Вибори 30 вересня

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Студент, 11 січ 2007.

?

За яку політичну партію ви віддасте свій голос?

1. НУНС

21 голосів
    20,6%
  2. БЮТ

41 голосів
    40,2%
  3. Партія Регіонів

7 голосів
    6,9%
  4. СПУ

2 голосів
    2,0%
  5. КПУ

1 голосів
    1,0%
  6. Інший варіант

16 голосів
    15,7%
  7. Проти всіх

14 голосів
    13,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Вибори 30 вересня

ПР+Литвин+КПУ - найреальніше,томущо ПР перекупить депутатів з БЮТ і НУНС(НУНС розпадеться)

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Я три тижні відбув на майдані, в загоні СВУ і це було достатнім для мене, щоб зрозуміти хто є хто... ? Ніколи не йшов і не буду йти всупереч своєї совісті. Тому на виборах не підтримав жодну партію !

3. zet

zet Дуже важлива персона

Так может вы нас хотите покинуть, раз мы вас так раздражаем? То мы, это самое... не возражаем... ;)
    Или уж прийдется смириться, что модераторы такие же разномастные, как и наша страна...

Додано через 34 хвилини
    Банду_таки_геть, не хотела за хамство незнакомым людям снимать вам карму без предупреждения, а теперь, после того, как вы пошалили у меня в профиле, прийдется вернуться и исправить это упущение.. ;)

• Подобається Подобається x 1
  4. Южный

Южный миється в бані

Как Тимошенко клялась что коалицию "демократы" создадут за один день. Какие дифирамбы о будущей коалиции пели НУНСы, возглавляемые Ющенко. Противно смотреть как они, почти две недели, никак не могут поделить портфели. Пришли к власти и все предвыборные обещания в урну. Голосуй не голосуй, все равно получишь дулю.

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А в чому проблема?
    Противно - не дивіться.
    Не хочете - не голосуйте.

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Які обіцянки? Хто відмовився? Це у Вас не осіння депресія часом? Тут є веселі люди, теми, не нудьгуйте, життя прекрасне. Дається лише один раз.:)

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Правильно, Danilo, прям - как дети малые...Верят обещаниям политиков...Предвыборным....Верят в их объятия и поцелуи...Один "товарисч" две тысячи лет тому - тоже говорил о любви, и целовал...

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Чергова афера Кремля і їхніх українських маріонеток

http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3930

Поки на Банковій метикують, як зліпити чергову ширку, московські таваріщі не без допомоги гопника Януковича вчергове пограбували українців. Зухвало і відкрито.
    Від “Аратти”:нам із самого початку було абсолютно зрозуміло, що гучні заяви газпромівських діячів, “джинса” у пресі, туманні заяви українських урядовців - звичайна шумова завіса, яка мала б прикрити банальну аферу із енергетичними ресурсами за безпосередньої участі керівників сусідньої держави.

І цього разу актори грали настільки фальшиво, що аферу довелося прокручувати відкрито. Мабуть часу для ретельної підготовки забракло.

А суть її банальна і примітивна, як експропріація хутряних шапок у населення.

Кожного року, від початку існування ситеми ГТС України, починаючи із весни відбувається закачка газу в унікальні підземні газосховища, аналогів яким немає в світі - бо це, природні порожнини, в яких були родовища газу. Тому, щоб їх наповнити мільярдами кубометрів - потрібно багато часу.

Нині, російський Газпром ці газосховища нібито орендує, використовучи як для транзиту у Західну Європу, так і для продажу газу країнським споживачам у період пікового попиту, тобто восени і взимку. Матеріально, паливо належить постачальнику, чи то Газпрому, чи його фірмам-прокладкам, типу РосУкрЕнерго. Його продаж традиційно здійснюється за фактом споживання.

Отже, Янукович і Бойко фактично погодилися двічі сплатити за газ, який так і лишатиметься у ПГС: зараз, за ціною $130 за тисячу кубометрів і взимку, коли буде нова ціна, яка приблизно на $30-50 виросте. Це при тому, що формально, як стверджують ті ж самі російські джерела, Україна взагалі навіть не претендувала на цю власність, яка належала РосУкрЕнерго(50% - Газпром, 50% - фізичні особи українського громадянства).

І це - тільки авансовий платіж українських громадян за можливу політичну конструкцію легітимізації віртуальних “симпатій” українців, яку прийнято називати ширкою. Проти якої, вірогідно, не буде заперечувати гарант.

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Цікава інформація, отримана в приватній бесіді від кримського спостерігача виборчої комісії (від ПР).
    1. ПР, незважаючи на численну перевагу (в Криму), однозначно програли. (Від них очікували значно більшу кількість голосів. А вийшло 60,9:wacko:.

2. Виборці слов”янського походження почали підтягуватися на дільниці в основному з 12 години дня

3. Кримські татари йшли буквально колонами зранку. Усі голосували за БЮТ.
    Татари ретельно перевіряли списки тих, хто вже проголосував. І якщо бачили, що їхній сусіда ще не голосував, тут же телефонували по мобільному “Мустафа, а ти чого спиш! Мерщій на дільницю!”

4. Соціалісти просили “підкинути” їм 20 тисяч голосів (не знаю, в межах якого округу). Регіонали відповіли “Бабки на стіл – зробимо!”.
    Социки щось белькотіли типу – “Київ підкине.”
    - Ну ось коли підкине, тоді й будемо розмовляти.

10. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:y: :y: :y: :suicide:
    Не бось..и выпили то..совсем не много......:D :D

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

И не мудрено...У нас по местному телевидению показывали ее выступление в Крыму (не все конечно, фрагменты)- по русски говорила (!) - и обещала раз и навсегда справедливо решить вопросы с землей и коренным населением...
    Поглядим, как это произойдет.... :)

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Читала афоризмы, не могу не поделиться:

Никогда столько не лгут, как во время войны, после охоты и до выборов.
    О. Бисмарк
    Власть чаще переходит из рук в руки, чем от головы к голове.
    Е. Лец
    Психологический признак кризиса государственности - это когда средний гражданин страны чувствует себя умней правительства.
    Ф. Искандер

• Подобається Подобається x 3
  13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

+12!!!

14. шахрай

шахрай Well-Known Member

Ото розвели народ,як лохів...
    Україні потрібне пряме президентське правління,допоки не вийдем з цієї перманентної політичної кризи.
    Хай Ющенко не спить,а то і себе можна проспати!

• Подобається Подобається x 2
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Чому українці про одних окупантів не згадують, а іншим проходу не дають?

Цікаво,якби якийсь урядовець в Німеччині(Польщі,Франції,Англії)відверто ігнорував державну мову,чи був би він в уряді?

16. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

А він хоче саме спати, і не паритися скучними і складними процесами держуправління.

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не згоден. Де Ви бачите ознаки кризи? А згоден з Томенко:
    читати весь текст

Він визначився, почекаймо до вівторка.

В.ЮЩЕНКО зазначив, що не в його компетенції говорити, де має бути Блок Литвина, але, на його думку, краще була б співпраця з демократичними силами. «Як на мене, я хотів би бачити цю політичну силу у конструктивній співпраці з демократичними силами»

Цікаво, казав би президент це, як би не було чіткої домовленості з Литвиним?

18. OldMan

OldMan Well-Known Member

Відповідь: Чому українці про одних окупантів не згадують, а іншим проходу не дають?

Вы ж сами себя и опровергли. И русскоязычные его не любят. :)
    Я знаю, что много людей не любит Азарова (я вообще знаю очень мало людей, которые любят чиновников), но речь всё таки не о любви или не любви к личности, а конкретно о том, что он не говорит по-украински. И менно это ставится ему в вину. Такое впечатление, что если б он заговорил по украински, то смысл его слов в корне поменялся. :)

Нет. Но Вы свободный человек в свободной стране и в любую минуту можете присоединится к кому угодно.
    :)

Додано через 2 хвилини
    Danilo, не надо веслом бездумно махать. Подрудитесь хотя бы примерно понять смысл диалога в который влезли.

Додано через 9 хвилин
    Я специально так написал. Для Вас с командой. Я знал, что так Вы лучше поймёте о чём речь.
    Это ложь. Наглая ложь. И пока Вы не докажете свою правоту, я буду считать Вас лжецом.
    Не иностранный язык я защищаю, а права граждан Украины, считающих этот язык родным.
    Это что такое? Я не знаю о чём Вы? Мы воюем с кем-то?
    Я понимаю. Вам конечно же виднее, каким должен быть настоящий патриот Украины, живущий в Украине.

Додано через 12 хвилин
    О, спасибо тоже. И у меня салфетки есть, теперь и натхнэння появилось. Щас протру. :)
    Я бы даже + в карму Вам добавил, но у меня почему-то исчезла такая возможность. Я карму не могу раздавать. Наверное приболел. :)

• Подобається Подобається x 3
  19. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ким?! чи таке абстракто-розмазане - "та то всьо галичани"?
    Ви собі не уявляєте, яку кількість старих підзабутих байок про галичан та бандерівців мені на цьому форумі нагадали ;) таке враження, що вам нічого робити - тільки байки про Львів складати ;)
    "там русских бьют" ;) - ні - абсолютно - ви ж ніби переконалися?

а в чому я себе заперечив? я й стверджував, що Азарова не через його мову не люблять - а через його "заслуги". Бо пару азарівських законів впровадити - і офіційний бізнес просто тихо помре ;)

це - окрема тема ;) - є ще таке поняття як "гонор" - і саме він обмежує мою свободу ;) - хоча за терміном "гонор", як і за терміном "націоналізм" - за часів СРСР твердо закріпилене негативне забарвлення ;)
    Для того, щоб "очорнити" опонента - достатньо назвати його націоналістом ;)

20. Городецький

Городецький Well-Known Member

Карма тепер розподіляється з правого-нижнього кутка повідомлення, поряд з Відповісти - новий дизайн форуму. ;)

Можливо йому закидають у провину не те що він не говорить українською, а те що він, на відміну від того ж Януковича, вважає за принцип не говорити українською?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)