Вибори 30 вересня

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Студент, 11 січ 2007.

?

За яку політичну партію ви віддасте свій голос?

1. НУНС

21 голосів
    20,6%
  2. БЮТ

41 голосів
    40,2%
  3. Партія Регіонів

7 голосів
    6,9%
  4. СПУ

2 голосів
    2,0%
  5. КПУ

1 голосів
    1,0%
  6. Інший варіант

16 голосів
    15,7%
  7. Проти всіх

14 голосів
    13,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Вибори 30 вересня

"Юшка"??? :8: Ну-ну...
    Як мінімум один не побачив - я. Так хто і в чому?
    Спочатку згадаймо, хто ініціював ДОСТРОКОВИЙ перегляд договору з Росією щодо поставки газу і перехід на грошові відносини, хто це вітав. Якщо не пам"ятаєте, нагадаю - В. А. Ющенко.
    Ну, після "Юшка" це вже не дивує.:crazy:
    Коментувати відверте хамство, невихованість і бризкання слиною не буду, лише зауважу, що якщо Ви такий щирий прибічник Ющенка, то я проти нього хоча б тому, що Ви - за.

А от по-суті скажу. Практично всі учасники ЛФ сходяться на думці, що більшовизм (інколи його називають комунізмом, але точніше все ж більшовизм) - це зло. Перш за все тому, що заявляє про свою єдино вірну ідеологію і виключне право вести усіх в світле майбутнє. Всі інші - вороги. Скажіть, чим відрізняється зараз позиція помаранчової команди? Сьогодні вони заявляють, що їхні опоненти бандити, з якими вони не сядуть за стіл переговорів (підкреслю - заявляють БЕЗДОКАЗОВО), себе називають демократами (при цьому зовсім ігноруючи позицію біля 40%!!! виборців), а завтра будуть заявляти "хто не з нами, той проти нас", "вчення Юлі вічне, тому що воно правильне", ну і "якщо ворог не здається, його знищують". А от Мороз (зараз Литвин, цей розумніше провів передвиборчу кампанію, його вже ніхто не зможе назвати зрадником) - справжні політики європейського типу, справжні демократи, тому що заявляють: "Давайте шукати порозуміння, компроміси". До речі, ПР набагато більші демократи, ніж помаранчові. Вони теж за компроміси, об"єднання держави.

Відверто кажучи, не розумію, як цього можна не бачити.

Додано через 3 хвилини
    Вы еще "в процессе", я вот уже охренел!;)

• Подобається Подобається x 2
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

3. OldMan

OldMan Well-Known Member

А что, разве не демократы?
    Доказываю. Именно при, как принято говорить, власти ПР в Кировограде устраивают праздник кидания яиц в портрет действующего Премьем-Министра.
    Ну разве не демократично? Очень даже.
    Кстати о празднике. Я так понял Вам не понравилась моя просьба побыть моим экскурсоводом по Австралии. Просьбу снимаю.
    Но вот на то, где проходят аналогичные праздники в Австралии, наводочку дайте пожалуйста. А то вроде как и солидный повод посетить Австралию пропадает.
    И в демократии не искупаюсь.
    Так немытым и помру.

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Олдмене, в нас теж проходить передвиборна кампанія. І чесно кажучи, бруду виливають одні на одних досить багато. Наприклад, десь відкопали, що п"ять років тому лідер теперішньої опозиції відвідав в Нью-Йорку стриптиз.
    А ось в іншому я мушу Вас розчарувати. Люди з судимістю навіть не можуть мріяти про можливість йти в політику. Пожиттєво забанені. Так що як бачите, демократія в Україні незрівняно більша.
    Канкрєтниє пацани в основному всі на нарах, так що ПР в нас навіть в теорії бути не може.
    А якщо люди не лююблять якогось політика, то палять чучело.

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Щодо Австралії.Недавно поспілкувався с сім"єю,яка вже більш ніж 10 років живе в Австралії(в Мельбурні).Поговорили і за політику.На моє питання,хто прем"єр Австралії,вони затялися і довго згадували.Те ж саме і з мером Мельбурна.Люди далеко не дурні(кубіта має 3 вищі освіти,викладач).Досить показово...

6. coolzak

coolzak Well-Known Member

Чим гірше життя тим більше політизоване суспільство

7. OldMan

OldMan Well-Known Member

О, чудная практика.
    И когда в последний раз в Австралии палили чучело Премьер-Министра?
    Или Генерал-Губернатора?

8. шахрай

шахрай Well-Known Member

Єдиний,хто подобається народу своєї країни-Уго Чавес,який багато робить для венесуельців

9. Romko

Коли рівень життя буде такий високий як у нас,то може підуть палити...

10. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:8: :8: :8:
    Ну-с..и когда Вы были в последний раз в Венесуеле?:cowboy:
    В свое время..нам тоже пели..что все чилийцы..любят Сальвадоре Альенде...:shutup:

11. шахрай

шахрай Well-Known Member

Не обов"язково там бути для здійснення певних висновків.
    Якого вбили при штурмі палацу Піночетом,який стабілізував економіку Чілі,але був диктатором,дозволивши в 1990 році вибори в країні,коли йшов у відставку

12. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ага...и еще ..кой кому ручонки поотрубали..и немножко расстреляли..а так..вообщем то хороший дядька..той Пиночет...:suicide:

13. шахрай

шахрай Well-Known Member

Я не виправдовую Піночета.
    Наробив він як злочинів так і позитиву.
    Він був неоднозначною постаттю в історії

14. Степаныч

Педро,
    Ви мій пост читали? Якщо читали, прошу ще раз перечитати. Якщо і після цього зможете відповісти ТАКОЖ, ... ну що я можу зробити?

15. Шинкарь

Шинкарь Well-Known Member

Все диктаторы-тираны делали позитив.
    Но позитив этот доставался какой ценой? Сталин тоже поднял экономику.

Скажите честно, Вы хотели бы здесь иметь президентом Пиночета или Чаваса?
    Я однозначно нет.

16. Romko

Коли розвалюється економіка,коли відверті злочинці сидять у парламенті і плюють на закон,на людей і на Бога.коли люди втратили віру в свою державу,що тоді робити?

17. Степаныч

Звідки інфа? Ромко теж, кажуть, злочинець... сорока на хвості принесла... Може Вас того, в буцегарню? Ну, якщо хтось десь таке щось колись сказав...?

18. Romko

Степаныч,в мене таке враження,що Ви відірвані від реальності.
    Більш криміналізована влада хіба в Росіїї.
    http://www.compromat.ru/main/ukraina/juschenkoshantash.htm
    наприклад.

19. Шинкарь

Шинкарь Well-Known Member

Ромко, сколь мы от Вашего брата наслышались. Так шо не обессудте.
    Кашелка - Аэропорт - Лаша Тубай.

20. Степаныч

Ромко, Ви як у тій рекламі: "Тату, а інопланетяни є?..." Ну наведіть докази: кого посадили, зо що, коли, на скільки... Ну не можна ж так: комусь щось в голову "втемешилось", він ляпнув, і це є правда!!! Погодьтесь, це ж хрень повна!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)