Вибори 30 вересня

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Студент, 11 січ 2007.

?

За яку політичну партію ви віддасте свій голос?

1. НУНС

21 голосів
    20,6%
  2. БЮТ

41 голосів
    40,2%
  3. Партія Регіонів

7 голосів
    6,9%
  4. СПУ

2 голосів
    2,0%
  5. КПУ

1 голосів
    1,0%
  6. Інший варіант

16 голосів
    15,7%
  7. Проти всіх

14 голосів
    13,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ser tabu

Ser tabu _______________

Відповідь: Вибори 30 вересня

БЮТ.

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ги... :)
    Оце ТАК різниця у поясах! А казали, що Сан-Франциско останнім голосував... :D :D :D

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

И тут я согласен.
    Просто я слышу от пропрезидентской НУНС и от деятелей секретариата - о возврате кучмовских полномочий.

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Прихильники білосиньочервоного табору про..али вибори, ось і репетують проти президента, бо ж це він обраний народом своїми указами призвів до виборів які дали змогу народу переобрати, перезагрузити ВР. Мороз пішов у небуття а разом з ним помре політреформа, яка по суті є ганебним відбором влади у народу. І як би не Юля, президент би напевно так і не наважився ні на що, і швидко втратив би владу. Тому і радіє Борис, і я і всі українці що цього не сталося. Що до зрадників, можливо, і тому я б не радив домовлятися з Литвином.;) Але ж він хоче бути ВСІМ, тобто спикером?:) І за це буде готовий служити будь кому...

5. Ser tabu

Ser tabu _______________

ми афроамериканці тоже голосували. ога. майне фрау просила за Йольку. Я виключив самосвідомість і легким розчерком-хрестиком відмітив "восьмьорку". )))

• Подобається Подобається x 1
  6. levandivka

ТАК Ви протоколи довго здавали?

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

скажите, Danilo, а кем избраны депутаты?

8. Шинкарь

Шинкарь Well-Known Member

Вот интересные люди.
    А кто нибуть от прихильникив самаоборонщины слышал такие речи: "Мы искренне рады такому проценту народной поддержки БЮТ" . ?

9. zenyk

zenyk Well-Known Member

з'їздами окремих партій!

якби людям дали змогу обирати тих депутатів, що є в списках партій - це би був справді прогрес в сторону демократії!
    Оскільки особисто я б не голосував за одного виродка, а тепер депутата Львівської міськради - Василишина, який є/був моїм сусідом! Та тварюка взяла і в своєму підвалі обрізала каналізаційні труби до моєї квартири (що на першому поверсі)! і сказав при цьому, що так і було!
    а ту каналізацію ставили совєти при "уплатнєніі" ясна річ за своїми бандицькими "панятіямі" тобто без жодних документів!
    то мені прийшлось наново робити проект, прокладати каналізацію і т.д.
    через ту мерзоту я стратив 500$ і півроку нервів!

• Подобається Подобається x 2
  10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ще не час. Президент, у мене наприклад не втратив довіру, а голосував за БЮТ за для зміни уряду, а також проти зрадників у ВР.

11. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

він виправиться у найближчі три місяці.
    Якщо попередніх двох років вам було мало "для втрати довіри" - то він того курсу й надалі дотримуватиметься.
    І таки, сподіваюся, нарешті навіть ви зрозумієте, що то за цяця.

12. zenyk

zenyk Well-Known Member

Ви маєте наувазі його дії по призначенню Януковича Прем'єром і укладення Універсалів?....
    ....мені видається - це правильний стратегічний (не тактичний, тому його не відразу видно) хід: адже заваливши економіку за рік при владі - Янукович має значно менше шансів знову взяти владу в руки!

13. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Я не знаю, есть-ли уВас знакомая, если Вы сами сомневаетесь, но мне билеты не нужны.
    Спасибо за заботу.

Danilo.
    "Президент, у мене наприклад не втратив довіру, а голосував за БЮТ за для зміни уряд"
    Вы превзошли самого себя.
    Как по-Вашему, Президент будет голосовать вместо про-президентской партии за партию , во главе которой стоит явный конкурент?

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Зараз Юля матиме шанси стати президентом. Вона представник демократичного табору. Зеник правий, баньдюковичи втратили шанс, бо ж до виборів не багато часу, і Юля свого не упустить. Тому такий напад з першого дня з боку Газпрому:"Тирят хахли, отключім газ!".

І що було робити президенту коли Мороз зрадив? Ще непоганий вихід як тепер виявляється. Так само згодом буде видко ще краще.

15. levandivka

Візарде, кажуть, що
    Якщо не можеш чогось змінити - міняй відношення... :)

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Вже придбали "одін до Маскви"?:D

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ющенко був би ідеальним президентом в країні європейського зразку, з розвиненою економікою.А у нас потрібен боєць.

• Подобається Подобається x 2
  18. levandivka

Я б не поспішав з бійцями.
    Один боєць [​IMG] до смерті не закінчує війну.
    Другий, "боєц нєвідімого фронта" [​IMG] на третій термін виповзає.

Вам мало?

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Зараз ходить електричка "підвищеної комфортності" до Хутора Михайлівського. Коли футбольні фани їздять з Києва до Москви на електричках, це в них називається "на собаках". :)

======================
    А ось розкладка за станом "на тепер" (кількьсть місць у Парламенті).
    Не витягнув Литвин "золотої акції..."

20. sslonn

sslonn Well-Known Member

:clapping: нажаль це так... і мабуть довго ще так буде... а тому ЮВТ йому просто необхідна

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)