Вибори 30 вересня

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Студент, 11 січ 2007.

?

За яку політичну партію ви віддасте свій голос?

1. НУНС

21 голосів
    20,6%
  2. БЮТ

41 голосів
    40,2%
  3. Партія Регіонів

7 голосів
    6,9%
  4. СПУ

2 голосів
    2,0%
  5. КПУ

1 голосів
    1,0%
  6. Інший варіант

16 голосів
    15,7%
  7. Проти всіх

14 голосів
    13,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Stich

Stich Member

Відповідь: Вибори 30 вересня

Шановні форумчани!
    На мою думку нічогісінько після цих виборів не зміниться. По правді кажучи я теж вважав що буду голосувати за Ю, але послухавши відверту брехню з її вуст, в принципі як і від усіх інших лідерів, то для себе я вирішив що проголосую проти усіх, так як хто би не прийшов,то погоди він чи вона а може й воно не зробить. А по прогнозам найбільше голосів візьмуть регіони потім бют,потім наша Україна, тобто реально нічого не зміниться. Їх просто необхідно усіх перестріляти, або треба такого як Бандера чи Сталін, тобто щоб був лідером і об*єднував якшо не ідеєю, то жорсткими заходами по об*єднанню, наприклад сказав що Українська мова державна - всее, ні в кого не виникає жодних питань, і таке інше.

2. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Абсолютно поддерживаю.
    А Вы хотели в предвыборных программах услышать правду?
    Вот тут Вы немного перегнули. Изолировать от общества - согласен. Выпустить тогда, когда совместными усилиями докажем им, что они НЕ НУЖНЫ НИКОМУ, кроме самих себя.
    Ваши предложения по кандидатуре?

Было желание дать +, но, пока отвечал - пропало, почему-то....

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ето як... "ізоліровать"???:ninja:

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не ставте в ряд ці дві постаті, дуже прошу!
    Я тут книжку читав, і ось що до теми:
    весь текст

5. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

На общественно-полезные работы, без права заниматься политической деятельностью, но с обязательной политинформацией.

6. Forpost

Forpost Стоїк

ми більше не голосуватимемо за “Нашу Україну”.

Я був, коли приїхав Віктор Ющенко. Він швидко ходить, почет біжить за ним, піт тече, Петро Михайлович весь мокрий – так спішив. Іван Плющ (секретар Ради нацбезпеки й оборони. – І.П.), який йшов поруч зі мною, подивився на все це і каже: “Глянь, Іване, зараз Пєтя проковтне кілька шпал у своїй відданості Президенту”. Голова обласної ради Мирослав Сеник взагалі подався на курорт… І після такого ці люди й надалі працюють на посадах, далі розповідатимуть людям про мораль, вестимуть “Нашу Україну” до перемоги! Хай один і другий візьмуть револьвери (якщо не мають, я подарую), і застреляться. Це моя їм порада – жорстока, але справедлива. Я говорив з людьми, і від них почув: “Івасю, передай Президентові і всім тим (назвали їх на букву “м”), що ми більше не голосуватимемо за “Нашу Україну”.(Іван ГАВРИЛЮК: «Наче по душі, по тілу, по свідомості пройшлися кирзовими чоботами... http://www.wz.lviv.ua/print.php?atid=58480

• Подобається Подобається x 1
  7. Stich

Stich Member

ну як це нікакіх? Почнеться черговий перерозподіл капіталу, при цьому постраждає тільки народ а не політики. Вони як мали 300% чистого прибутку так і будуть мати, як був тіньовий капітал - так і буде. Погляньте панове хто у нас у ВР? Олігархи і їх ставленики. Шо в країні зміниться якшо ті самі люди йдуть у ВР?

8. шахрай

шахрай Well-Known Member

Нажаль ,як казав Кравчук-маємо те що маємо.
    Щось мені здається,що 5-м в ВРУ буде або Литвин(вірний кучмічст):no: ,або Вітренко(Натка-генератор):feminist:.
    Тоді точно амба!:dance:

9. Criminal

Criminal Member

БЮТ... але і то без великого інтузіазму...

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Для мене є два ідеали політиків. Це Р. Рейґан і М. Тетчер. І ось я з задоволенням прочитав таку наступну інформацію. Думаю, вона буде дуже приємна прихильникам Ю. Тимошенко.

Тетчер розповіла Тимошенко, що вона має бути зверху
    http://www.pravda.com.ua/news/2007/9/21/64234.htm

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

У сотий раз вже. МОРОЗ не пройде! Замало?
    Радійте життю, за те що маєте можливість ходити на демократичні вибори. От народ, нічого вже не цінують. А воно не завше так було на цій землі, не завше. Забулисі як рабами були, бидлом, то ж Вам нагадають:)

12. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Откуда, если НИКАКИХ изменеий не будет?

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ось вчора відМОРОЗки приймали бюджет. А НОВА рада прийме НОВИЙ бюджет без азаровщини-ось і зміни. Знову замало?:aggressive:

14. syavych

syavych копач

+1 за Б'ЮТь, але в основному за присутність в списку пана Яворівського, більше нізакого.

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Достаточно... Пройдет Литвин - такой точно... Вообще, неужели не видно - шо все одинаковые? Шо идея у всех - власть, потому что она дает деньги... Шо Юля и Янек только потому не вместе - что кресло премьера одно... Шо ПиаРы сидели бы ща в оппозиции - и не было бы никаких выборов - если бы не чудовищнык властные аппетиты нынешних носенсов (с) пупсня...
    Вся эта публика сполне справедливо считает - пипл схавает...
    Приятного аппетита...

16. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Название - пафосное.
    Содержание - "давайте замутим такое, шо еще не видвно, и все будут за нас говорить." :)
    P.S. на столь маленькую статью - и 2 цитирования Кучмы (одно с указанием, второе - "один державний муж" :) )... А вот слов нынешнего Президента - нет... Симптоматично? О .... или хорошее, или ничего?

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Знаєте, гадаю і одна світла людина у списку це багато. Коли дивлюся у список ПР, чесно не бачу жодного приємного обличчя.:borat: :dance:

Додано через 2 хвилини
    Якщо з "Українського прориву" буде реалізовано бодай одну третину, чи навіть одну п'яту, це вже буде непогано.

20. Stich

Stich Member

За те шо Мороз не проходить так це да, а на рахунок виборів так я вам процитую сталіна: "Головне не хто голосує, а хто голоси підраховує"

Додано через 11 хвилин
    І будь ласка не називайте те шо ми маємо демократією, так як це чистої води капіталістічєскій бєспрєдєл!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)