Вибори 30 вересня

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Студент, 11 січ 2007.

?

За яку політичну партію ви віддасте свій голос?

1. НУНС

21 голосів
    20,6%
  2. БЮТ

41 голосів
    40,2%
  3. Партія Регіонів

7 голосів
    6,9%
  4. СПУ

2 голосів
    2,0%
  5. КПУ

1 голосів
    1,0%
  6. Інший варіант

16 голосів
    15,7%
  7. Проти всіх

14 голосів
    13,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Відповідь: Вибори 30 вересня

Ну що значить годитесь/негодитесь? Вони ж вас питатися не будуть. Замінити пана Я. в ПР є кому.

2. шахрай

шахрай Well-Known Member

Ці кандидати не влаштовують гурт Ахмєтова в ПР.
    А ЯВФ досить компромісна фігура для донецьких

• Подобається Подобається x 1
  3. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

читайте уважно: ПОСАДИТИ ТИХ, ХТО ЗАКЛИКАЄ до антиукраїнських дій, що лише розколюють нашу країну! можливо, краще змусити таких як Вітренко вийти пред своїми людьми і змусити її сказати, що її купили, що вона запроданка, що насправді казала брехню і вважає інакше, або взагалі їй начхати. її заклики порушують Конституцію, як і ті заклики, що пропонують відокремитися від України. а з тими людьми, що її слухають треба просто розмовляти, дати їм поживу для самоаналізу, просто розказати їм, що і як повинно бути, що українська мова (приклад) - то не погано, то нормально! і до того ж благородно та престижно

4. zenyk

zenyk Well-Known Member

і як її змусити? за перепрошенням: весло в дупу запхати?

....думаю, що таких людей змусити не вдасться....хіба би її дії підпадали під ознаки кримінального злочину, в звязку з чим до неї можна б було застосувати репресивні заходи впливу...

5. FeRmatta

то я так, замріялася. а непогано було б
    а взагалі методів багато і усі нечесні та недобрі

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Треба було йому те саме трохи нижче розбити:)))
    У нас в Кіровограді перед виборами було свято День яйця.Поставили великий портрет Януковича і бажаючі кидали по ньму яйцями, треба було влучити в лоба..якісь ще й призи були.Це свято вже не перший раз проводять і весь час Януковича б"ють :)))

• Подобається Подобається x 3
  7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Постарайтесь направити Ваші мрії в позитивне русло. Адже є багато підстав для оптимізму...
    Навіть Ваш Дніпропетровськ дуже невпевнено (49:wacko: прголосував за ПР.
    Але, головне - вперше з часу проголошення незалежності демократичні сили в парламенті будуть мати перевагу. Шлях до побудови справді української держави відкритий! Ось чи наші "демократи" зуміють скористатися цим шансом?
    Contra spem spero...

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

И - добро пожаловать в ГУЛаг....Ах, Вы демократы? И слово "Сталин" для Вас - ругательство? Тогда научитесь ТОЛЕРАНТНОСТИ. Отстаивайте свои идеи, показывайте их правильность и учитывайте интересы всего народа Украины - и о коммуняках с витренками скоро никто и не вспомнит.
    Мне - глубоко противны разного рода коммуняки\социалисты. Но я никогда не поддержу репрествные методы политической борьбы.Да, думаю, не только я.

• Подобається Подобається x 3
  9. FeRmatta

не вдається, як би я тут не захищала демократичні сили, я все одно їм повністю не довіряю. я сподіваюся на оновлення рядів нашої Ради, я хочу бачити молодих людей зі свіжими ідеями, а не цих учнів комунизму.і тому не обманюю себе надіями щодо створення ними коаліції, все ще може змінитися.

а щодо вас, Дальневосточник, то доля правди у ваших слова є. але не забувайте, що деякі люди розбиратися не хочуть або/і не можуть. у деяких не вистачає розуму самому щось вивчити, проаналізувати, їм легше вірити і піддаватися. на нашій Землі більше дурнів - і це давно всім відомо

10. OldMan

OldMan Well-Known Member

Замечательный патриотичный украинский праздник.
    Даже погруженному по ноздри в демократию далёкому патриоту Украины пану Pedro понравилось.
    А скажите мне, пан Pedro к какому событию австралийцы, недовольные Премьер-Министром Австралии Джоном Уинстоном Говардом, устраивают праздник кидания в его портрет огрызков? дротиков от дартса? кала кенгуру? банок из под пива? или прочих полезных предметов.
    Я приеду посмотреть. Давно хочу в Австралию, вот заодно и повод будет - праздник как-никак.

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Даниле... Ви половину країни вважаєте меншою мірою дурнями. Ким вони вважають Вас? Подумайте... можливо, порозумнішаєте... Хоча навряд чи...:no:

• Подобається Подобається x 2
  12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Степаничу... А 20 років тому можна було вважати 98% населення дурнями.
    А хто "вибивався" з образу дурня - той отримував самі знаєте який діагноз. (до речі, якого не існує в класичній науці).

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відверто кажучи,дурні це ті,хто щиро вважає,що напівграмотний Янукович і іже з ним,може щось доброго зробити для України.
    І,наївні ті,хто вірить,що,так звані демократичні сили зможуть створити коаліцію.І,наївні ті,хто ще довіряє "НУ" і Ющенку.ІМХО

14. doberman28

doberman28 Well-Known Member

Тобто тому, що "тоді" 2% вважало дурнями 98%, "тепер" можна 50 на 50?

Додано через 51 секунду
    Якщо це повне означення дурня, то УРА. Я не дурень! :)

15. Romko

Вітаю!

16. sanya

sanya Well-Known Member

Ого мало було розумників

17. doberman28

doberman28 Well-Known Member

Дякую. Був би радий і вас с тим же ж привітати, але не можу.

18. Romko

Дякую!

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щойно дивився програму Савіка Шустера і там виступав Литвин.... рідкісний баламут....

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

І що Ви цим хочете сказати? До речі, якщо Ви натякаєте на в"ялотекучу шизофренію, то це захворювання таки є... в усьому світі ставлять діагноз... де-інде по-іншому називають, але суть не міняється.

От так! Одні - дурні, а інші - просто наївні! При чому право визначати "ху є ху" належить "ніївним"! З чим і вітаю! І ви ще хочете, щоб була єдина країна? "Патріоти"...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)