Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. olegp

olegp миється в бані

таке неможливо.але и укровова им не своя:tongue:

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Найбільш вдала назва - постколоніальний мутант.

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Андруховича с Рябчуком надо называть дебилами.

Сие название есть Дух или Нравственные Мысли Славного Прокiпа, извлеченные из нощных его размышлений... :)))

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви би полегше язиком ляпали. Уважніше із цифірками ознайомтесь...

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

вища освіта - співвідношення 59 на 33
    неповна середня - співвідношення 40 на 52

---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------

не важливо
    їх теж меншість
    причому їх меншість не тому що хтось там намалював результати перепису 2001 року як хотів, результати 1979 і 1989 переписів майже аналогічні
    Навіть якщо всіх тих, для кого російська мова рідна записати як росіяни, їх всерівно буде меншість
    нацменшина, лінгвістична меншина, суті не міняє.

6. VasMT

Тобто "неосвіченого бидла" серед любителів КОДла теж достатньо... Що і не дивно, хто б міг іще таке написати: "ганебна зграя бидлячих ригів,
    славетна опозиція..."

7. Дальневосточник

ТАК отчего тогда столько крику-шуму, если вы уверены, что - меньшинство?!?
    Почему - если столь уверены - "славетна оппозицiя" не проведет референдум - и закроет вопрос раз - и навсегда?
    Чего она - только кричать, а как до дела - полные памперсы сразу?
    Хочу видеть инициативу от "свободы" - всеукраинские референдумы по языку и героям упа.
    А то только языками - как помелом. :)

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=BGjUXME0DWc

---------- Додано в 13:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

Рефрендум стосовно чого? Російської мови?
    Дані державного перепису цілком репрезентативні. Хоча реферндум треба було б провести, щоб закрити цю тему раз і назавжди. Однак це мають ваші його провести, силам які проти русифікації, в принципі не логічно такими справами як реферндум по двомовності проводити. А герої УПА то зовсім інша тема.

9. VasMT

Вчера в "Прямим текстом" Дроздов как раз и дал ответы на этот вопрос.
    Основная мысль - мы все равно проиграем, по этому надо отменять "Закон о референдуме".
    Классно, не? :)))

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Дроздов страшний песиміст, в деяких речах аж неадекватно песимістичний.

11. Дальневосточник

Я взял только две темы, на которые оппозиция указывает как на розколюючi суспiльство. Мол - на них "вечно играют на выборах". Если они - оппозиция - ТАКие умные, что сие понимают - отчего не выбьют карты из рук? Тем более - референдум - единственно достоверный источник преодоления политичесих спекуляций.
    Я для себя давно понял - почему не хотят делать. Почему изворачиваються, юлят, врут и подтасовывают. Почему костьми ложаться, чтобы не допустить референдум. :)

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ви краще спитайте - чому його ніхто навіть не намагається проводити. Що заважає їм провести референдум зараз? Чи попередні 2 роки?
    І будь-ласка якийсь приклад де хтось костьми лягав проти референдуму. Наскільки я пам'ятаю такого не було ні разу оп тій причині що референдум ніхто ніколи і не думав проводити. Проросійські-українофобські сили всю свою ідеологію будують на брехні і цілком відірвані від реальності, вважають що їх в цій країні більшість, а будь-які дані які це заперечують називають купленою прозахідною брехнею. Але все-таки десь там в глибині душі усвідомлюють що їх мізерна кількість і тому бояться референдуму по таких питаннях як дві мови, інтеграція з Росією, і тд.

13. VasMT

Верховною Радою прийнято "Закон про референдум". Ви про нього щось чули? Ознайомтесь. І зразу спробуйте відповісти, чому попозиція категорично проти цього закону.
    Тепер щодо чому не проводили. Моя відповідь проста - нема на дурниці грошей і не треба дражнити людей. Ввели регіональну мову, добре, визнали неправомірними спроби чувака присвоїти комусь звання Героя, добре, ввели нові правила виборів, добре... І вівці цілі, і вовки ситі. Задовільнили потреби і тих і тих малим коштом.

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

не чув, погуглив, знайшов коментарі на зразок оцього
    Навряд чи опозиція боїться такої штуки як референдум по російській мові, справа в збільшенні влади президента.

15. VasMT

Дивна логіка. А питати в кого будуть, у президента і його сім"ї? Мені здавалось, що у народу. То в чому проблема? А-а-а... Знаю... Бандитьська влада намалює любий результат референдуму, вгадав :)))
    А цього вона боїться? То нехай іде до людей, роз"яснює, бореться за мозок кожного громадянина... А не об"являє перерви в "безтерміновому" срайку до середини грудня...:mocking:

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Там вже нюанси законодавства мабуть. Ну і треба ж опозиції протестувати проти чогось. Згадайте 2007-08, цирк під назвою Нато нєт. Ото вже дійсно була клоунада, протести протести проти цього закону на фоні тих подій це просто апогей адекватності.

17. VasMT

Ну то нехай протестують проти зміни клімату... Результат буде той самий... :)))

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

19. Дальневосточник

Кто именно - никто?
    Для чего он пр? Это их "замануха". Они бросают куски перед каждыми выборами. Вы скажите - отчего ""славетна опозицiя" - видя, как играет на этом поле (и - заметьте - успешно!) власть - даже не пытается что-то предпринять?

20. SinfulAngel

SinfulAngel Well-Known Member

яничарами ще можна назвати, людьми з комплексом національної меншовартості

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

я там навчаюся,як так хочете знати, а взагалі я з вашого міста....а ви до мене так(((

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ----------

просто після того всього негативу і не хотілося казати, що я я львів'янка...я до вас по-людськи, нормально, а ви тільки й можете, що прикалуватися..на даний момент - Одеса моє місто..а рідне - Львів

а де твій аватар? :)