Вибори 30 вересня

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Студент, 11 січ 2007.

?

За яку політичну партію ви віддасте свій голос?

1. НУНС

21 голосів
    20,6%
  2. БЮТ

41 голосів
    40,2%
  3. Партія Регіонів

7 голосів
    6,9%
  4. СПУ

2 голосів
    2,0%
  5. КПУ

1 голосів
    1,0%
  6. Інший варіант

16 голосів
    15,7%
  7. Проти всіх

14 голосів
    13,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Вибори 30 вересня

Хтось може за "Свободу",(не я) а хтось проти всіх...(теж не я) Цих пунктів немає в опитуванні.
    Наспівуючи: "Косі коса, поки роса...":)

2. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Интересненько получается.
    Если расклад будет таким, как я написал, то и коалиция будет такой-же, а, следовательно всё останенся на своих местах.
    И что, опять "перевыборы"?

Где это Вы увидели в моём сообщении попытки отговорить?
    То, что "перевыборы" - бессмысленная трата времени и денег - да, писал, и сейчас придерживаюсь этого мнения, но отговаривать никого не собирался - выбирайте выражения по-тщательнее.

• Подобається Подобається x 1
  3. Danilo

Danilo Well-Known Member

А зараз що це Ви тут робите?:)
    І на основі чого робите прогнози?

Партія регіонів не братиме участі “в авантюрі під назвою “вибори–2007”, якщо проти неї продовжуватимуться провокації.

і знову Янукович збрехав. Про те, що мільйони, які вже витрачені на перевтілення гопника у політика світового маштабу, “викинуті на вітер”, або як каже Азаров - “засвоєні” штабами. Бо так воно буде, якщо завтра ПР за власним рішенням зніметься із списків на таємне голосування.

Навіть немовля зрозуміє, що це примітивний піарівський хід, розрахований на те, що біомаса завжди симпатизує побитим та убогим.

Мабуть і “російськомовна карта” вже не працює, бо вочевидь, кремлівська політика газовату хохлів - суттєво зменшила прошарок їхніх симпатиків і боляче луснуло по їхніх політичних маріонетках.

Та й із традиційною “соціальною локшиною” не складається: бо вже усі побачили що насправді означає “зростання добробуту кожного(номенклатурного регіоналу - ред.) вже сьогодні”.

Радимо Віктору Федоровичу продуктивний піар-хід. Випити горілки Донецького виробництва та терміново, із ознаками інтоксикації, поїхати лікуватися за кордон, як це вже робіли деякі його колеги-більшовики. А біомасі сказати: мовляв вороги наколотим померанчем отруїли. джерело

4. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Даю свой прогноз.

Странствуя по свету - не закрываю глаз. А то, что увидел, пытаюсь осмыслить в меру своих возможностей.
    Всё-таки голова у меня не только для ношения шляпы или приёма пищи.

Или я должен раскрыв рот слушать Вас и принимать всё сказанное Вами как догму?

• Подобається Подобається x 2
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Шкода, що Путін раніш не призначив Пі.. тобто Зубцова.
    Був би час провести вгітацію щодо місцевих "русофілів" (звучить майже як зоофілів :) ) з роз"ясненням хто то такий.
    Тузлу всі пам"ятають ? Отож.

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Рота можете і закрити.:agree:

досвід попередніх виборів переконливо доводить, що ПР і чесні вибори - речі не сумісні.

Пам'ятаєте, як довго ГПУ шукала бюлетені для таємного голосування у 2004 році у Донецьку, Луганську... Натомість знаходила у опломбованих мішках старі газети.

Щоправда, на минулих виборах, фальсифікації вже були не такими зухвалими. Мабуть тому, результат виявився для регіоналів дещо скромнішим. “Мертвих душ” не знайшлося стільки.

Ну а зараз, після цінової та тарифної війни проти народу - вже можна втішатися хіба що “рейтингами” куплених соціологів.

Проте, казка - казкою, а у словах двічі не судимого можна вловити приблизний сценарій, як його компашка хоче зірвати вибори. Брутально фальсифікувати, а потім, за традицією, - звинуватити опонентів.

Втім, видіння регіоналів, як показало життя, такі ж віртуальні, як і їхні досягнення і рейтинги. Пам'ятаєте видіння із танками, спецназом, захпленням Януковича по дорозі на роботу... Насправді ж виявилося, що окрім коаліційного Цушка, який захопив зі спецназом ГПУ, ніхто нічого не захоплював.
    джерело

7. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Ну-ну, посмотрим на результаты явки избирателей на Западной Украине.
    Если будет 80% или выше - вопросы о том, где более наглые фальсификации - отпадут сами.

8. zenyk

zenyk Well-Known Member

та шось я не пригадую, щоб в нас був нарід інертний.....політика багатьох цікавить.....та й мало не кожен бажає на неї вплинути якимось чином....

....в нас, Слава Богу, не росія, що там людям вже давно плювати кого "царювати" призначать....

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Звідки така впевненість? "А пошлі ви все...":)
    У бюлетнях без ПР, ще 20 партій. Здається просто усвідомили, владу, корито втрачають.:D

10. volk

volk Well-Known Member

Цілком згідний.
    http://epravda.com.ua/news/2007/9/18/56877.htm

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Мене рахуйте, як закордонний електорат. ;)
    Правда, мені щось досі запрошення не прийшло.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Мені теж... А я ж не закордонний!:sad:

14. шахрай

шахрай Well-Known Member

Щось мені здається в ВРУ крім ПР,БЮТ,НУНС,КПУ хтось буде 5-й,у кого буде "золота акція".

15. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

Ні, не акцію) А щодо наші - не наші, не зовсім згодна, хоча теж так думала. У Львові чула від знайомих, що вони будуть голосувати за Януковича!

16. dArt

dArt Well-Known Member

Есть и у меня такие знакомые. Не потому что сильно его поддерживают, а потому, что говорят" Больше не за кого" На вкус и цвет как говорится...

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ви мене заспокоїли. :)
    Нічого, у мене печатка є у пашпорті. Не принесуть запрошення, сама нагло припруся. [​IMG]

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

тут вже півтора рокитому писали (здається, шановна Ома) про "золоту акцію Мороза".
    А до речі, де Мороз ? Під столом нема. В туалеті - теж.
    Трохи пізніше піду ловити кота - може здайду "дєдушку" у сусідньому підвалі. :)

19. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ви НАГЛО??? Не вірю!!! А я таки припрусь!!!:radist:

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Мне пришло...У меня - переврано отчество, у дочери - фамилия... Ходил вечером на участок, исправлял...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)