Вибори 30 вересня

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Студент, 11 січ 2007.

?

За яку політичну партію ви віддасте свій голос?

1. НУНС

21 голосів
    20,6%
  2. БЮТ

41 голосів
    40,2%
  3. Партія Регіонів

7 голосів
    6,9%
  4. СПУ

2 голосів
    2,0%
  5. КПУ

1 голосів
    1,0%
  6. Інший варіант

16 голосів
    15,7%
  7. Проти всіх

14 голосів
    13,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. zenyk

zenyk Well-Known Member

Відповідь: Вибори 30 вересня

ну раз мій висновок не правильний, а свого Ви не даєте - значить будемо і далі сидіти, філософствувати, розтирати соплі по столу і доводити одне одному якісь абстрактності, скаржачись на недобру владу!

......безвихідь.....

2. шахрай

шахрай Well-Known Member

Мені щось підказує,що головою уряду в Україні будк ні Юля,ні проффесор.
    І буде ширка...

• Подобається Подобається x 1
  3. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

И Вас сразу хватит сердечный удар?Или давление поднимется?
    А может работоспособность упадет..и спать полохо будете?:8:

Додано через 1 хвилину
    А может...Вы в эту команду попадете?

4. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

ФКАНТЄКСТЄ. №1

Любі друзі!

В житті бувають моменти, коли головний лікар має, врешті-решт, проникнутись ідеями чоловіколюбія і приступити до лікування. Повідомляю: я проникся і приступаю. А щоб краще зрозуміти перебіг лікування наших пацієнтів та виміряти середню температуру по Дурдому, треба брати до уваги все. І все фкантєкстє. Без кантєксту нікуда.
    Фкантєкстє. Раз в тиждень ми будемо намагатись зрозуміти, що ж на натворили наші пацієнти за цю седмицю і що нам робити далі з усім цим щастям...

Щиро Ваш, головний лікар Канаріс.

ФКАНТЄКСТЄ №1

Українська народна гра "вибори" успішно завершилась. Народ черговий раз з жалем констатував, що короткий період вкидання "налу" в маси закінчився. Було б добре, аби разом з ним закінчувався також і період кидання калу на голови, але світ такий недосконалий, що тільки ти звикаєш до хорошого, як воно стає ще кращим. Прощайте вибори! Здрастуй коаліціада!...

Чесне слово, я вибори люблю! Тільки з передвиборчих роликів я міг знати, що мені потрібен Литвин, Партія Регіонів може спричинювати рак легенів (привіт невідомим героям-креативникам! цікаво - ще живі?), подолати свою власну недоторканість можуть хіба депутати від НУНС і безсмертне: "...сьогодня пошти по п'ять - Юлю треба возвращать".
    Якщо мене хтось спитає про те, які висновки я виніс з минулих виборів, то я чесно скажу - я зрозумів, що рекламщики і політтехнологи працюють тільки по передоплаті. Бо мати надію на післяплату, після того, що вони творять, може тільки круглий ідіот. Нагадаю, що рекламісти НАШИМИ пацієнтами не є...

Особисто для мене сенсацією цих виборів стало те, що народу реально бракувало не вітамінів, а Литвина. Погляд з претензією на мужність так вдало висів в екрані, що, якби якась невідома креативна голова, ще підказала Михайловичу порвати на грудях сорочку і стартонути в кадрі прямо в зеніт, як ракета в Бровари, то Володимир Михайлович мав би усі 5, або й сім процентів... Литвинмен - це круто! Хоча, порадував і Віктор Федорович. Поза "прєвєда" так і не зробила його схожим на мєдвєда, а шкода, бо, здається, це хлєбало уже медку не похлєбає...

"Sic tranzit gloria mundi!" - мудро писали древні латиняни на парканах. Світ трохи деградував за останні тисячоліття і тому на наших парканах пишуть - "Данілич вєрнісь!", "Вася - герой" і, узагальнююче для обох, поняття «х.й». Усе вищеперелічене прекрасно ілюструє римську правду про минущу земну славу, а саме: нах.я Даніличу вертатись, якщо Вася вже все спас? Вася спас усіх, крім себе і Мороза. Воно й не дивно! Вася просто герой, а для того, аби врятувати Мороза і Соцпартію потрібен Супермен, або Литвинмен... Тільки Литвинмен зараз, я підозрюю, дуже дорогий...

А втім, життя триває. І його буйне цвітіння ми бачимо зараз. Попри неодноразові надсерйозні заяви про коаліцію БЮТ-НУНС, ніхто не суменівається, що буде "ширка". Власне, вона вже готова. Є тільки одна проблема... Передбачаючи Ваш окрик, стверджу - це не Юлька. Юлька взагалі не проблема. Проблема в тому, куди подіти "хазяйствіннїка і проффесіонала"? Можна було б реалізувати старе гасло: "Бандитам тюрми", але як можна вважати Ніколай Янича і Віктар Фьодрича - бандитами? Ми ж не приватні підприємці! Ми ж не бізнесмени якісь, зациклені на своїх шкурних проблемах: ПДВ, податки, дозвільна система. Ми солідні люди і питати в Уряду про таку дрібницю, як про те, куди йшли, йдуть і пішли НАШІ гроші, ми не будемо... Що нам шкода лишні пару мільйонів грн.?!

До речі про мільйони. Наші депутати таки справді дорогі. Задоволення остаточно послати нах. Минулий склад парламенту обійдеться бюджету у 30 млн. гривень. А як ви хотіли? За все треба платити! А за таке задоволення, як відсутність Мороза у новій Раді – і поготів. Отже, вся ця бідося одержить, кожний зосібна, по 50 косарів матеріальної допомоги. Мало того, протягом року ці роботящі люди в шкарпетках за триста грн. штука ще отримуватимуть допомогу у розмірі їх депутатської зарплати. Десь по 15-17 тис. грн. Вартує йти у депутати, щоб потім стати безробітним… У мене в підсвідомості виникло питання, - нафіга ми годуємо таке велике шобло дармоїдів, але воно тут же й пропало… А чому, власне, в країні, де життя коштує 17 грн. без ПДВ, депутат не може пожиттєво мати три штуки зєлєні в місяць? Хіба це гроші? То ж сльози… платників податків. А хто платникам дохтор, що вони і далі платять? І не питають, куди йдуть їх гроші…

А тим часом наші єдиногазові брати знов сіли бавитись з краном. Виявляється у нас є якийсь борг за газ. Ну, не зовсім у нас… Ну, не зовсім борг… Коротше штука проста, як парені помідори – борг є у Сьоми Могілєвіча, з якого ти бабло хрен виб’єш. Юлька гряде, а разом з нею черговий переділ такого хорошого ринку… Карочє, хахли, атдайтє дєньгі і бєбітє сібє мазгі самі…

У всій цій історії з боргами Газпрому не зрозуміло кілька речей:

По-перше – чим займався уряд до грізного окрику з Москви, якщо Чупрун заявив, що Мінпаливенерго поставить під контроль газовий ринок. А до того контролювати його не треба було?
    По-друге – чи хоч приблизно уряд уявляє собі суми боргів і за що вони виникли?
    По-третє – якщо це відносини між господарюючими суб’єктами, то на фіга до Москви мотаються всі ці Бойки? Про що говорять офіційні особи з представниками комерційних структур? Удівітєльноє рядом!

А взагалі, минає ще один прекрасний тиждень. Всі наші пацієнти почувають себе просто чудово – у них не спостерігається жодного покращення та побажання вилікуватись….
    Середню температуру по Дурдому заміряти все ще важко: вставити градусник у відповідне місце вдалось, поки що, тільки Морозу. Констатуємо факт – він холодний.

От так воно й виглядає. Фкантєсктє.

http://durdom.in.ua/site/bulletin/id/107.phtml

5. Redhotchilly

Відповідь: ФКАНТЄКСТЄ. №1

ФКАНТЄКСТЄ №2.
    Охоплюючи орлиним поглядом події, які відбулись за останні пару днів у нашому дурдомі, вчергове ловлю себе на думці, шо без кантєксту воно не виглядає. Тому про все по порядку. Ф, тасазать, кантєкстє.

По-перше – в черговий раз помаранчеві політики зібрались поділити призовий апельсин. Так виглядає, що вони його бояться надрізати, бо всередині все одно буде «ширка». Таки права була Людмила Олександрівна Янукович – прониклива жінка! – коли казала, шо апельсини наколоті… Ой, права! Уже вкотре рука Юлії Володимирівни «тянєцца і тянєцца» до заповітного плоду, але цитрус, по-любому, ділиться на всіх, крім неї. А задовольнитись спогляданням задоволеного плямкання та ситого поригування проФФесіональних любодрузів Юлія Володимирівна не хоче, по-перше, тому, що так само як і вони любить Україну, по друге – тому, що вона, висловлюючись високим штилем, має «унікальні шанси» і фіг вона їх комусь віддасть!

Взагалі, коаліціада тільки-тільки стартонула, як стало видно, що вибори можна було і не проводити, а реально дешевше було наняти кілера, щоб він грохнув Мороза… Один фіг – крім відсутності дідуся з моральними очима за спікерським столом – нічого не змінилось…

Але знов постає питання не стільки у кольорі коаліції, як в електораті, який перестав ним бути після 30-го вересня і вернувся, з погляду мудреців з Печерських пагорбів, у звичний стан тєрпіл, лохів і біомаси. Якщо електорат постійно голосує з надією на одне, а йому вперто підсовують інше, то в один прекрасний момент цей електорат або заб’є реальний болт на країну або заб’є останній гвіздок у кришку всім цим обхєзаним елітним півпридуркам. От тільки у нас менталітет такий, що замість «русского бунта – бєссмислєнного і бєспощадного» у нас є Майдан – мудрий і толерантний, замість танка – намет, замість нафти – реекспорт, замість газу - борги.

Вам ще цікаво скільки ми винні Газпрому? Мені теж. Бо поведінка державних мужів з двох сторін нагадує розмову двох недовчених бухгалтерів, які стараються вияснити, що зліва - дебет чи кредит? В принципі, ясно, що це рєбята «ліплять горбатого», бо реально стільки сил і засобів вкладено в «етіх тупих хахлов», що віддача має бути така, як належить. От і діють наші проФФесіонали чітко і безкомпромісно – «так нє достанься ти нікому, газотранспортная сістєма, чем Юлє!» і активно віддають Газовій Федерації те, що вона давно у нас хотіла… А шо стісняться? Всє ж свої… А от в Президентському секретаріаті роздуплились про ситуацію з боргами і газом незвично рано – всього через два тижні після заяви Газпрому. Видно рахували по своїй калькуляції, чи бува нема вльоту у «Петрогазу». Покілішували і вирішили тихенько пискнути: "Ми розцінюємо це (заяву "Газпрому") як певний політичний тиск на Україну і як підготовку плацдарму для переговорів по ціні на газ", - сказав перший заступник голови секретаріату президента Олександр Шлапак. Це проникливі хлопці, я вам скажу, в секретаріаті президента сидять! Вони через два тижні в’їхали в ситуйовину з боргами і їх осінила здогадка, що українська держава не має жодних боргів перед "Газпромом", а озвучені російською компанією борги мають тільки господарчі суб'єкти. Фіг його зна, звідки вони таке знають? Чи новини дивляться? Чи їм баба Параска розказала та на пальцях всі схеми показала?... Гублюсь я в здогадах, бо не можу ж припустити, що вони якось володіють ситуацією поза тим, що їм дозволяє Бойко…

Та Господь з ним, з газом. До зими далеко і уряд вже буде інший. І звалити на нього погану підготовку до зими та газ по нових приємних цінах – шо Гріші об Нестора шмаркнутись! Тим більше, що в зростанні цін на продукти харчування – найбільшому за останні сім років - винна, виявляється, опозиція і президент. Так прямо і врізав правду-матку про Вітю і Юлю їх старий приятель Петя. З комуністичною прямотою вжарив, - "саме спровоковані президентом, його оточенням і бютівцями незаконні вибори привели до тотального підвищення цін, що вже найближчим часом негативно позначиться на рівні життя людей". Канєшна! Он в СССР вибори проводили строго по графіку та по рознарядкам і всьо дєшевєло каждий год! Даже дєньгі! А потом дєньгі так подєшевєлі… Але давайте прислухаємося і далі до пророчих слів православного комуніста: "Ці незаконні вибори посилили протистояння всередині країни і на міжнародній арені, погіршили інвестиційний клімат і неминуче приведуть до скорочення реального сектора економіки, а значить і доходів держбюджету", - упевнений Симоненко. Ось так! А якого біса він на незаконні вибори з усім своїм партхозактивом ходив? І чого він так праведним гнівом розражається, коли вибори вже пройшли? Не зрозуміло. Незрозуміло без контексту, а якщо взяти «фкантєкстє» - то всьо панятна! Петро Миколайович так фунциклює після виборів не вхолосту! Петро Миколайович вхолосту навіть не пукає! А всьо – з позицій діалєктіки і научного комунізма! Значить торгується. Шукає як і куди влізти, щоб вигідно перепродати якусь з подєрібанених посад Рухівцям чи ще кому там. Кого Бог пошле…

Тепер про справи духовні. Ще таки у січні цього року всі небайдужі били на сполох з приводу збереження найважливішої української пам"ятки 12 ст, церкви святого Кирила Олександрійського (Кирилівської церкви) – неоціненної перлини собору св.Софії. Тоді церква була шляхом «ловкості рук» виведена з високозахищеного списку культурного заповідника Софії Київської, що розчистило шлях перед її остаточною передачею у відання УПЦ МП. У церковній газеті чиновник УПЦ МП скаржився, що фрески Врубеля (ХІХ століття! ВРУБЕЛЬ!!!!) не є достатньо "іконними", та що музейні обмеження забороняють паління свічок, необхідних для православної служби, так як це може зашкодити і фрескам ХІІ – го століття (!), тому, звичайно, ієрархи УПЦ МП висловили невдоволення щодо того, що фрески нібито не є достатньо надихаючими та не відповідають догмам УПЦ МП. Озвучуючи такі скарги, церковники заявляли про своє бажання перемалювати інтер"єр церкви. А ось буквально на цьому тижні ті ж самі суб’єкти підприємницької діяльності – духовні особи тепер уже в Лаврі зруйнували браму, яка є пам’ятником архітектури того ж таки ХІХ-го століття. Я не знаю, чому вона їм так заважала, я не відаю чому треба було її зносити до «основанья», напевно, щоб «за тєм» побудувати нову та красивішу? Чи просто самоскиди не проходили? Щоб зрозуміти контекст цього явища можна уявити собі наступний діалог:

Батюшечко!
    А правда ж що молитися нам можна,
    Лиш на ікону, шо там лик тотожний
    з останніми ескізами з Кремля?
    Ну нєт, конєшно, син мой,
    То фігня.
    Моліться православному нє впадло
    когда сусальним золотом ісправно
    покрита та іконочка "с нуля",
    А там ішшо і красочка нова,
    Потом, красіво нарісован
    Лік Хріста,
    А то какая-то мазня,
    Шо сто лєт простояла,
    Даже тищу!
    Прінять мішаєт, православному,
    Духовну піщу,
    Бо там уже ж нє відно ніфіга!
    Притом, она - так кажуть! – дорога.
    І можна за мазню оту не видну
    На храм купить сантехніку солідну...
    Ну да об чом то я?...
    Ага! Син мой!
    Як зідреш тут –
    Почни з того крила!

Спустимось з висот горніх в наше грішне болото. Пісенька водяного зі старого мультика, там, де йому «летать ахота», обірвалась в Олександра Олександровича Мороза ледь почавшись. І обірвалась досить несподівано. Старого хворого лева починають кусати таки свої ж шакали. «Акела промахнувся!»,- радісно загорлав Вася Волга і пішов на приступ скелі вожака:

Донецька міська організація Соціалістичної партії пропонує змінити керівництво Соцпартії і реформувати чинну систему управління партією "на більш зрозумілу і просту… Донецька міська організація СПУ вважає, що партія може це зробити на чолі з Василем Олександровичем Волгою, який, на нашу думку, зможе вивести партію з кризи недовіри з боку суспільства, оновити керівні органи СПУ, зробити керування партією більш прозорим і зрозумілим для більшості членів організації", - сказано в заяв ДМО Соціалістичної партії України.

Ой, Вася! А чи не рано ти Мороза на пенсію відправляєш? І так і проглядається в контексті,- «Паниковский вас всех продаст и купит! И снова продаст! Но уже дороже! Вы не знаете Паниковского!» Ой не знаєте ви, синки, і Мороза! Ой не знаєте…

Ну от так воно все і виглядає, фкантєкстє…

6. Redhotchilly

ФКАНТЄКСТЄ №3
    Іноді корисно вимкнути телевізор. Щоб подивитися у вікно. Глянути на свій двір, дітей, які вирішують свої великі дитячі проблеми у пісочниці під грибочком, на осіннє небо у сплетінні напівголих гілок і гостро усвідомити, що життя минуще. Особливо, якщо перед тим, по телевізору показували руїни, такого схожого на твій, дому…

Той крик жіночки, - «Пустите меня, ТАМ МОЯ ДЕВОЧКА!» - він цвяшком засів у голові не одного з нас, тих, які просто побачили це в репортажі прайм-таймових новин… Це могли і можуть бути і наші діти, і наші будинки, і у нашому місті. І у нашому місті так само часто не можна додзвонитись до аварійної служби газу, і до «швидкої». Ми всі єдині – від Карпат по Ай-Петрі. Ми всі заручники своїх же ідіотів, яких самі й посадили собі на шию. І плювати на мову – голосіння матері звучить однаково страшно і на російській і на українській…

"вибух побутового газу в 10-поверховому будинку № 127 по вулиці Мандриківській у Дніпропетровську стався 13 жовтня о 10.20. Загинули 18 осіб, із них 5 дітей. Шпиталізовано 17 осіб, у розшуку за заявами родичів перебуває 8 осіб (із них 2 дітей).
    Попередня причина вибуху - різке підвищення тиску газу в мережі. Зараз від газопостачання відключено 5200 будинків."
    УНІАН

На цю країну не потрібно нападати. Не потрібно зайвий раз зривати по тривозі армії та викидати мільярди на війну. Не треба навіть підкупляти місцевих чиновників та вербувати собі шпигунів серед місцевого населення. Нічого не треба робити для її знищення. Просто почекати, поки тисячі недовчених і непрофесійних вчителів вивчать своїх напівграмотних учнів. Просто почекати, поки останні спеціалісти - та байдуже в чому! - майнуть на заробітки туди, де за їхню працю і знання платять, а не ЗНУЩАЮТЬСЯ. Просто дочекатись, коли останній випускник медінституту заплатить останній внесок за свій диплом та доріже останнього директора якого-небудь «Баблогазу», який так і не знав, що вентиль пізно крутити тоді, коли він заржавів... А останній міністр тоді гляне на останнього президента і так спокійно скаже, - "Ну що, брателло, бери лопату та поїхали гасити пожежу. Бо пожежників у нас уже нема." І вони поїдуть гасити пожежу, а по дорозі, ще, можливо, врятують котика та відремонтують дві-три водопровідні труби, бо до ЖКГ руки такі не дійшли...

Мені хочеться кричати від болю, коли я бачу як оперативно привозять на місце трагедії весь цей курв’ячий виводок – від прем’єра до опозиціонера, а потім - БІЛЬШЕ ДОБИ! - транспортують з Харкова, НЕГАЙНО необхідний, кран. За те бабло, що стратили на приїзд високої і дебільної делегації можна було ЛІТАКОМ доправити все необхідне обладнання з будь-якої країни світу за кілька годин… Біда наша не у дірявих трубах та хронічних нестачах фінансування, а у дірявих головах та дефіциті совісті. А совість спить, коли відповідальності нема. Тому не чекайте, прошу, не чекайте, що з цієї трагедії хтось зробить якісь висновки і когось покарають... Ніяких висновків не буде, як не було їх після розстріляних ракетами Броварів, спаленої Новобогданівки, порубаного в шмаття Скнилова і тисяч (уже тисяч!) шахтарів, які, чи не щомісяця, дають на гора свої душі... У тебе дорога енергетика, Україно, ти грієшся нашими душами...

Як вам спиться, Вікторе Андрійовичу? У вас добрий апетит, Вікторе Федоровичу? Юліє Володимирівно, макіяж не поплив? Де ж ваші, обіцяні нам, дурням, та нами, дурнями, очікувані покращення життя, реформи та порядки? Якого біса ви взагалі сидите який рік у всіх своїх кабінетах? Ви вчасно ходите до каси одержувати зарплату? Не забуваєте? А от якось так склалось, що «Дніпрогаз» забув укласти договір про обслуговування газових мереж. А ще взяв, та скоротив за останні кілька років втричі техперсонал, який і займається обслуговуванням газових мереж… От і їздив сам дірєхтар іржавого вентиля крутити… А де ж були всі державні та контролюючі органи? Чому не прикрили лавочку? Я задав уже стільки дурних питань, що відповіді політтелепузиків мене не здивують. Все і так зрозуміло. Нічого особистого. Кому війна, а кому – активи:

«Кабмин в понедельник поручил министерству юстиции подготовить иск к ОАО "Днепрогаз" о возмещении убытков от взрыва газа в Днепропетровске. Имущество ОАО арестовано, принимаются меры по аресту его акций. В Минтопэнерго полагают, что косвенной причиной аварии стала идея частичной приватизации облгазов, в частности передача их структурам, подконтрольным Виктору Вексельбергу ("КЭС-холдинг", который владеет украинскими облгазами через дочернюю структуру "Газэкс") и Михаилу Абызову (ЗАО "Руком"). Сотрудник ведомства, пожелавший остаться неназванным, рассказал Ъ, что вхождение российских компаний на рынок эксперты отрасли оценили как некую "спекулятивную" сделку: не имея возможности поставлять газ из России напрямую, предприниматели якобы рассматривали украинские облгазы как потенциальный объект перепродажи профильным инвесторам, а поэтому не были заинтересованы инвестировать в развитие сетей. По словам собеседника Ъ, в результате указанной схемы "Днепрогаз" (как и "Харьковгоргаз") до сих пор не заключил договор на пользование распределительными сетями, где были бы четко оговорены условия их эксплуатации и объемы инвестиций; не соблюдает нормативы по инвестициям в сети, определенные договорной базой и условиями лицензии и тарифа НКРЭ; за последние несколько лет в три раза сократил технический штат, который занимается обслуживанием сетей.
    Сам господин Вексельберг на вопрос Ъ, кто, по его мнению, несет ответственность за взрыв в Днепропетровске, рассмеялся и положил трубку.». Коммерсантъ.

Так, а що ж Вексельбергу плакати? Він – власник. Якщо державні контролюючі органи абсолютно не цікавили умови роботи «Дніпрогазу», то чого хвилюватись? Навіть, якщо вся схема з відбором активів висмоктана пальцями журналюгами, то все рівно мене цікавить: а чому не укладати договір на обслуговування газових мереж? Вентиль так заржавів, що два бравих директори навіть не могли його крутанути... А монтери у них хоч були? Чи у конторі, яка відає постачанням газу одному з найбільших міст України, є тільки стіл, ноутбук, три заступники по заплутаних питаннях і секретарка? Кому, ця дІржава (від слова «дірка») довіряє ГАЗ, ЕЛЕКТРИКУ та іншу потенційно небезпечну і наддохідну фігню? Де, пажарніки, санстанції і стопісятвісім інстанцій, без яких тітка в лотку на базарі пукнути не може?!
    …А Вексельберг розсміявся, а Янукович сердито насупив брови, а Ющенко обурився, а Тимошенко засмутилася. І тільки Шуфрич в комбінезоні виглядав по-діловому. Він врятував кота.

А тим часом, прогресивні ринкові методи управління економікою прогресують з кожним днем все більше. Вченими – окультистами всього світу була зафіксована незвична сейсмо-активність в певних районах планети. Все пояснюється просто. Зволив отворити свої вуста Микола Янович (який працює на посаді Азарова в теперішньому кабміні). А загальновідомо, коли говорить Азаров, в гробах синхронно перевертаються Адам Сміт та Джон Кейнс. Крутанемо ще раз древніми кістьми адептів ринку і процитуємо Миколу Яновича, бо це таки того варте:

«У середу уряд розгляне низку заходів, одним із яких буде заявлено принцип декларування ціни. Тобто, якщо ти хочеш підняти ціну вище, ніж на певну кількість відсотків, то ти повинен повідомити місцевим органам влади. Це дозволить розібратися з обґрунтованістю зміни ціни і вжити необхідних заходів… Є всі підстави для того, щоб ті, хто займається торгівлею продуктами харчування, стримували свої апетити і знизили рівень торговельних надбавок і рівень рентабельності."

Ах шпікулянти! Підіймають ціну! Необґрунтовано! Мені тільки цікаво на що найнеобгрунтованіше? Молоко? Масло? Олію? А на скільки відсотків дозволять підіймати ціни місцеві органи влади? А як вони будуть визначати обґрунтованість цін? По протоколах печерських мудреців? Фірмі «Х» ціну на 15% підняти дозволити, бо обґрунтовано (солідно, при чому, обґрунтовано!), а фірмі «Y» ціну піднімати не можна! Бо у них вопше ні обґрунтування ні совісті – просили до виборів дати наперед податків хоч 5 тисяч? Не дали?! Тоді не гнівайтесь…
    Щоб досягнути більшого ефекту, Микола Янович додав, що весь уряд з надією чекає, що інфляція за підсумками 2007 року не перевищить 11%. А ще у травні цього року ніхто інший, як директор департаменту соціальної й економічної політики Мінекономіки Вадим Піщейко (ваш кадр, Микола Янович?) прогнозував інфляцію до кінця року на рівні 7,5%. А вона обґрунтовано залізла до 11%! Де ж ті спекулянти, що так знецінили гривню?! І чи вони з кимось погоджували нову купівельну вартість наших грошей? Миколо Яновичу – це вас питати?

А тим часом одна дівчинка з косою і багато хлопчиків з мандаринками сказали, що вони поділили всі відерця і совочки у політичній пісочниці і, як тільки їм дозволять бавитись вони тут же наліплять пасочок для народу. Найкращу пасочку спік 15 жовтня найстарший хлопчик Вітя (той, котрий чесний, а не послідовний). Пасочка вийшла гарна і рум’яна, зі старим газовим запахом: заступник секретаря РНБО Ю.Продан, за підсумками засідання того ж таки РНБО, заявив, що планується підписати угоду, за якою державні газорозподільчі мережі буде передано в концесію акціонерним товариствам, які займаються поставками газу… Ви ще дивуєтесь? Я ні. Просто, якось дивно, що так недавно ми щиро вірили в те, що політика, хоча й брудна справа, але має робитись чистими руками. А ще – ми щиро вірили, що бізнес і влада мають бути розділені…

7. Redhotchilly

...І на останок. Єдине чим ми справді можемо пишатися – це тим, що у нас все-таки є стабільність. Ну, не у всьому звичайно, але деякі речі просто-таки суперстабільні:

«Ситуація з відмиванням злочинних доходів в Україні протягом останніх років залишається стабільною: всі основні схеми виявлені, і тенденція до зростання обсягів легалізації "брудних" грошей не спостерігається.
    Про це заявив голова Державного комітету фінансового моніторингу Сергій Гуржий у вівторок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Ви зрозуміли про що я і Гуржий? Та все про те ж – схеми знаєм, користуємось ними постійно. Економіка стабільна – крадуть все так же.
    Почекаєм поки поділяться?

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Блокирование электрощитовой? Конечно - НЕТ! :)
    Такой большой, а верите в сказки.... :)
    А уж если верите - то всегда помните - ворон ворону глаз не выклюет...
    От так-то, малята! :)

9. Internati

Internati миється в бані

Відповідь: Президент підписав мораторій на продаж землі.

Бугага )))))))))))))))))))

10. шахрай

шахрай Well-Known Member

Посивію з лиха...

11. volk

volk Well-Known Member

Відповідь: УПА

Взагалі-то мені здається, що президент повинен відстоювати Державу і Конституцію, а "інтереси людей" повинні відстоювати народні обранці і уряд. А в нас виходить, що ці народні обранці зайняті особистими справами, а за них все вирішує президент і кабмін. При цьому за всі помилки ( а чи помилки? ) відповідатиме президент. А де ж відповідальність депутатів? А де відповідальність членів уряду? А де відповідальність прем"єр міністра? Місцевих влад?
    А то перед виборами Янукович приїжджає в Ялту, щоб дати кошти на ремонт школи, ну і пропіаритися, ясна річ. Це справа прем"єра? Та це взагалі НЕ ЙОГО РІВЕНЬ. Такі речі повинна робити місцева влада, він політик, і агітувати повинен політичними справами. Та й Ялта не бідне місто, здається.
    Повертаючись, додам ще, що те що робить президент, на мій погляд багато в чому є піаром, багато чого робиться зарано для суспільства, багато чого робиться "кургузо", але тим не меньше, ми маємо першого УКРАЇНСЬКОГО президента.

12. zenyk

zenyk Well-Known Member

Відповідь: УПА

мені здається що за це він вартий того, щоб віддати за нього голос на виборах!

13. Лось

Лось Active Member

Береза и Юля, возможно ли такое?

Росбалт напечатал платежки согласно которым Березовский финансировал кампанию БЮТ в 2007.Что думаете то?

http://www.rosbalt.com.ua/2007/10/24/424710.html

14. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Береза и Юля, возможно ли такое?

що лосі настільки всеядні, що й мухомори їдять...

15. Лось

Лось Active Member

А чего сразу всеядные

16. Городецький

Городецький Well-Known Member

А що ці папірці мають доводити?

Та я вам таких 100 намалюю в CorelDraw. Цікаво, банк один і той самий їх начебто друкував, але в першому сума побита комами, а в другому і третьому - ні .... Що, погано дружимо з фотошопом?

17. zenyk

zenyk Well-Known Member

а з іншого боку: навіть якщо припустити, що вони не з фотошопу - то на це я можу сказати, що я також на Помаранчеву революцію перекинув своїх кілька гривень благодійного внеску! І про що це може свідчити?

Тільки про підтримку людей, які бажають жити в нормальній країні!

18. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ну бо що нормальній істоті смерть - то лосю чи то ліки, чи то смаколики...

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Бо чого пережовувати тухлятину?

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

Москвини готують суспільну думку до "эскалацию напряженности" яка вже по суті почалася саме з раптових заяв Газпрому. Березовський - сформований образ ворога, така собі страшилка на кшталт Усами Бен Ладена для пересічних росіян. "Демократії немає ніде в світі! В Україні демократія не може перемогти без допомоги березовських, єврейського капіталу, і т.д, і т.п." - галіматня для електорату. Знову всі навколо хочуть стирити газ у "бєдной" Росії, але Путін на білому коні не дасть росіян в обіду!:D

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)