Вибори до Верховної Ради 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 9 чер 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) ну так спробуйте найти цей текст у вуйка гугля, нещасний. А професійний дипломат з Італії на прямому зв'язку висказався - я давала посилання на передачу.
    Почула-побачила вся Україна.
    Тепер відійдіть від мене і не звертайтесь ніколи, я гидую такими мерзотниками.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Еще раз- аж один?И кто еще из дипломатов или работников МИДа сказал "Климкин, ты не прав"?

3. Не звертайте уваги. У неі акт любові:

FB_IMG_1561918854882.jpg

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ще один плюс. ЦВК включила РНС в бюлетні. Будуть 22-ми.
    Легше буде шукати. І символічно, що якомога далі від регіоналів (ті під першим номером).
    Одним словом, ЖОПою вверх, головою вниз.
    Тепер слідкуємо за динамікою рейтингів партій.
    ЦВК дала номер партії Саакашвілі

• Тупо Тупо x 1
  5. Апач Иванович Ржевский

Побратимам, голосовавшим за "зе"

Я добровольно пошёл на войну, прекрасно отдавая себе отчёт в том, что могу с неё не вернуться. Я понимал, что россия, на тот момент значительно сильнее, и возможен самый ужасный вариант развития событий-полномасштабное вторжение. От меня, русского по происхождению и прожившего в россии четверть века, отвернулись друзья детства. Для них я навсегда "фашист","каратель","бандера","хунта" и так далее. До войны я был предпринимателем. Мне было чем заниматься. Но свой выбор я сделал. В этой, ещё не закончившейся войне погибли наши побратимы. Погибли тысячи таких же как мы с вами парней. Но нас это не сломило.
    Коварный враг понял, что взять нас с помощью оружия не получится, и применил обкатанную на собственном народе технологию зомбирования масс. С помощью продажных ватных журналистов и владельцев масс-медиа, нам стали говорить что "белое-это чёрное", а "чёрное-это белое".
    Несколько лет подряд поливая грязью того, кто сделал больше всех для независимости и победы и одновременно вознося в ранг "мессии" откровенную пустышку, враг сумел пробить бреш в нашей обороне. Многие из вас ему поверили.
    Я сейчас обращаюсь не к диванным патриотам из спец.войск "вялые питоны" и не к откровенно ненавидящей нас вате. Я обращаюсь к вам,побратимы, ставшими с ними в один строй и проголосовавшим на президентских выборах за устроившего и вас и их кандидата: Братья, рядом с нами, поддерживающих политику независимости, движения в сторону ЕС и НАТО- сепаров и врагов нет. Оглянитесь...они рядом с вами...
    Вы-не враги, вы просто ошиблись.Такое бывает. Вы умеете смотреть смерти в лицо, вы не боитесь вступить в сметрельный бой с врагом, но перед коварством нашего общего врага,-путинской россии, вы оказались бессильны.
    Живя "там", я приобрёл иммунитет от их постоянной лжи и лицемерия. У вас его не оказалось.
    Я прошу вас, братья, задумайтесь...Ошибаться свойственно всем. Но только мужественные, умные и сильные люди способны признать свою ошибку.
    Нынешний "гарант"-враг.Враг поставленный для того, что бы тихо "слить" все наши с вами достижения тому, против кого мы сражались.
    Уважаю каждого из вас. И умоляю..Не совершайте больше ошибок. Не ведитесь на поводу кремлёвсой пропаганды.

6. medwedo berlogsoni

З короткого відеоролика взнав, що Ляшко на телепередачі бісився, "відправляв" Саакашвілі в Грузію.
    Ляшко не проходить в Верховну Раду майже напевно.
    З 2006 року - депутат чотирьох скликань. Зараз пролітає. Тепер його доходи зменшаться кардинально, і утримувати те, що він "натоптав" за ці роки, буде дуже складно. То отримував якусь мзду за правильне голосування та гавкання з трибуни ВР. За гавкання з телевізора платитимуть набагато менше.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хто так кричить про проросійськість. У Молдові проросійський Додон, але через це, не вивели русняві війська та не віддали Молдові контроль над регіоном, хто надіється із закінченням війни із президентом Бойком.
    Ви зациклені, не єдиний незамінний безальтернативний Порошенко.

• Тупо Тупо x 1
  8. Зациклений на Порошенко тільки один Lanktocha. Інші давно про нього не пишуть, а пишутьпро сьогоднішього припиздента. Але щоб про нього писати, то треба мати розуміння, що куди розвивається і не боятися про це писати. Якщо дехто боіться розоритися на памперсах, то буде приплітати Пороха де тільки зможе.

• Смішно Смішно x 1
  9. Константин Нескоромный

Якщо ви не читали інтерв'ю Богдана - то саме час.

Вони вже настількі впевнені у власній безкарності, що не соромлячись кажуть про зраду, поділення держави, федеративний устрій, що призведе до знищення курсу на цивілізацію і репарацій терористам.

Кушайте, не обляпайтесь. Вас попереджали, а вам було гірше не буде. Ось, вже гірше. А справжнє гірше буде коли ви їм власноруч дасте більшість у раді, бо "нові обличчя". А за ними стоїть - пздц.

• Подобається Подобається x 1
  10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якраз наголошування, що от теперішня влада погана, а за Порошенка було ідеально.
    Критикуєте Зеленського, та і мені багато його дій незрозумілі, але не факт, що голоси від "Слуги народу" гарантовано перейдуть до ЄС.

• Тупо Тупо x 1
  11. Коли перед президентськими виборами ми вам казали, що Зеля - це зрада інтересів України, Зеля - це підкилимні ігри з хйлом, Зеля - це риги, Зеля - це совок, деукраїнізація, ви казали що "Хуже не будет"

Сьогодні Зеля вітає вас з тим, що здані території України з "надією на мир" після кидка хйла зі звільненням моряків.
    Сьогодні риги і українофоби не просто повертаються в Україну, вони балотуються в Раду через суди.
    Сьогодні Зеля зібрав в партії українофобів і призначив губернаторами сепарів і навіть брата бойовика днр.
    Сьогодні голова адміністрації президента хоче злити мову і хоче федералізацію.

Перед президентськими виборами ви могли не вірити.
    А зараз - це зрада. І якщо ви це підтримаєте - ви зрадники України.

І не треба розказувати зараз що протистояти цьому процесу зможе інша шавка іншого олігарха, якому путін дозволив поставляти труби в росію.
    Бо я знову вас про це попереджаю - ніяких більше ортістів і клоунів в парламенті.
    Досить.
    Нажерлись.

Mason Lemberg

12. Отже за неповний день

- Суд зобов'язав ЦВК зареєструвати кандидатом у народні депутати Андрія Клюєва (так-так, того самого близького соратника Януковича)
    - Глава АП Андрій Богдан заявив, що він давній друг Андрія Портнова (заступник голови АП Януковича, людина близька до Януковича, автор "кравецької КПК") -
    - Сума резервів України на Єдиному казначейському рахунку за червень місяць знизилася на 56% (дані від мінфіну).
    - Уже після відводу наших сил від ст.луганськ окупанти обстріляли нашу машину з медиками. Один боєць загинув - кілька поранених.
    - Глава РНБО Данилюк заявив, що "Україна втрачає від блокади ОРДЛО"
    - Богдан заявив, що "можливе надання російській мові статусу регіональної - в Донецькій і Луганській областях"

Хлопців, це реванш, про який попереджали?
    Або ще немає, і "ягідки" попереду?

Що з цим робити?
    Поки що - голосувати за ЄС і допомагати їм. Поки що вони єдині, хто реально намагається боротися з реваншем.

View: https://www.facebook.com/100003741124345/posts/1601791056622250/

13. medwedo berlogsoni

Голосуйте за Ляшка! І за Тягнибока! Шутка.

• Тупо Тупо x 1
  14. Катерина Яресько

Бачу системну помилку, якої ми припускаємось в оцінці нинішньої ситуації, коли вважаємо, що Зеленський просто слабкий і некомпетентний.
    Кілька років вони планували, розставляли своїх людей на посади, розробляли законопроекти і програми, витрачали купу грошей, виливали тони бруду в ефірах, кіно врешті-решт знімали – і все це заради того, щоб помилитися в особистості людини, яку внаслідок спецоперації підсунули Україні як президента?
    Ні, не сподівайтеся, що це так.
    В цьому й полягав їх план. Коли ви сварите голограму, що воно слабке, некомпетентне, йому пофіг на державу і т.п., в цей час бенефіціари й організатори дуже задоволені, бо саме цього вони й хотіли.
    Подивіться, як швидко домовилися про відвід військ, і з моряками в них був план, який зірвався, й ми побачили істерику на брифінгу. Схоже, що все це було підготовлено заздалегідь, що ситуація має ознаки державного заколоту, мета якого в уникненні відповідальності росії в міжнародних судах. А це можливо через нашу капітуляцію, через шантаж, через прийняття цими зрадниками умов агресора, заради чого вони й прийшли.
    Проблема не в Зеленському, а відволікаючись на нього, ми не помічаємо тих, кого він озвучує, хто стоїть за ним.

15. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Так! На сході за радикала Ляшка з вилами в дупцю таким як Ви,а на заході за-Свободу Тягнибока/Кошулинського...а ще більше за Михальчишина! Що сците? Шутка! :bandera::bandera::bandera::uanew:

16. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ще наступить такий час
    Милі серцю українці,
    Що нап’ємось моцно ми
    По-самії вінця...
    Як республіканець Трамп
    Скаже чітко й ясно,
    Що Свобода Тягнибока
    боролася не напрасно!
    І об’явить своїм другом
    Олега й Свободу...
    а масонам із гЕвропи скаже:
    - Камінець-на-шию...
    і буль-буль у воду!:)))
    ——
    1 липня 2019 р 18:40
    (Юрко НОТОЦО)

17. medwedo berlogsoni

Їдріт твою кочерижку!
    Що в діда коїться в голові, одному Господу Богу відомо...

Насмішили Ви мене!
    І писали "не напрасно" -
    Мали-сь масло в голові -
    Згоріло й погасло.

• Тупо Тупо x 3
    • Смішно Смішно x 1
  18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

За Юного Орла!

View: https://youtu.be/6DCDuwvqPgE

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)