Вибори до Верховної Ради 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 9 чер 2019.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бачу як Пріус ставить негативні значки всім, хто хоч у чомусь з ним незгідний, так і Хомчин може хамити та займатися гівнометанням не тільки зі мною.

Візьмемо рейтинги партій по Львівщині - лідирує "Голос", друге місце, якщо не помиляюсь у ЄС, третє у "Слуги народу", ніхто нічого ні у кого не відбирає, навіть на президентських виборах хоч офіційно по Львівщині переміг Порошенко, знаю у деяких селах, особливо біля польського кордону - переміг Зеленський, так могли скластися обставини, що з допомогою Верещук могла бути створена Рава-Руська Народна Республіка.

• Тупо Тупо x 1
  2. Прикордонні села скоро двже пожаліють, що голосували за шмарклю. По виборах іх обкладуть даниною і закінчиться іх спокійне контрабандне життя.

3. Lanktocha

Тобто контрабанда це добре, як і ліві заробітки за кордоном, коли у своїй країні влада належних умов не створила?

Скільки може бути мантра, що всі дурні, я один мудрий?

• Тупо Тупо x 1
  4. Якщо ти дурний і не розуєш, що за кордон ідуть найрозумніші і найпрацьовитіші, змушуючи піднімати зарплату для таких ледарів як ти і "гомо совєтікус", яким держава винна, то хто тобі дохтур. Думаю, що горбатого тільки цвинтар виправить. Тут зелена шмаркля вам не допоможе, хоча і іі ви почнети поносити дуже скоро.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тут мені два товариші поставили "тупо", що свідчить про їх бідну уяву.
    А я уявляю собі дуже живо, наче бачу.
    Траса, над трасою стоїть величезний білборд, де розміщено портрет Ірини Луценко (15 номер в списку партії, можна було б і намалювати, а то розміщують портрети якихось невідомих жіночок минулих тисячоліть). Зверху портрета написано (в стилі партії) : ЖІНКА ТРЕТЬОГО ТИСЯЧОЛІТТЯ.
    А під портретом, як звичайно ЗАХИСТИМО ЄВРОПЕЙСЬКЕ МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ! Європейська Солідарність.

Якщо хто поставить зараз "тупо", "безграмотно" або "баян", значить, той не припускає, що Ірину Луценко можна розміщувати на агітаційних матеріалах.
    Резонне запитання - чому?
    Якщо вона - дійсно жінка третього тисячоліття, тоді вона мала бути на кожному другому білборді.
    А якщо вона така страшна, що розлякає всіх потенційних виборців, то яка ж вона тоді жінка третього тисячоліття (мається на увазі - "лучше всєх")?
    Запрошую прихильників ЄС на змістовну дискусію.

• Тупо Тупо x 2
  6. medwedo berlogsoni

Як можна бути незгідним із Пріусом, який нічого не пише?
    Я, наприклад, не можу бути з ним ні згідним, ні незгідним. Я лише бачу, що він, зокрема, незгідний зі мною.

• Тупо Тупо x 2
  7. medwedo berlogsoni

Особисте звертання до тих, хто збирається ставити "тупо".
    Саакашвілі говорить, що Путін - )(Yйло.

Ставлячи "тупо", ви зі сказаним не погоджуєтеся

View: https://youtu.be/kVhY2ZuXleo?t=450

• Тупо Тупо x 2
  8. Lanktocha

Прикусіть язичок, дядьку, якщо ще не став у нагоді намордник.
    Ледар і гомосовєтікус - і на підставі чого таке мислення? Так я не такий "господарський" як Писарчук чи Дубневичі, що заробив чи що є цінне, придбане не за бабину пенсію.
    Чого люди хочуть від держави, ні-ні не манни небесної, чому жителі прикордонних сіл займаються контрабандою - а хто назове потужні підприємства з достойною оплатою у Мостиськах, Раві-Руській, Яворові, Судовій Вишні?
    І в який раз повторюю, за Зеленського не голосував, таке враження, що боти є якимись оленями, як перед президентськими виборами, сказав якимось тЮлькоботам, що не схвалюю політику Тимошенко, зразу - "Ти порохобот!", сказав щось порохоботам "Агент Кремля", а тепер ще один маразм від порохоботів, що я "Зеленобот", я не за Зеленського, але поносити його як деякі нарвані порохоботи, як не крутіть, не було ще підстав.

• Тупо Тупо x 1
  9. Lanktocha

Порохоботи не люблять Саакашвілі. Хоч у цьому сходиться ваша думка з грузинським аналогом Ані Лорак - Тіною Канделакі.

• Тупо Тупо x 1
  10. Чому тупо, тому що ця грузинська повія з хуйлом - два чоботи пара. Бумаю, що історія ще своє скаже і про родича Саакашвілі генерала КГБ Аласанію і іхню роль в захопленні кацапами 20% територіі Грузії.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Пане Медведю...як на мене,Ви не є тупий,а...дещо дубоватий! Ви проти пана Михася,як той харьківський юрист проти галичанина,а чи то гебрей проти китайця,о-о...:mocking:

upload_2019-7-9_22-58-42.png

Китайський лікар не міг знайти роботу в американських лікарнях, тому вирішив відкрити свою невеличку привітну клініку.
    При вході він прилаштував рекламний плакат із надписом: “Лікування за 20$! Ми повернемо вам 100$, якщо хвороба не зникне”.
    Американський єврей-юрист вирішив, що це непогана можливість заробити 100 доларів, і зайшов у клініку. Відбулась розмова.
    Єврей: — Я не відчуваю смаку.
    Китаєць: — Сестро, принесіть ліки з коробки №22 і капніть 3 краплі в рот пацієнту.
    Сестра капнула...
    Єврей: — Тьху! Це ж керосин!
    Китаєць: — Вітаю, ваше відчуття смаку повернулось. З вас 20 доларів.
    Роздратований юрист розплатився, але повернувся за два дні, щоби отримати свої гроші знову.
    Єврей: — Я втратив пам’ять. Нічого не можу згадати.
    Китаєць: — Сестро, принесіть ліки з коробки №22 і капніть 3 краплі в рот пацієнту.
    Сестра знову капнула...
    Єврей (невдоволено): — Це ж знову керосин. Ви вже давали його мені, коли я приходив минулого разу.
    Китаєць: — Вітаю, ваша пам’ять повернулась. З вас 20 доларів.
    Розлючений юрист віддає йому гроші, але знову повертається за тиждень, щоби спробувати ще раз отримати 100 доларів.
    Єврей: — Я геть зіпсував собі свій зір. Майже нічого не бачу.
    Китаєць: — На жаль, я не маю ліків від цієї хвороби. Ось, візьміть ваші 100 доларів.
    Кладе на стіл 20 доларів...
    Єврей (утупившись у банкноту): — Але ж це 20 доларів, а не 100!
    Китаєць забирає гроші назад і мовить: — Вітаю, ваш зір покращився. З вас 20 доларів.:)))

Останнє редагування: 9 лип 2019
    • Подобається Подобається x 1
  12. medwedo berlogsoni

Дійсно сходиться. Пріус любить Саакашвілі, а тому поставив Вам під цим Вашим постом "тупо". І мені подобається Саакашвілі.

• Тупо Тупо x 1
  13. ВЕРЕЩУ.

Фраза ПреЗЕдента: "П@шел отсюда... Плохо слышишь? Cейчас позвоню Баканову насчет этого чеRта!" - сказана относительно ВОТ ЭТОГО персонажа (на скрине)

ВИ реально ЗРОБИЛИ ЦЕ РАЗОМ :)))

(скрин украл у Андрея Дзиндзи)

View: https://www.facebook.com/100003741124345/posts/1608928595908496/

14. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

• Смішно Смішно x 1
  15. medwedo berlogsoni

Один Пріус ставить "тупо", бо любить Путіна і не любить Саакашвілі, а другий Пріус ставить "тупо", бо не любить Путіна і любить Саакашвілі. Буває.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Слухайте, а це я одна в танку була?

Соціологію, яка повиводила у Львові на перші місця мажоритарників від голосу, робила ФАМА, контора Садового???

еммм....
    Тепер вже навіть не знаю, що й думати. Особливо, якщо точно знаю, що принаймні по одному округу вона й близько не відображає реальну картину...

#жаба_гадюку

View: https://www.facebook.com/100000817437246/posts/2303052176398674/

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  18. Lanktocha

Сьогодні бачив деякі рейтинги, не знаю, на скільки вони достовірні, "Голос" не дотягує до 5% значить може не пройти, дехто зі знайомих у паніку, що раз так, то що за ЄС голосувати, раз інші непрохідні. Вакарчук заліпив дурницю про одностатевіі шлюби, та і порохоботи діють такими ж методами як на президентських виборах - очорнити та нашкодити чужому, бачу ЗаЖОП їх хвилює менше, така політ.сила і опозиція до неї, зможе Порошенка тримати у парламенті.

19. Чому ти так не любиш Вакарчука і ко? - Питають мене.

Ні, панове, це ви не любите.
    Ви не любите себе, своїх близьких, ви не любите свою країну. Це я про адекватних людей, які зібралися голосувати за це ге.

Бо знову ви не бажаєте приймати реальність такою як вона є і думати бодай на півкроку вперед.
    Ви як сліпі котята на валер'янку ведетеся на той потік пафосної хйні і не бачите, що за генератором пафосної хйні, Притулою і двома атошниками заховані ось такі дєятєлі.

І коли ці дєятєлі проголосують за референдуми і донецькі, запорізькі, харківські республіки почнуть визнавати "незалежність" під дулами російських автоматів, то вмирати за те, щоб захистити свій дім будете ви.
    А вони будуть сидіти в студіях і розсуждати про те, що Порошенко не попередив їх про наслідки.

Тому нах ці обличчя, якщо вони не здатні очиститися від таких дєятєлєй.
    Голосувати за них - це то саме, що голосувати за слуг бені.

View: https://www.facebook.com/100011308905714/posts/851023908617898/

а де твій аватар? :)