Вибори до Верховної Ради 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 9 чер 2019.

1. А можна детальніше проте хто, скільки, у кого вкрав? Чи це немає значення. Головне перднути, і швиденько зкритися. А ви нюхайте. Я то що, я свою справу зробив - перднув. Ось в цьому вся сутність зелебобіків.

Останнє редагування: 6 лип 2019
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Складається враження, що не тільки Пріус читає мої пости, а й політолог Небоженко.

View: https://www.youtube.com/watch?v=KTMjM0-VPog

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Доходить до маразму, майже як "іхтамнєти", я не свідок злодіянь Лазаренка, але хтось не вірить, що він злодій?
    Про діяння Свинарчуків - всі горобці на плоті знають, а ви хочите зробити з чорного біле.

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. По Лазаренку є судове рішення. По іншим здогадки.
    Те саме я можу сказати про твоіх близьких і заявити що всі горобці про це знають. Тепер докажи, що це не так. Тим більше що я не визначив конкретно, що знають горобці.

5. medwedo berlogsoni

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Lanktocha

Сумніви до Лазаренка, може ще буде, що Кучма не причетний до вбивства Гонгадзе, такими бздурами і брехнею ви не агітуєте, а антиагітуєте.

• Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. Тримайте злодія найпершим кричить злодій. Скільки він там спустив державних грошей на шлюх і одяг для себе красивого? А Медведо? Може розкажете тут чистою украінською про походеньки цього пройдисвіта?

9. Lanktocha

Очорнюють Саакашвілі, в першу чергу, улюблені порохоботами "агенти Кремля".

Дуже ймовірно, що "Голос" буде в коаліції, чи довго там пробудуть, чи домовляться і чи все їх влаштує - інша тема розмови.

Як би не бушував Пріус, від правди нікуди діватись.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  10. Lanktocha

Скільки тепер по Львівщині "парашутистів", підозра, що тут найбільше шансів бути обраним, а Львівщина не гумова.
    Як кричать порохоботи "Не допустити реваншу, тільки Порошенко незамінний та безальтернативний", зауважте, що раніше при перних невдачах чи зауваженнях до влади була страшилка "Не бунтуйте, Путін нападе!", на президентських виборах "Не міняйте головнокомандуючого, при іншому Путін нападе!", майже таке саме зараз при наближенні парламентських виборів.
    Принагідно, й ультраправі, націоналістичні сили мають майже аналогічне гасло, що не допустити реваншу, альтернатива проросійським силам тільки вони.

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Good man

Good man Обычный человек

Тебя послушать, так конфликт на Донбассе это гражданская война, а Путина вспоминают лишь для отвлечения внимания.

12. medwedo berlogsoni

Немає спасу від ПЕСу ніде. Нікого не чіпаю, вчу турецьку і англійську за надійною методою: читаю твір турецькою, підставляю фрази в гугл-перекладач, розбираюся, що не ясно - звіряю за англійським та російським текстом. Знайшов Берилову діадему турецькою, потім - паралельні тексти англійською і російською. Але і сюди ПЕС свого носа всунув.
    Евросол.JPG

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Lanktocha

Як у одному анекдоті "Щось там накрутив-накрутив..."
    Де я згадував конфлікт на Донбасі і що там громадянська війна? Факти на стіл. Чи така сама брехня, що я сміявся над без.візом?

• Тупо Тупо x 1
  14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Юююний Орел! :rock::yahoo::dance3:

]View: https://www.facebook.com/agromolod/posts/1133811500158809?__xts__[0]

зі

Одещина зустріла Михайла Поплавського та Олега Винника багатотисячним зібранням - AgroParty

Всеукраїнський тур Михайла Поплавського та Олега Винника в підтримку Аграрної партії досяг Одещини. Два співаки виступили перед чисельною публікою у місті Южне, де цього дня мешканці відзначали і день порту.

Останнє редагування: 7 лип 2019
  15. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, ты почитай других людей, посмотри ютуб. 99% тех, кто говорит также, как ты выше, далее говорят:
    конфликт на Донбассе это гражданская война, а Путина вспоминают лишь для отвлечения внимания.

16. Good man

Good man Обычный человек

Вот и скажите своим форумным шавкам, чтобы они не переводили стрелки на других.

17. Це хто- Тягнибок на підкормці ФСБ і ригів чи може нацжони Авакова? Чи може я когось забув?

18. Я думаю, у мене сьогодні день особистого тріумфу. Я сподівався, що він настане - і ось.
    Останні тижні на різних етерах чую розпачливе: «Ну от, цілком очевидно, що наші найгірші побоювання щодо нової влади повністю справдилися, а народ продовжує їх підтримувати! Що з цим робити?» І я традиційно відповідаю: «А скільки ви особисто знаєте людей, котрі готові визнати, що були неправі, що підтримували людей та ідеї відверто ганебні й небезпечні?»
    Ось бачите, таких майже немає. Вони й сьогодні інфантильно намагаються перекинути відповідальність за руйнівну халепу, в яку заштовхали країну, на тих, хто проти цього всіма силами боровся. Але не це головне: з тексту ви можете зрозуміти, що навіть до них почали доходити наслідки їхнього дебілізму.
    З кожним днем таких буде більше. Маже ніхто з них не знайде в собі сміливості покаятися за те, що взяли участь у знищенні першої реально української антиколоніальної і реформаторської влади (з усіма її об’єктивними і суб‘єктивними вадами і хибами), не візьме відповідальність за катастрофу, котра може спіткати країну внаслідок цього. Але мені особисто до Богомолець їхнє каяття - нехай лише виправляють шкоду, яку заподіяли. Якщо це ще можливо

View: https://www.facebook.com/100003547618063/posts/2144791902315709/

19. Lanktocha

Знову суміш кефіру з оселедцем, до чого тут як хтось формує свою думку і пише на відповідних ресурсах? Говорили про те, як я думаю, я вважаю, що ніякої громадянської війни там нема, є протилежні докази - на стіл! Чи збрехали як про те, що я сміявся з без.візу? Бачу порохоботи навчились брехати на опонента від Порошенка.
    Багато у чому Тягнибок підвів та дискредетував себе. Як простий народ перестав слухати Тягнибока, що розходитися з майдану чи ще рік терпіти янукоїдів через домовленості, чи доречно було слухати Порошенка на бульдозері, на Грушевського, коли почали витісняти беркутню із явно неактуальними "мирними планами" на Донбасі?

• Тупо Тупо x 1
  20. Знову набір фраз без смислу. Перепив вчора чи шо?

а де твій аватар? :)