Вибори 30 вересня

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Студент, 11 січ 2007.

?

За яку політичну партію ви віддасте свій голос?

1. НУНС

21 голосів
    20,6%
  2. БЮТ

41 голосів
    40,2%
  3. Партія Регіонів

7 голосів
    6,9%
  4. СПУ

2 голосів
    2,0%
  5. КПУ

1 голосів
    1,0%
  6. Інший варіант

16 голосів
    15,7%
  7. Проти всіх

14 голосів
    13,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

Відповідь: Вибори 30 вересня

ну і я про закон кажу, тільки такий закон, якого будуть дотримуватися жорстко і без виклчень, виправдань тощо. що зробив президент з тими, хто не підтримав меморандум Національної єдності? та нічого! навпаки: радить знову об'єднатися і знову за тим же мотивом "аби не розвалити Україну". так, порив і справді благородний, тільки от ПР плювала на всі домовленості! і Ющенко, як показав досвід, не дотримується своїх слів.

а щодо, чи не боюся я попасти в "баню", якщо буду закликати до українізації, то не боюся. я ж не кажу, що українізація повинна проводитись репресивними методами (хоча, як виключння, можна посадити або позбавити громадянства кількох з тих, хто закликає до роз'єднання України, тобто тих, у кого політика окупанта, як у Вітренко, Симоненко, хто там ще кричав, що Донецьк приєднуємо до Донбасу?)

• Подобається Подобається x 3
  2. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

А це як? Хіба Донецьк не в Донбасі?:)
    Хочу розповісти про свої враження від поїздки на Донбас- я був спостерігачем від БЮТ в Луганській області ( село Красне Краснодонського району). Дуже здивували тамішні люди. Нормальні, абсолютно не схожі на тих даунів яких організовано возять з Донбасу на всякі мітинги. Дуже привітні і гостинні. І що найцікавіше більшість прекрасно розуміє хто є хто, самі називають ПР бандитами яким місце в тюрмі .... Але....голосують за них, коли їх питаєш "Чому?????"відповідь одна- "Ну як же? А за кого ж? Це ж наші, рідні...." ось така дивна логіка.

• Подобається Подобається x 2
  3. Pragmatik

Pragmatik Well-Known Member

Щодо допису від FeRmatta - то не треба звертати увагу (хтось зацькував людину - пише взагалі бозна-що). Що до Вашого подиву з політичних уподобань "привітних і гостиних людей сходу", то ж звичайні люди, а не політики (може я розкрию Вам очі - на заході, на побутовому рівні - таке саме :shy: ). В політичних уподобаннях люди дійсно не мають справжнього вибору як на сході так і на заході (партії і блоки, що знову зайшли до парламенту - вибір "поганого з найгіршого" або "хочь і погані, але свої"). Політика справа дуже витратна, з того, ближчим часом теє нещастя залишиться при владі...

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Саме так. В масі - нормальні люди.
    Постійно доводиться спілкуватися із партнерами, суміжниками, клієнтами.
    Більшість (у 2004 р) спокійно говорили "у вас - свій кандидат, у нас свій". І це не заважало діловим стосункам.
    А ось сисадмін однієї фінансової установи (Донецьк) тоді мене приємно здивував: дав зрозуміти, що він - мій однодумець, більш того – спитав про тренінг-інструктаж з ловлі фальсифікаторів. Приїхав до Києва, привіз паспортні дані кількох десятків своїх однодумців і назад поїхав разом з інструктором. Тільки сказав, що більшість з них не хотіла би патрулювати дільниці на власних авто і з власними відеокамерами – знали, чим це могло закінчитися…
    А в іншому – досить результативно попрацювали хлопці.

5. zet

zet Дуже важлива персона

http://www.enwl.net.ru/?q=node/2967
    (По пути Лукашенко? :) )

6. sslonn

sslonn Well-Known Member

Так дядя Вова ніби-то вже собі крісло премєра підготував;)

7. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

і що саме Вам в моїх дописах не подобається? Я в чомусь помилилася (окрім того, що Донецьк до Донбасу, буває таке - захопишся і вилітають такі от каламбури)? Я не хочу, щоб НУНС ввійшли в коаліцію до регіонів, а особливо після заяв Президента до народу, у якого він просив вибачення за свої дії (щодо підписання меморандуму). регіони - це крок назад. а якщо людей зі східної України не влаштовує і Янек, але голосувати нема більш за кого, на їх думку, то краще б ставили галочку проти всіх

8. OldMan

OldMan Well-Known Member

Обратите внимание, что за ПР как в 2006, так и в 2007 проголосовало примерно одинаковое количество людей.
    Это ли не свидетельство того, что стенания, что покращення нэ видбулося только со стороны тех, кто за ПР не голосовал ни тогда, ни сейчас?
    Ну а теперь, похоже, покращення отменяется. Вменяется прорыв.
    Вы готовы? Выдержите? Прорыв это всегда перегрузки.
    :)

Додано через 3 хвилини
    Чем Вас удивила эта логика? Вы ведь тоже прекрасно уже знаете, что Ваши избранники мохнорылые не меньше. И всё равно голосуете за них.
    Вас Ваша логика не удивляет?

9. Pragmatik

Pragmatik Well-Known Member

Прошу:
    - Тобто збираєтесь влаштувати українізацію - нерепресивно "посадити або позбавити громадянства" шанувальників та симпатиків ПР, Вітренко, Симоненко (близько половини населення), встановити одну релігію (тими ж методами?), і давити, давити... Що ж до тих, "хто закликає до роз'єднання України" - то справа суду.

10. zenyk

zenyk Well-Known Member

".....если на выборах-2006 за ПР отдали свои голоса 8 148 745 человек (32,14:wacko:, то в минувшее воскресенье 8 - 011 446 (34,36:wacko:. Правда, на данную минуту еще не подсчитаны 0,02%, но это, действительно, мелочь, как и потеря 137 тысяч человек, передумавших в течение года голосовать за «янучар»....."
    http://www.obkom.net.ua/news/2007-10-05/0800.shtml

Вибори 2006:
    "1 Партія регіонів 32.14% 8 148 745 осіб
    2 "Блок Юлії Тимошенко" 22.29% 5 652 876 осіб
    3 Блок "НАША УКРАЇНА" 13.95 % 3 539 140 осіб
    http://www.cvk.gov.ua/vnd2006/w6p001.html

Вибори 2007:
    1 Партія регіонів 34.36% 8 011 446 осіб
    2 "Блок Юлії Тимошенко" 30.72% 7 161 963 осіб
    3 Блок "НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА" 14.16% 3 300 886 осіб

http://www.cvk.gov.ua/vnd2007/w6p001.html

ТОЖ ПОРІВНЮЙТЕ УВАЖНІШЕ ЧИЙ РЕЙТИНГ ПІДНЯВСЯ, А ЧИЙ ОПУСТИВСЯ!

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Для чистоты эксперемента замечу, что на 200 000 упало доверие к президентской партии...не смотря на добавку самообороны.....А вот Юля - она действительно не по детски поднялась.И если считать, что в большинстве своем люди голосуют "за своих" - ее стали считать "своей" все больше людей...

12. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

а мені здається, що Президент вигадає якусь лажу,щоб не допустити Юлю до крісла голови уряду.

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Допис від шахрай
    мені здається,що ПР вигадає якусь лажу,щоб не допустити Юлю до крісла голови уряду.

Допис від Кабмінер
    а мені здається, що Президент вигадає якусь лажу,щоб не допустити Юлю до крісла голови уряду.

То ли еще будет!!!

+1 и +1
    Ходят слухи, что Ринат договорился с Ющенко при условии, что ВФ уйдет с арены. Так что можем ожидать что-то типа "ПР оновлена" + НУНС. А Юля, действительно, им всем как кость в горле.http://forum.lvivport.com/images/smilies/suicide.gif
    :suicide:

14. zenyk

zenyk Well-Known Member

Ви за кого голосували? (якщо не секрет)

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Проти всіх. Можливо, не дуже великий сенс у тому був, але для мене то найкращий вибір, бо всі однакові.

16. zenyk

zenyk Well-Known Member

і моя дружина також....
    ...сказала, що принаймі не буде шкодувати в майбутньому за витрачений голос....

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Точно мої думки!

18. sslonn

sslonn Well-Known Member

Я дослова абсолютно проти виключення графи "проти всіх", чого вимагає ОБСЄ... більш того... вважаю, що якщо кандидат "проти всіх" набирає більше 3-х процентів його теж у ВР... нехай пусті крісла стоять... грошей на утримання ВР менше будем виплачувати... а ті шо пройдуть хай собі мастять голову, як більшість зліпити:D

19. zenyk

zenyk Well-Known Member

:y:

20. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Та я б не сказав. Якщо минулого разу по Харкову було 70% при явці майже 90%. То цього разу лише 49% при явці ледь 58%. Я не думаю що люди які не пішли на вибори підтримують ПР, тому реальна підтримка значно нижча.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)