Вибори до Верховної Ради України - 2012

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 31 тра 2012.

?

Вибори до Верховної Ради України - 2012

Голосування закрито 20 жов 2012.
  1. №1 Українська платформа «Собор»

0 голосів
    0,0%
  2. №2 Соціалістична партія України

0 голосів
    0,0%
  3. №3 Комуністична партія України

4,4%
  4. №4 Рідна Вітчизна

0 голосів
    0,0%
  5. №5 Руський блок

2,2%
  6. №6 Україна — Вперед!

0 голосів
    0,0%
  7. №7 ВО «Громада»

0 голосів
    0,0%
  8. №8 Українська національна асамблея

0 голосів
    0,0%
  9. №9 Ліберальна партія України

0 голосів
    0,0%
  10. №10 Нова політика

0 голосів
    0,0%
  11. №11 ВО «Свобода»

53,3%
  12. №12 Зелена планета

0 голосів
    0,0%
  13. №13 Партія Пенсіонерів України

0 голосів
    0,0%
  14. №14 Наша Україна

0 голосів
    0,0%
  15. №15 Зелені

0 голосів
    0,0%
  16. №16 Партія зелених України

0 голосів
    0,0%
  17. №17 УДАР

13,3%
  18. №18 Україна майбутнього

0 голосів
    0,0%
  19. №19 ВО «Батьківщина»

11,1%
  20. №20 Партія регіонів

2,2%
  21. №21 Народно-трудовий союз України

0 голосів
    0,0%
  22. №22 Радикальна партія Олега Ляшка

0 голосів
    0,0%
  23. проти всіх, не піду, зіпсую бюлетень тощо

13,3%
  1. kitana

kitana Banned

http://www.epravda.com.ua/publications/2009/01/15/177711/

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:02 ----------

Угоди по флоту напряму пов'язані з газовими.
    Низька неринкова ціна оренди до 2017 року вираховувалась з врахуванням боргу України за газ.
    От і спитайте "своїх подільників з ПР", якого милого така ж ціна оренди залишилась ще на 30 років, якщо про газ там нічого немає.

2. kym

kym Well-Known Member

Ну тоді хіба окуляри требв купувати.А взагалі то вас ваша ПР за останніх лохів має... спочатку сказали що Росія за газ 500 просить а потім в результаті угод вроді би скидка на 100...... а може росія спочатку 250 просила я Янек сам до 500 підніс щоб різницю собі і Путіну в кишеню.... Такий варіант найбільш ймовірний....

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нє-нє... Не кидайте все до одного баняка.
    І про флот я знаю, і про звязок флоту із газом я знаю... Я не чув в Харкові про ціну на газ. От і питаю Кума, що ж такого там надомовлялись, про що ми не знаємо, а ціна найбільша. Як тільки Кум розкриє нам очі на таємну угоду Януковича про ціну в 500 баксів, тут же вступаю в будь яку партію, на вибір Кума.

---------- Додано в 15:21 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

То Ваша думка, чи так є насправді? Досить вигадувати всякі нісенітниці... Є документи, є формули розрахунку, до чого тут Янукович? о_О Вся вина лежить на оранджоїдах, на дабл - Йу. Йуля-Йушченко.
    Не зрозуміло тільки, чому Йушча ще не посадили... На палю...

• Подобається Подобається x 2
  4. kitana

kitana Banned

Ви не чули в Харкові про газ, бо Вас там не було :) )))

А от Янукович там був. І про газ чув. )))
    Це з його інтерв'ю, датоване листопадом 2011 року.

http://www.kommersant.ua/doc/1766755

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

6. VasMT

Ви прикидаєтесь..?
    Пишу повільно, слідкуйте за клавішами - Чи були в Харкові підписані угоди про продаж газу, або угоди в яких озвучуваль його ціна? Не знижка, не межа знижки, а суто ЦІНА!!!
    Одним словом.
    Я вашу писанину теж із толмачем та транслітератором розбираю, і нічо...

• Подобається Подобається x 3
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну поїдете на Гуцульщину, будете без словника ходили. Кіко ти знаєш мов - стіко ти разів людина.

8. VasMT

Тож я вкотре питаю - якою ж мовою Ви тут пишете? Назвіть її. Не круть-верть, як вуж на сонці, а одним-двома словами. Наприклад: польська. Або: угорська. Або : німецька... Назвіть її, і Бігме я її вивчу ,піднімлюсь, так би мовити, на щабель вище, аби хоч підошви такого поліглота як Ви бачити навпроти своїх очей...

• Подобається Подобається x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Гуцульский діалект

http://ethnos.lemky.com/cultur/180-gucilskijj-dialekt.html
    http://visty.in.ua/home/kmnews/1053-2012-04-28-07-30-02.html

10. VasMT

Спасибі, пане Dzeko...
    Богу дякувати, дочекався...
    Ну що ж, почнемо?
    Ваша писанина, до гуцульського діалекті не має жодного відношення... Так, деякі слова. А для порівняння прошу згадати, що раніше я назвав Вашу "мову" волинським говором та порівняти із ним...

• Подобається Подобається x 2
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені ліпше знати. Оце відповідаєш людині по людськи, а вона тобі у відповідь починає пояснювати шо ти мудак. Називаєсі їк в американському фільмі - все шо скажеш, може бути використано проти тебе.

І зразу закінчимо.

12. VasMT

Як скажете...
    Але хоч спасибі Вам, що нарешті, за більш аніж місяць часу спілкування з нормальними людьми, Ви все ж таки почали
    ще зо три, чотири роки, і вас можна буде в райцентр випускати...

13. kym

kym Well-Known Member

Насправді... насправді. Колись Наливайченко в прямому єфірі прохопився як один міністр домовлявся про ціну в з туркменським президентом.... говорили говорили... а наш міністр потім на серветці ціну пише....)))))
    Так от не можу я вам тих серветок представити... а звичайна логіка і арихметика показуєчітко в чиїх кишенях різниця в ціні за газ..... І Юлька тут ні при чім бо вже два роки не при ділах... а садити будуть за Харківські угоди покруче чим за газ... там пахне державною зрадою

14. kitana

kitana Banned

От хто найбільше пролетів, так це Туркменістан. Мають газ, але не мають як його доставити до Європи. Сидять, бідні, і дивляться, як Росія їхнім газом спекулює, а зробити ніц не можуть. ))

А Путін тим часом з 1 липня піднімає ціну на газ для росіян.

Балакаю сьогодні з сестрою (вона в Москві), питаю - єу, брати, ви коли нам ціну на газ знизите?!
    Каже - нє, нам дєнєг много нада, у нас космичніє програми. )
    Сидим, ржом. ))))

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я, как раз. все понимаю.
    Все, кто рожден в Украине - ее дети. К примеру - Илья Репин, родившийся в военном поселении в семье военного поселенца Российской империи.
    Осталось вам решать, кто тогда "оккупанты" :)))
    Простите - это как не при чем? Это не при ней выходит цену с $50 за тысячу пожняли до $150????
    Сколько можно рассказывать о "нещастной Йуле"!!!!
    Ведь до 2013 года была бы цена $50 - не начни она свои "мансы" с ценами! :scratch_one-s_head:

16. kitana

kitana Banned

Можете підтвердити? Чи то просто така Ваша віра в байки ПР непокобеліма? :)

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вас в гугле забанили?
    «Просите, и дано будет вам; ищите, и найдете; стучите, и отворят вам; ибо всякий просящий получает, и ищущий находит, и стучащему отворят». Матфея 7.7-8

18. VasMT

То що ж Ви тоді надасте суду в якості доказів? Свої слова? :))) Чи слова Наливайченка? Візьміться за розум, Куме... Якщо Йульку не випустять, а її не випустять в найближчі десять років, то ніхто нікуди не сяде... Садителів нема... А за десять років або Йу... Ой... Осел здохне, або Шах... :mocking:

19. kitana

kitana Banned

Мене то як раз в гуглі не забанили. І я в цій темі вже один раз написала, що газ по 50$ до 2013 року це брехня, але Ви продовжуєте на цьому настоювати, тож потрудіться навести документальне підтвердження. :)

20. zet

zet Дуже важлива персона

Да тут я...:smilec:
    И сейчас считаю, что нынешние гораздо хуже предыдущих...Проблема не в самих личностях, а в том что сейчас еще сильнее власть стремятся сосредоточить в одних-единственных руках. Как итог - еще больше сверхдоходы монополий и дальнейшее обнищание населения.

а де твій аватар? :)