Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я бачу, Ви почали трошки розрізняти саму партію і її прихильників.
    Рукоша, не быкуйте... Не в общественном туалете, чай...
    Беріть приклад із мене. Переймайтеся виключно Україною. А про інші країни збирайте інформацію для співставлення та аналізу.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Інших турбот у росіян нема? Ось і наслідок 24-годинної на добу пропаганди російських ЗМІ.

Автор статті - не тільки йододефіцитник, а ще й хромосомний дефіцитник.
    Втім, якщо тисячі російських баб істерично кричали у мікрофони та дописували у редакції журналів, як вони мріють запліднитися від Путіна (це коли ще Пу був схожий на "крысёнка", а не на "личинку") - то нічого дивного.

Варто на якомусь "фаховому" (вузькоспеціалізованому) російському форумі з"явитися українцям - тут же россіяни починають тролити - "погуляли - и хватит. Возвращайтесь в лоно россии-матушки!"
    Що таким можна відповісти? Хіба що перелічити різні значення слова "лоно". :)

3. VasMT

Боря! У Вас їх мабуть 24 пари... :mocking:

4. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Я же говорил что у тебя дефицит йода. :haha:
    И с наркоты слезай, галицай.
    Это ты явно про ваше недокатолическое униатское сектантство.
    О, дааа... шиза у вас, больной, неизлечимая.
    Клоуны по западенщины с портретом шизофреника и садиста бандеры бегают. И идеология у них - бандерложество.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ці болотні ідіоти закінчили розповсюджувати по всьому світу каку під авторством їх вождя Лєніна, а тепер розкидують какашки від якогось Луньова.

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Вас скоро чечени переріжуть

---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ----------

Хоча ні, скоріше самі себе переріжуть
    http://www.vesti.ru/only_video.html?vid=463544

7. SinfulAngel

SinfulAngel Well-Known Member

щось тут москалями запахло,бачу..яке право ти маєш, москалю, говорити щось про греко-католицьку церкву, коли вождь твоєї - патріарх всєя Русі,як він себе величає, колишній бандюган і КДБіст??????в нашій конфесії хоча би ті, хто очолюють, не є колишніми вбивцями!!!ви нащадки монголо-татар, загарбники і варвари від природи, азіати, у вас менталітет не той, тому не дано зрозуміти вам правди нашої гіркої, і історії нашої!а коли ось це написав взагалі манкурт, яничар клятий з східної чи південної України, то то ще страшніше.......

---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

Боже,які ж ви, росіяни, все-таки виродки......та то Чечня ще лояльна до вас....тепер розумію...

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

ахаах)мракобєсіє то точно)дух злий у них сидить від народження.який закликає до варварства.......виходить конфесія взагалі їх злочинна, коли патріарх був ЧОРНИМ ВОРОНОМ...це ж богохульство яке......

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ----------

я не розумію, що робить на львівському форумі ця нечисть????

8. kym

kym Well-Known Member

ХМ ... сьогодні багато українців задають собі питання а пощо Росія Україні..... якщо через якийсь час
    [​IMG][/IMG]

буде так.... то тре з якутами заключати договора про газ, з татарами і башкирами про нафту і нах... та росія кому потрібна

9. Boris_Kiev

Миється в бані. Судячи з тамтешнього контингенту - в "русской".
    Щоправда, за три дні від смердючості не відмиється. Тому у подальшому допомагайте клієнту натисканням трикутничка.

10. SinfulAngel

ахахах)згадую випуск 95 кварталу про Тягнибока))"Я краще буду цілий рік не миться, але я в руську баню не зайду..:mocking:

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Що насправді означає москальська баня? В угро-фінських племенах до пізнього середньовіччя люд жив в напівземлянках, в яких топили "по чорному". Останнє спасало цих "болотних печенігів" від мошкари, яка кишіла в тих місцях. В кожному такому помешканню був камінь, який нагрівали і який зберігав тепло. Ось цей камінь і поливали водою, що спричиняло накопиченню пару. В таких обставинах і милися люди.
    А так звана "русская печь" була запозичена від слов'ян з Русі і була розповсюджена в них відносно недавно.

12. VasMT

Ваша Йулька вже "заключила"... От і сидітме, поки знову газ не стане по 50 баксів... Тобто довічно...

13. SinfulAngel

вам з Юлькою ніколи не зрівнятися ні інтелектом, ні розумом, ні ораторським мистецтвом....давайте поставимо вас прем'єр міністорм і подивимся, яку газову угоду ви запропонуєте)

14. Boris_Kiev

Мабуть у пана Васiлiя хвороблива реакцiя на жiнок типу Тимошенко.
    Я давно це помiтив.
    Ну не будемо копирсатися у пiдсвiдомостi пана, мабуть самому тяжко, але iнакше пан жити не може.

Проте Герега та мадам "Оранжевое Небо" пану явно подобаються.

15. VasMT

Кесарю кесареве... Буду я на якісь прем"єри розмінюватись...
    Тай не збираюсь із Йулькою мірятись піпіськами... Бо мою треба міряти штангеном, а її штіхмасом...
    Ні, Боря. На жінок в мене не реакція, а ерекція. А Йулька в список жінок не входить... Прем"єркиня, одним словом...

16. SinfulAngel

якщо ти не в курсі, то в українській абетці, є літера "Ю"

17. Boris_Kiev

Пана клинить на цю лiтеру. Ось лiтера "Я" набагато приємнiша...

18. VasMT

Тільки відмінність між нами за первинними статевими ознаками не дає мені права відповісти Вам у Вашому стилі. Тому скажу просто: не тикайте, будьте ласкаві.
    Нє, Боря. Дивіться ЮЮЮЮЮЮюююю ЮЮЮюююЮЮЮюЮюЮЮ.
    Бачите? Не клинить і добре получається. Але в мене стоїть піратка сімки, а Zver, заради хохми, вшив в мою вінду автозаміну Імені Тимошенко. Так що як би я не намагався, а все одно буде Йулька...:mocking:
    Вам то яка різниця? І чи вартує заради якоїсь зечки переставляти вінду?

19. Boris_Kiev

Васю, я нещодавно перечитував Довлатова i бачу Ваш вертухайський рiвень в усiй красi. Не парте менi про свою ерекцiю - Вашi проблеми очевиднi. Навiть гомiки не зловтiшаються, коли хтось мордує жiнку. Тiльки такi яйценоснi як Ви та Калашников.
    Попiарте зека на лiтеру "Йа".

20. SinfulAngel

ВибачтЕ, не стрималася, буду ВИКАТИ)

а де твій аватар? :)