Вибори до Верховної Ради 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 9 чер 2019.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Відкинемо Вакарчука, але ці вибори, мужуть бути випадком, коли потрібно обрати, хоча би "менше зло" чи просто, щоб не пропав голос - за дрібну непрохідну партію.

• Тупо Тупо x 1
  2. На парламентских выборах спецдильныц в зоне ООС не будет. По закону каждый военный должен собственноручно написать заявление, где должен указать свое место жительства и где он будет голосовать. То есть, в местные дильныци, где половина сепаров, отдать свои личные данные. Бойцы этого делать не будут. На выборы не пойдут. Хомчак знает об этом, но решать вопрос не торопится. Им выгодно если никто не явится. Нарисуют себе сколько захотят. Есть ещё вариант, когда бригада подаёт списки военнослужащих полностью. Но это делается решением главы ВЦА области. Напомните, кого там Зеленский назначил на Луганскую область?
    Выборы по Донецкой и Луганской областям чуваки тупо отжимают в свою пользу. Если не мобилизуемся на "большой земле", офигеем от результатов. Стесняться в приписках они не будут.

Роман Донік

• Безграмотно Безграмотно x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я написав, що думаю, що партія Порошенка пройде в парламент, а Пріус поставив мені "тупо". Йому краще знати. Мабуть, що не пройде. Я огорчьон.
    Хотілося б, щоб Прошенко став депутатом, а в один прекрасний день під час пленарного засідання ВР з"явився новий Генпрокурор, попросив слова, зачитав обвинувачення проти Порошенка і попросив зняти з Порошенка недоторканність. Потім щоб зала дала добро, і два ввічливих, але відповідної комплекції хлопці підійшли до Порошенка і взяли під варту.
    (В сторону) Зараз Пірус знов поставить мені "тупо". Це так мені дошкуляє... Тільки кефіром і рятуюся.

• Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
  4. Суки вы, а не люди
    В британском сериале Years and Years одна из сюжетных линий – это референдум в Украине в 2026 году, где 97% украинцев проголосовали за присоединение к россии, оставшиеся 3% бежали в Европу. И один из беженцев говорил: «самое страшное, что меня пытали не россияне, а украинцы. Те, которые все эти годы только и ждали этого». Вот эти суки, которым смерти людей были до жопы, которые лгали, искажали факты, ржали над нами, теми, кто тянул, и над раненными и погибшими, именно они сейчас начали поднимать головы. И именно они проголосуют за присоединение и именно они будут пытать граждан своей страны.

Dana Yarovaya: Суки вы, а не люди

5. Lanktocha

• Тупо Тупо x 1
  6. medwedo berlogsoni

• Тупо Тупо x 1
  7. Ще один любитель підхарчовуватися на інтернет-помийках. Я думав що тільки кацапського виробництва індуський баран-циганка любить ритися в помийках, але Медведо його переплюнув. Вінлюбить ригивські помийки. На цей раз помийка Клименко:

Месяц назад в ютубе появился новый канал под названием Klymenko time, имеющий непосредственное отношение к бывшему министру доходов и сборов, покинувшему Украину в 2014 году. Собственно, на фотографии, которая оформляет канал, изображен Клименко со своей командой — на сегодняшний день это шестеро молодых людей. В проморолике канала сообщается, что время «команды Клименко пришло», что они «знают, чем живет каждый из нас», а также — очень метко — что они «лучшие в сортировке информационного мусора».

Групповое фото партийцев - Антон Савичев и Олеся Медведева в первых рядах

На сегодняшний день на канале выходит видео в нескольких постоянных рубриках — «АнтОгонисты», «Хороший/плохой понедельник», «Знай свои права», «Выжить», «Челлендж», «Интервью» и «Та вы шоу». Иногда на канале появляются и не тематические видео — например, об эвакуации людей из якобы заминированного торгового центра «Гулливер», о баррикадирующемся «Михомайдане», о «Марше украинских националистов» и, конечно же, видео, которые касаются дела Коцабы, его стычек с «С14» и т. д. Тема суда над Коцабой очень важна для создателей канала, поскольку все они — члены молодежного актива партии «Успішна країна» Александра Клименко. Например, ведущая половины программ на канале Klymenko time Олеся Медведева на сайте партии Клименко указана в качестве члена политсовета партии «Успішна країна», она же — лидер молодежного движения партии, она же — мотивационный тренер «Школы успешных лидеров», которая существует «при поддержке» партии Клименко; она же ведущая проекта «Голос улиц» на сайте партии Клименко, она же — правозащитник, участник проекта «Успішна варта», которая оказывает правовую помощь гражданам — естественно, что проект создан партией «Успішна країна». И именно «Успішна варта» следит за делами Коцабы, Васильца, Муравицкого — естественно, что Klymenko time оказывает информационную поддержку этих процессов.

Видимо, в качестве правозащитника Медведева принимала участие в круглом столе «Нарушение прав человека, ограничение свободы печати и политические репрессии в Украине», проводившемся в Европарламенте — вместе с Медведевой участниками были Татьяна Монтян, Петр Симоненко, уже упомянутый Коцаба, представители Рената Кузьмина и Николая Азарова. Медведева выступала на этом круглом столе, описывая ситуацию с вынужденными переселенцами из зоны военных действий — и, среди прочего, упомянула о «сотнях» смертей пожилых людей в очередях на контрольно-пропускных пунктах в так называемой серой зоне. Некоторые СМИ подавали это мероприятие как «парламентские слушания», однако, как сообщает источник «ДМ» в Европарламенте, официальным этот круглый стол не был. Его организовали несколько депутатов Европарламента, известные своими пророссийскими взглядами, и состояло оно из двух частей: собственно выступлений приглашенных и просмотра фильма об Олесе Бузине.

Медведева, говоря в интервью о своем отношении к партии беглого министра, отметила, что «почетным лидером партии является Клименко, что вызывает оскомину у перекрасившихся, мимикрировавших политиков. Судебные разбирательства против него сейчас очень активно используются, но так никто ничего не доказал». Там же Медведва рассказала, что была вынуждена уехать из Горловки из-за своей проукраинской позиции.

Медведева участвует в программах не только как ведущая, но и как эксперт - например, по тайм-менеджменту

Коллеги Медведевой по Klymenko time также либо рядовые активисты, либо члены политсовета партии, а еще один ведущий, Антон Савичев — пресс-секретарь «Успішной країни». Он ведет проект «АнтОгонисты» вместе с другим Антоном, Голобородько — в котором они рассказывают зрителям свое видение исторический процессов и биографий исторических деятелей Украины. Так, первая программа была посвящена Степану Бандере, еще одна — Михаилу Грушевскому, а третья — «шокирующей схожести Украины 1917 и 2017 годов».

Шокирующая схожесть — один из главных тезисов это программы. Например, рассказывая о детстве Бандеры, авторы сообщают: «Поляки на словах поддерживали языки нацменшинств, но на деле проводили политику агрессивной полонизации. В общем, ситуация, аналогичная нынешнему закону об образовании в уже независимой Украине». Продолжая историю Бандеры, они сообщили зрителям, что его выпустили из концлагеря, чтобы «он возродил подполье и, по сути, в его задачи входила борьба с советской армией. Не напоминает ли тебе это современную ситуацию, когда молодчики разрушают магазины, банки, нападают на людей, и им за это ничего не бывает, потому что у них есть высокие покровители?»

8. Lanktocha

Іншими словами Хомчина "Я порохобот і цим все сказано", без копіпасти можемо обійтися.

• Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

Тут дехто може не розібрався. Я також спочатку був не в курсі.
    А ситуація така. Прихильники Шарія тролили діда Петра, де б він не появлявся, червоними пузирями (російською - шарик, співзвучно з Шарій). Тому попервах хлопці крутили тих, хто приходив із шариками, в баранячий ріг і не допускали на зустріч.
    Але потім пішли іншим шляхом. Чи дід Петро додумався, чи ще хтось.
    Вирішили своїм прихильникам вручати ще і чорні шарики, так що перед сценою вже стояли прихильники Шарія із червоними і прихильники діда Петра із чорними (гарний колір, оптімістичний).
    І виходило бандерівське поєднання кольорів. Так що публіці через мікрофон дід Петро вішав локшину на вуха, що навіть Вінниця убралася в бандерівські кольори. Ну, це, звичайно краще, ніж якісь там українські синьо-жовті. (Іронія). Я думаю, що особливо на півдні і сході України поява Порошенка на мітингах під червоно-чорними бандерівськими кольорами значно добавить йому голосів. Можливо що він навіть набиратиме там абсолютну більшість.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Креативно Креативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

[​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

зі

Йду, напишу в Контору заяву, щоб вони мені видали премію за творчу роботу ;) :)))

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Йой,Ігорку ,давай...давай ще про все!Інтєрєсна,так такі да!:dance3:

Останнє редагування: 4 лип 2019
  12. medwedo berlogsoni

Хомчине, я хочу, щоб Ви тверезо розібралися, в чому різниця між моєю помойкою і Вашою.
    Ви сьогодні навели цитату якоїсь російськомовної дурепи, яка подивилася фантастичну англійську мильну оперу (щоб заробити гроші на рекламі пральних порошків, яка демоструватиметься в перервах під час фільму), де йдеться мова про 2026 рік після якоїсь там війни, і що буцімто 90 з чимось відсотків українців проголосували за приєднання до Росії. Не знаю, де ви натрапили на ту дурепу з її маячнею. Фільм можливо і непоганий, але то фантастика про майбутнє. На кшталт 1984 Оруела, який описував комунізм у Великобританії. Якого не трапилося.
    Я ж випадково в Ютьюбі (який важко назвати помийкою) побачив, що є ролик про зустріч Порошенка з виборцями в Вінниці. Ютьюбівські рейтинги винесли цей ролик "наверх". Я його не шукав спеціально, мені, його ніхто циркуляром не присилав, я на того Клима чи як його там не підписаний, як Ви - на Тараса Чорновола, Мейсона Лемберга і ще десяток різних дійсно сміттярок.
    Я бачу червоні і чорні надувні кульки. Я чую дівчаток, що вони прийшли з червоними кульками, бо їм подобається кандидат Шарій (уже колишній), я бачив, як у Луцьку кілька днів тому крутили руки якомусь хлопцеві з червоними кульками. Я бачу, як сьогодні перед сценою стоять декілька чоловік ще і з чорними кульками. Я чую, як зі сцени Порошенко вітає ці бандерівські кольори.
    А далі я вже думаю. Якби це було дійсно так - поєднання червоних і чорних кульок на честь червоно-чорного прапора, то було б:
    по-перше, багато, або хоч декілька саме прапорів червоно-чорних, а ми їх там не бачимо.
    а по-друге, стояли б люди, які тримали б в руці по дві кульки разом - чорну і червону. Такого також не бачимо. Люди з чорними кульками навіть стоять осторонь від людей з червоними, і чорних менше.
    І коли Порошенко з трибуни вітає ті кульки як символ бандерівців, то він або дурень, що не розуміє, що ті кульки в дійсноті означають і для чого, або просто бреше людям у вічі. Я схиляюсь до останнього. Порошенко нахабно бреше, тримає людей за лохів. Не просто бреше, а нахабно звиздить (пробачте мою турецьку).

Я розумію, що букв багато, але я написав, як міг, щоб було ясно. Пріус, звичайно, поставить "тупо", і на здоров"я.
    Хай передивиться ролик і скаже, де там крім кульок є ще червоно-чорні прапори. Можливо, я щось пропустив.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Баян Баян x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  13. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

• Тупо Тупо x 1
  14. Так, букв багато. А то нагадує коли хлоп бзднув і кашлянув чи чихнув одночасно, щоб приховати те, що зробив. Звук ти гарно з допомогою букв відтворив, але що робити з запахом. Запах то залишився і поширується. Дифузія називається.
    Да наплювати вам на Порошенко і на краіну. Зайди ви украіномовні. Якщо б ти зробив для краіни стільки, скільки Діана, то можна б було прислухатися. А так суцільний піз@ьож, прикритий мовою.
    Своі гниди гірше московських вошей. Зараза, ще й плодять собі подібних.

Останнє редагування: 4 лип 2019
  15. medwedo berlogsoni

Саме це можна сказати про цю Вашу відповідь. Я сказав, що червоні і чорні кульки не мають жодного відношення до бандерівців, бо не було бандерівських прапорів на зустрічі. Так що Порошенко з трибуни пукнув, як і Ви оце зараз.
    Також не відповіли на моє зауваження, що англійський серіал не може бути аргументуванням того, чого прагнутимуть через сім років українці.

От що мені подобається, так це те, що разом із Вашими постами з комп"ютера не дифузує запах (не додумалися поки що винахідники). Бо відкривати Ваші пости-перепости можна було б лише на вулиці, повернувшись спиною до сильного вітру.

• Тупо Тупо x 1
  16. Lanktocha

І знову недостовірна інформація, із думкою, що "Пройде, виборці пробачать і забудуть". На брехні та недостовірності ви попадались не раз.
    Які думки чув між знайомими, які підуть на вибори, ЄС не варто підтримувати, хоча би тому, що там такі дискредитовані люди як Синютка чи Луценчиха. "Слуга народу", яка переможе, коаліцію може формувати хіба що з "Голосом", мало ймовіно, що надовго та у всьому знайдуть порозуміння, ЗаЖОП і Медведчук зможуть перетягнути багато "тушок", чи хоча би проголосувавших за потрібний закон навіть депутатів від Порошенка і Тимошенко. Новий парламент може проіснувати не більше 2 - 3 років.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. Путін - проти Порошенка і його команди
    Шарій - проти Європейської Солідарності
    Опоблок - проти Європейської Солідарності
    Коломойський - проти Європейської Солідарності
    ВО Свобода - проти Європейської Солідарності
    Національні Дружини - проти Європейської Солідарності

Дрім Тім.

Мабуть, ці випробування виборами дані для того, щоб нарешті виявити всіх прихованих ворогів України !

18. Гриценко заявив що він проти ринку землі...
    Ти ба як. Гриценко проти того щоб щось продавати.
    Оце так часи настали...

А як розпродував, коли був міністром...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)