Вибори до Верховної Ради 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 9 чер 2019.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дуже ймовірно, що "Слуга народу" дуже розчарує і настане відчутне "покращення" у лютому 2020, бо у святковому січні буде ще не так помітно.
    А щодо падання рейтингу, до жовтня можуть впасти рейтинги Батьківщини та ЄС, так що скоріші парламентські вибори не тільки їм вигідні.

• Тупо Тупо x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Lanktocha

Вже писав, що деколи краще жувати, ніж говорити, це один із тих випадків.
    До чого тут нац.корпус чи Шарій?

• Тупо Тупо x 1
  3. Ти писав. Це цитата з допису: "Принагідно, й ультраправі, націоналістичні сили мають майже аналогічне гасло, що не допустити реваншу, альтернатива проросійським силам тільки вони."
    То це Шарій з Білецьким альтернатива, гамноіде?

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Баян Баян x 1
  5. Lanktocha

Ух ти, вже щось шукати навчилися, може ще знайдеться де я сміявся з без.візу?
    Альтернатива? А хтось казав, що Порошенка не згадує і ні за кого не агітує.
    Що у пості написано, чи порохоботи відівчилися читати, тільки скопіювати чужу копіпасту? Таких "незамінних", "безальтернативних" та противаг проросійським реваншистам набереться не одна партія.
    Ще не став у нагоді?
    Намордник - Зоотовары в Львов - OLX.ua

• Тупо Тупо x 1
  6. Ти був проти без візу!!! А тепер спробуй доказати , що не був. Порошенко може підтвердити. Сам від нього чув, що. Lanktocha проти. Докажи, що він це не говорив, так само як ти приписуєш йому, сам не розуміючи, що пишеш.

7. Черговий цирк від ЗЕ: “Треба поговорити? Давайте”.
    ЗЕ: “Хочу звернутися до президента РФ Володимира Путіна. Треба поговорити? Треба. Обговоримо чий Крим, кого там немає на Донбасі. Компанію для розмови пропоную таку: я, Ви, президент США Дональд Трамп, прем’єр Великої Британії Тереза Мей, канцлер ФРН Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон. Місце? Думаю, Олександр Григорович Лукашенко із задоволенням прийме нас з вами в Мінську”.

А Дональд Трамп, Тереза Мей, Ангела Меркель і Еммануель Макрон знають про шапіто? Я правильно зрозумів, що Трампа, Мей, Меркель, Макрона також відосиками запросить? Цар новоспечений? Та може спочатку запитати згоди у закордонних керівників ? Шоу стадіон, так стадіон і 95 квартал у між державних стосунках ? ЗЕкаМанда скажіть йому хто-небудь, що візити на вищому рівні не так готуються.

Гра на публіку...перед виборами, це так, аби щось ляпнути, по приколу, для ЗЕфанів. Мов би він відреагував, ніби би він засуджує. На моряках попіаритися не вдалось, -Клімкін "завадив". Клімкін у відпустці, то знайшли новий привід?

Моє вражіння він однією дупою на два стільці. Говоримо красиво, але всім різне і за розумних, і за красивих. Тому, не вірю в його позицію і все. Фальш . В заявi три чвертi виступу присвячено не безпецi Украiни, а виборам та вiскi і ще журналістам ай яй яй. Піар, чистої води. Створюю проблему, вирішую проблему. А ще звернення до народу нагадало манеру з підворітні ...

Де конкретні ДІЇ? СБУ, РНБО, Нацрада, хто і які доручення отримав, які розпорядження преЗЕдента з даної проблеми? ЗЕ , роби щось а не ролики записуй. І для початку треба не ігнорувати зовнішньо політичні заходи, як це було з ПАРЕ.
    Дій, як таких, немає, просто черговий 95 квартал.
    Р.S. це, як офіс президента сказано, а адміністрація президента за плечами ЗЕ ..
    Зіновій Гудзяк

8. Хуйло - проти Порошенка и його команди
    Шарій - проти Європейської Солідарності
    Коломойський - проти Європейської Солідарності
    ВО Свобода - проти Європейської Солідарності
    Національні Дружини - проти Європейської Солідарності
    © дивись малорос, не підведи свою когутячу обойму!

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. На жаль, помилок своїх визнавати ніхто не хоче.
    Є прозрівші зефани, але ж впертість тупа їм нашіптує:
    - Всеруся, не скорюся-.
    Доводиться чекати.

10. medwedo berlogsoni

Пріус таки ухитрився. "Тупо" ставити не можна, тому поставив "баян", що тут ніяким боком. Ця інформація появилася недавно і ніким не подавалася раніше. Тому це не "баян".
    Пріус веде себе як той зять у російській частушці.
    "Мимо тёщиного дома
    Я без шуток не хожу..."
    Пріусе, можете ставити "тупо", можете "баян", можете "безграмотно" (грамотій знайшовся) - все це визначається прислів"ям "ПЕС гавкає, а караван іде".

І ще принагідно зауважу,- як філолог-аматор, - що англійське слово "пост" означає не лише "допис на форумі", а має також пряме значення: post - стовп, стовпчик.
    Так от, Ви здебільшого тільки бігаєте і під кожним стовпчиком задираєте ногу і пісяєте. Вийшли на прогулянку, крапнули потроху під кожним постом і побігли далі. Причому є такі маршрути, де Ви не минаєте жодного стовпа.
    Тільки інколи задираєте то праву ногу - "тупо", то ліву - "баян".
    А інколи відмічаєтеся і "по-великому" - "безграмотно".

Останнє редагування: 9 лип 2019
    • Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
  11. Lanktocha

Ще одна брехня від порохоботів, раніше сміявся над безвізом - брехня не пройшла, тепер, що був проти - де мій пост? Як вмієте копіпастити писанину із ботоферми, то всі уважно шукайте і скопіюйте, де я таке писав, переводом стрілок брехні не уникнути.
    Насмішки, проти, міг написати, що дехто вільно і часто їздить в інші країни, навіть з візами, де тут проти і де тут насмішки - фантазії порохоботів.

Єдиний безальтернативний Порошенко - була така мантра перед президентськими виборами, сильно на неї піддалися виборці? Можна подумати, хвалять на шабащах по Вата-ТВ і шавки типу Шарія - Голос чи ультраправих.

• Тупо Тупо x 1
  12. Тупо тому, що написано безграмотно. Використано тільки одне значення слова post.
    Проявляється звичка до маніпуляціі: вирвати слово з контесту і давай будувати свої бредові теорії.

• Подобається Подобається x 1
  13. medwedo berlogsoni

Ви, виявляється, не знаєте значення виразу "вирвати із контексту"
    По-перше, я нічого в тому посту не написав, а лише дав посилання на ролик. Тобто, нічого ні з якого контексту не виривав. Не було тексту, не було контексту.
    По-друге, якщо Ви маєте на увазі сказане Пріусом, то він нічого не каже, а лише ставить оцінки "тупо". Як можна вирвати слово із контексту, якщо немає самого тексту?
    По-третє, якщо я згадав слово post в двох значеннях (а про те, що їх в англійській мові більше, я знаю напевно краще від Вас), то такий прийом називається "гра слів", або "каламбур".
    З одного боку post - це пост в форумі, допис, з іншого - стовп, стовпчик. Саме ці два значення і дали привід для каламбуру.

Приклад каламбуру, який Вам відомий.
    Как жизнь? - Жизнь моя бъёт ключом, и всё время - по голове.
    На інші мови цей каламбур не перекладається. Для прикладу, на українську не перекладається, бо ключ - це з одного боку джерело, з іншого - гаєчний ключ.

А от приклад українського каламбуру, який не перекладається на російську.
    Ви маєте рацію. Але треба мати не лише рацію, а й дозвіл на її використання.
    Тут з одного боку "мати рацію" - бути правим, казати щось справедливе, з іншого рація - радіостанція.

Це я тут провів такий собі коротенький лікбез. Для тих хто залишився в політичних темах. Тим що залишилися, все потрібно розжувати. Навіть жарти.
    Пенза мене закликала до дискусії. Яка може бути дискусія, коли люди дуже далекі від того, щоб сказати щось притомне?
    Повторюю, з перепостами дискутувати марно, з оцінками також - це виглядало б трохи дивно.
    А от оце зауваження Хомчина дало привід показати зайвий раз, що людина не розуміє значень деяких сталих виразів.
    Поставлять за це "тупо", от і весь диспут.

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. medwedo berlogsoni

От напишу зараз, бо мені самому сподобалося. що я щойно придумав.
    А придумав я от що:
    Я проголосую за партію Європейська Солідарність, коли на білбордах побачу Жінку третього тисячоліття.

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 2
  15. Lanktocha

Як порохоботи зганяють злість, виливають негатив, який не вилили на президентських виборах, був я толерантенішим навівть до Януковича, доки не почався майдан.

Спілкувався недавно з одним своїм далеким родичем, він переважно живе у США, деколи тут буває, сказав, що на найближчих парламентських виборах, він і майже вся українська діаспора регіону хоче голосувати за "Голос" ( Не на правах агітації, сам не на 100% оприділився з підтримкою цієї партії ).

Останнє редагування: 9 лип 2019
    • Тупо Тупо x 1
  16. Тут іблизько не пахне каламбуром. В сказаному вами немає ніякого сенсу. Тим більше- racio - причин хвалитись тим в чому ви дуб дубом без своїх комп'ютерів.

17. medwedo berlogsoni

Ні, це саме і є каламбур.
    Причому доречний. Тому що Пріус відмічається під кожним постом (стовпом), ставлячи "тупо".
    Слово "відмітитися" має два значення (взагалі-то більше, але тут досить цих двох). Собаки відмічаються під стовпами, а Пріус відмічається під постами.
    Приклад каламбуру із анекдоту про Штірліца.

Штирлиц, гуляя по лесу, напоролся на сук.
    "Шли бы вы домой, девочки", спокойно сказал Штрирлиц.

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)