Вибори 30 вересня

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Студент, 11 січ 2007.

?

За яку політичну партію ви віддасте свій голос?

1. НУНС

21 голосів
    20,6%
  2. БЮТ

41 голосів
    40,2%
  3. Партія Регіонів

7 голосів
    6,9%
  4. СПУ

2 голосів
    2,0%
  5. КПУ

1 голосів
    1,0%
  6. Інший варіант

16 голосів
    15,7%
  7. Проти всіх

14 голосів
    13,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Відповідь: Вибори 30 вересня

Да и "любi вуйки" пусть не забывают, кто заселил и сделал промышленным сердцем Украины эти земли. Пусть не пытаються заставить их забыть родной язык :)
    P.S. хочу напомнить, что Луганщина никогда не входила ни в какие княжества, хоть отдаленно имеющие отношение к исторической Украине....
    А появилась она только во времена Российской империи....
    Как кому это не печально - а это история... :)

• Подобається Подобається x 1
  2. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

А можна сформулювати трішки інакше: Нехай не забувають, кому належали ці землі і чому хазяї не мали українських прізвищ...

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Отож, не треба забувати ким була Катерина для українського народу!

4. Дальневосточник

Это все - исторя. Ну вот какая у нас страна - такая и история...Впрочем - Вы думаю не назавете страны. где в прошлом великие люди не пытали, четвертовали, жгли на кострах своих противников...Я не питаю нежных чувств к Екатерине - но это наша с Вами история, и если она - основала Одессу и Луганск - так даже если мы станем от этого на голову - история не изменится...Ведь история Украины - это не Киевская Русь - и сразу после неё УНР - и сразу после УНР - 1991 год...

5. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Маленьке запитання: Чому одному з найвидатніших політиків і керівників Німеччини не ставлять пам"ятники? Я маю на увазі Гітлера.Історія...Історія!

• Подобається Подобається x 2
  6. zenyk

zenyk Well-Known Member

....та то він вибачайте в польоті фантації...не перебивайте людину...

п.с. вчора дивився з донечкою мультик - "Льодовиковий період-2". Був там один персонаж - мамонтиха, яка себе щиро вважала опосумом.....дивився і думав: скільки на Україні українців вважають себе рускими....і жодні доводи до них не доходять....

7. Дальневосточник

Не корректно совершенно. Бисмарку ведь стоят! Или Наполеону... Екатерина - из этого числа.
    Зато вот в Грузии сталину - стоят. А ведь людоед даже больший, чем адольф...

Додано через 2 хвилини
    Ну Вы то надеюсь не считаете, что Адам и Ева были украинцами? Или - я ошибаюсь? :)

8. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

помиляєтеся - вони точно були росіяни... Тільки росіянин може ходити голий/босий, і кричати що він в раю (с)

• Подобається Подобається x 3
  9. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Да, дійсно, забулися, непорядок. Ну, нічого, спочатку визнають УПА воюючою стороною, а потім вже і памятник Гітлеру поставимо. Думаю, що в Рівному, він це місто зробив столицею України, а волиняки йому за то ніяк не віддячили, негарно.
    Якщо виходити з того, що українці пішли від Адама і Єви, а не від шимпанзе чи орангутанга, то однозначно, що Адам і Єва були українцями. Это же элементарно, Ватсон!!!:D

10. zenyk

zenyk Well-Known Member

:D :y: :

11. Ізольда

Ізольда Well-Known Member

А хіба вони не воювали?! Відкинемо зараз, проти чи за кого вони боролись - факт залишається фактом: серед багатьох військових угруповувань, які під час Другої Світової брали участь у бойових діях, були також УПА.
    Просто багато людей чомусь гадають, що вояків УПА хочуть прирівняти до ветеранів Великої Вітчизняної. Але це з історичної точки зору - немжливо.Нонсенс. Велика Вітчизняна Війна - це війна радянського народу проти німецько-фашистських загарбників. Військова сила, що брала у ній участь називалась Червона Армія. А УПА ніякого відношення ані до Червоноармійців, ані країни Рад мати не хотіла.
    Тому не бачу нічого паганого в тому, щоб прирівняти їх до учасників Другої Світової, ветеранами якої є також англійці, американці, німці, французи, тощо.
    На мою думку, навіть можливість прирівнювати бійців УПА до ветеранів Великої вітчизняної образить обидві сторони.

Додано через 2 хвилини
    І взагалі, що то за тенденція - на цьому форумі будь-яка розмова врешті решт приходить до дискусій про УПа, або про те, хто кращий - захід чи схід... Якесь зачароване коло

12. Дальневосточник

еще - язык...
    Вообще - при таком количестве разновекторных устремлений - вариант Германии с земельным устройством - вполне возможно будет лучшим выбором...И тогда вопрос об УПА никаким образом не коснется Луганска или Запорожья...А русский язык - Львова или Тернополя...
    В этом есть рациональное зерно.

13. шахрай

шахрай Well-Known Member

Цікаво,а є ставки в букмекерських конторах на те,яка буде коаліція,чи вона буде взагалі?
    А Ви,шановне панство-на кого б поставили,хотілось би почути думки.

14. zenyk

zenyk Well-Known Member

.....ну як же так можна: я говорю російською, всі довкола мене - російською, значить українців тут нема....

....а куди ж тоді факти дівати? -
    http://www.ukrcensus.gov.ua/results/nationality_population/graphic#m4

15. Дальневосточник

Да есть, есть... шож Вы нервный такой...У Вас просто посыл неверен - если по происхождению - украинец, то ДОЛЖЕН... так вот - никто никому ничего не должен...Поэтому - и говорят тут (в Луганске) все по русски. Вне зависимости от происхождения, вероисповедания и пола...И вне зависимости от того, что по этому поводу себе мыслят во Львове...
    А схемы переписи - я уже тут писал - ни ко мне, ни к моим ближайшим родственникам никто не приходил. ничего не спрашивал....А зная, как подтасовывают выборы - я не удивляюсь цифрам в переписи... :)
    Такое-же фуфло, как победа проффесора во втором туре....

16. шахрай

шахрай Well-Known Member

Тре негайно проводити українізацію в Донбасі.
    Як колись там проводили русифікацію,виправити тре помилку історії

17. zenyk

zenyk Well-Known Member

....та ні....я не нервуюсь.....просто іноді шляк трафляє від таких тез....

....я добре пам'ятаю дитинство, та й юність, коли на вулиці у Львові майже не зустріти було людей, які спілкуються українською - саме через ту причину, яку Ви зараз називаєте!
    але це зовсім не означало, що в українців Львова раптом російська стала рідною "...патамушта им разґаварівал лєнін...."....
    ні. зовсім ні...
    ...це відбувалось тому, що проводилась відповідна політика...при якій навіть мої друзі дитинства спілкувались зі мною російською, бо в компанії поміж 5-ти українців був один москаль....

....але вмовляти Вас не бути "опосумом" я не буду, бо я бачив яка то безрезультатна була справа в того бідного мамонта з мультика - пояснювати мамонтисі хто вона насправді.....бо їй було "удобнєє" спати на дереві і ховатись від птахів, прикидуючись мертвою: брати ж бо - опосуми!.... :)

Додано через 3 хвилини
    бул
    ....я думаю, що Ваша ідея - цілком вірна і необхідна, однак найменувати її потрібно: підтримка української мови, а не українізація....оскільки українізація очевидно передбачає репресивні методи впровадження, а, як кажуть москалі: "Насільна міл нє будеш!"

18. шахрай

шахрай Well-Known Member

Одною підтримкою нічого не зробиш,повірте мені,Донбас-дуже специфічний регіон.Як ДОН скаже,так і все зроблять.
    Народ зовсім не той ,що в Галичині,та навіть і в Центрі і Півдні України...

19. Ізольда

Ізольда Well-Known Member

Шахрай вольовим зусиллям повернув розмову у потрібне русло :)
    Я сьогодні буду в ролі песиміста. Чесно кажучи - не бачу жодного оптимістичного варіанту для нашої країни.
    РОзглянемо можливі варіанти:
    1. Банальний варіант.
    БЮТ+НУНС, а опозиція - ПР+Литвин+КПУ
    Але кількість членів обох "угруповань" майже рівна. Для ухвали багатьох рішень потрібно більше, аніж 226 голосів - сторони будуть змушені домовлятись між собою, йти на поступки. Результат таких поступок - неоднорідний Кабмін, що звичайно, не приятиме його роботі. Також суперечливим у цьому розкладі сил залишиться крісло спікера парламенту. І ще мені цікаво, яку посаду віддадуть Луценку.
    Наслідки такої ситуації - дуже довгі процеси формування коаліції та уряду, постійні домолвяння та поступки. Ситуація - "либідь щуку раком".
    Врешті решт, хто-небудь, на кштальт, Юлі, знов ініціює позачергові вибори.:crazy:
    Народ, як завжди, програє. :suicide:
    2. "Широкий" варіант.
    ПР+Литвин+КПУ+НУНС - Юля йде у опозицію. Означає розкол у лавах НУНСУ і зникнення цього об'єднання з політичного обрію. Все одно, протиріччя розриватимуть таку коаліцію. Юля піде в опозицію, тим замим забезпечивши собі майже 100% крісло Президента. Уряд ніим не відрізняється від теперішнього. У цій ситуації народ, як завжди, в дуплі. Виграє Юля.
    3. Фантастичний варіант: коаліція - Юля+НУНС+Литвин, опозиція, відповідно ПР+КПУ.
    Досить одностайний уряд, Литвин спікер (через що можуть образитись у НУНС и посваритися, як це було у 2005 році, коли був розподіл крісел у КабМіні).
    Така ситуаця найменьш передбачувана.

20. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

думаю, ПР+НУНС або рештки НУНС - то є "банальний" варіант ;)

це - скорше фантастичний варіант ;) КПУ на граблі Мороза не стане ;)

це не фантастичний - а неймовірний варіант ;)
    --
    в будь-якому разі - в програші Литвин і НУНС.
    А народ? тобто - електорат? а що йому - це та дошка, на якій розігруєтьсья партія. Дошка не може бути в виграші... якщо гравці дуже азартні - може бути сильно подряпана або побита.
    А виграш/програш - ці поняття до ігрової дошки не застосовні ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)