Вибори до Верховної Ради 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 9 чер 2019.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Які важливі справи Самопомочі?
    Ірина Подоляк трохи запамяталась, її ніби колись у депутати обрали, не так давно вона демонстративно покинула теле-шоу "Народ проти", не хотіла відповідати на незручне запитання, причина втечі з телепередачі - канал став медведчуківський.

Про інше, від деяких чув, що не проголосують за партію Порошенка тільки за те, що є у ній Синютка.

• Баян Баян x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Тупо Тупо x 1
  3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Почав слухати. Потім скажу свою думку.

зі

Файно :good:

Та і взагалі Давіда легко слухати - освіта, професійні навики і особисті якості позитивно впливають на його виступи.

Останнє редагування: 2 лип 2019
    • Тупо Тупо x 1
  4. Денді хлопчик. Хай дасть відповідь звідкіля гроші на одяг і взуття за тисячі баксів.
    І чому Труханов не сидить, адже в Одесі були свого часу одні грузини: Саакашвілі, прокурор Давід, начальник поліціі Лордкіпанідзе і Углава на додачу.

5. Не вигадка. Поки ми тут сперечаємося про можливу монопартійну більшість у Раді, Коломойський укладає парі з охочими із числа своїх знайомих, що кількість депутатів у фракції СН не перевищить 150.
    Таке враження, що Богдан зі своїми вчорашніми інтерв`ю вже вирішив долю цих спорів на користь Бєні . Якими недолугими не були б виборці Зеленського, але й для чималої частини з них це було занадто.

View: https://www.facebook.com/100003547618063/posts/2137094686418764/

• Подобається Подобається x 1
  6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

7. Lanktocha

У порохоботів і далі методи, з якими на президентських виборах пролетіли як фанера над Парижем "Єдиний незамінний безальтернативний Порошенко", "Порошенко або Путін" - не купились на це виборці, Вакарчук із ким би не співпрацював, у проросійськості його звинувачувати, мяко кажучи, недоречно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Баян Баян x 1
  8. Тупість та боягузництво - це невиліковне.
    Після цього реваншу-диктатури прийде інша диктатура, але вона вже не буде беззубою демократією.

9. View: https://twitter.com/onethirtywon/status/1146409955093831680?s=20

Свого часу я оприлюднив інформацію ТСК (додається) про розпродажі майна ЗСУ, де серед іншого оприлюднено і безмежно гігантський 'внесок' Анатолія Гриценка - чесного політика і патріота, що відстоює наші ЗСУ.
    Він подав на мене в суд, бо я ніби-то надав неправдиву інформацію, про продані літаки, танки, інші озброєння.. і частково виграв його без присутності мене і мого представника. Інформація про це була широко розповсюджена і самим Гриценком і Гри-командою. Про те, як я оббрехав самого чесного не писав лише ледачий(((
    Я подав апеляцію і сьогодні суд її підтримав. Рішення суду набуло чинності (додається)
    Сподіваюсь, усі, хто поширював інфу про 'чесність' Гриценка і сам Гриценко поширять рішення апеляційного суду, де усе чітко зазначено.
    Шлях до правди буває довгим. Але ми його пройшли!
    Отже, прошу у всіх репосту)

10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  11. Lanktocha

Бачу і далі, декого не навчили неудачі на попередніх виборах, гавкання на опонентів, брехня, лизоблюдство, ліплення з певних політиків божків ні до чого не привело, міняйте тактику.
    Нема альтернативи Порошенку, всі інші проросійські, всі інші тупі, скажіть таке на "Розсміши коміка", заробите більше, ніж за таку писанину.
    З інших політиків - Вакарчук працював зі всіма президентами, починаючи від Кучми, є щодо нього сумніви, але його "Голос" може і випередити ЄС, і у кого він забирає голоси? Від кого є технічним? Вже видавали бажане за дійсне перед президентськими виборами.

• Баян Баян x 1
  12. Lanktocha

Є і такі думки щодо парламентських виборів

• Тупо Тупо x 1
  13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелебобики, Шария пидтрымуете?Онжыж против Порошенко.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Lanktocha

Щось у такому стилі, тільки на іншу тематику може заліпити ватне бидло.
    Хто тут ярий фанат Зеленського, хоча би нік дописувача?
    Хто буде голосувати за Шарія, якщо він взагалі буде допущений до виборів?

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)