістом всю роботу Верховної Ради.

Я хотів би привернути вашу увагу, що ми принципово ставимося до того, яка модель економічного і соціального розвитку запропонована українському народу. І 20 років підтверджується ця економічна модель, вона ніякої користі народу України не принесла. І те, що навʹязали нам 20 років, воно знищило економічний потенціал України.

Я хотів би привернути вашу увагу, що якраз питання, яке ми розглядаємо, – це питання виникло в результаті проведення виборчої кампанії. А виборча кампанія – це змагання тих же самих програм і конкретні пропозиції щодо шляхів виходу України з кризи.

Я хотів би нагадати, хто, про що говорив під час ви борів. Шановний Миколо Яновичу, ви обіцяли під час виборів, що середня заробітна плата у високо стратегічних галузях буде 8 тисяч гривень на місяць. Ви обіцяли, що капітальні вкладення в регіональну інфраструктуру тільки у наступному році буде складати 100 мільярдів гривень. Я не буду розшифровувати, що це таке капітальні вкладення. Далі. Ви обіцяли, що буде створено космічно-ракетний комплекс Циклон-4, космодром в Алкатаврі (Бразилія), АН-70 будемо будувати і розвивати в Україні, багатофункціональний ракетний комплекс "Сапсан", будівництво кораблів "Корвет". Ви обіцяли побудувати дороги навколо Дніпропетровська і Севастополя.

Далі. Загальна сума будівництва доріг 227 мільярдів гривень. Ви пообіцяли, що розробка вугільних наших накладівдасть можливість добувати до 5 мільярдів кубічних метрів газу. До речі, вам нагадую, що сьогодні на складах лежить 1,8 мільйонів тонн вугілля – це праця шахтарів, яка потребує сьогодні оплати.

Далі. Ви обіцяли, що будуть нести відповідальність за невиплату заробітної плати, ви будете звільняти з посади людей. Я хочу нагадати, що ви заявили, що у нас у державі якраз зростає внутрішній товарообіг, що є свідком про постійне підвищення купівельної спроможності громадян. Я не знаю звідки це взяли, але ви про це пообіцяли.

Ви пообіцяли, що збережете стабільність цін, тарифів, курсу національної валюти. Ви створите додаткові всіх необхідних ресурсів.

Ви пообіцяли, що за кожний рік будете будувати 100 тисяч житла – квартир для наших громадян. Середній рівень заробітної плати буде 4 тисячі гривень. Ви введете новий якісний рівень, і кожний громадянин отримає квартиру. А також ви пообіцяли, що обов'язково будете регулювати і контролювати, і відсутність буде підвищення цін і тарифів на газ. Ви обіцяли побороти, до речі, ті проблеми, які пов'язані зі Всесвітньою торговельною організацією. А всім я нагадую: тут якраз сидять ті, крім…

Засідання веде РИБАК В.В.

ГОЛОВУЮЧИЙ. Закінчуйте. Дайте можливість.

СИМОНЕНКО П.М. … всі голосували за вступ України до ВТО. Всі якраз голосували. Ви пообіцяли, Микола Янович, що обов'язково уряд ваш розгляне питання щодо приєднання України до Митного союзу.

І на завершення. Я хотів би, щоб ви не забули, шановні, ті, хто, так скажемо, приймаючи участь у виборах, обіцяли нашим громадянам, що все це буде зроблено якраз вами, Партією регіонів, і вами особисто як керівником уряду. Але я, завершуючи свій виступ, хочу заявити для виборців: ситуація в Україні сьогодні залежить не від керівника уряду, а залежить сьогодні від зміни політичної системи. Тому фракція комуністів обов'язково проголосує за те, щоб ви виконали свої зобов'язання. (Оплески)

Уважно прочитайте і знайдіть хоч одне слово критики...
    Отож.

а де твій аватар? :)