Вибори 30 вересня

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Студент, 11 січ 2007.

?

За яку політичну партію ви віддасте свій голос?

1. НУНС

21 голосів
    20,6%
  2. БЮТ

41 голосів
    40,2%
  3. Партія Регіонів

7 голосів
    6,9%
  4. СПУ

2 голосів
    2,0%
  5. КПУ

1 голосів
    1,0%
  6. Інший варіант

16 голосів
    15,7%
  7. Проти всіх

14 голосів
    13,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Відповідь: Вибори 30 вересня

Он - просто человек на рабочем месте, поэтому не является примером.
    Это - люди, которые высказали своё мнение.

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Чи буде суд?
    Чи буде кара?

• Подобається Подобається x 2
  3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це вкрай ганебна сила - 5 колона в Україні!

• Подобається Подобається x 1
  4. zenyk

zenyk Well-Known Member

....та я б не був таким категоричним до прихильників соціалістів.....от до прихильників баби Нати.....це дійсно мусять бути люди радикальних поглядів!....

5. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Могу Вам отдать эти деньги только за то, что Вы доехали до избирательного участка и выполнили свой гражданский долг.

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Краще спробуйте придбати 0,5л. олії, і тим самим бути дуже вдячним за це "уряду національної бєдності.";)

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Даниле, спокійніше - ще цирк не розпочався, і якраз ПР у цьому цирку будуть далеко не найголовніші клоуни ;)

• Подобається Подобається x 2
  8. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Вы имели в виду юлькино правительство?
    Тогда я Вам даже 0,5 не принесу.

Вот я жду выступления основных "клоунов".

9. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

чи ви одні?
    Пів Європи цього дійства чекають...
    Колись в камеді-клаб була сценка - як Вітя з Вітєю та Юлею домовлявся....
    --
    Напевно слід переглянути ще раз...

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Мені нести не треба.:agree: А собі чому не зможете купити, невже Вас за таку вірність виженуть на вулицю?:) Тоді Вам краще подбати про себе, ну там резюме розмістити чи що там роблять у таких випадках.;)

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Партія регіонів намагалася вплинути на всі екзит-поли

Майдан-ІНФОРМ: 01-10-2007 15:48 // URL: http://maidan.org.ua/static/news/2007/1191242907.html

Вчора з Київського обласного штабу Партії регіонів до місцевих штабів близько 12.00 надійшла вказівка скеровувати організовані групи від дільниці до дільниці, заходити по одному всередину приміщення, перебувати там деякий час, а потім виходити, граючи роль звичайних виборців, щоб потрапити під опитування й відповідати, що голосували за Партію регіонів. Це стосувалося всіх дільниць, біля яких проводився будь-який екзит-пол. На оплату "праці" таких "виборців" штабом були виділені кошти.

Кореспонент Майдану отримав цю інформацію від самих регіоналів. За допомогою свого знайомого, найнятого Партією регіонів в якості технічного працвника, він потрапив до одного з місцевих штабів і був прийнятий за свого після низки критичних зауважень вбік Блоку Юлії Тимошенко та "Нашої України - Народної Самооборони".

12. Ізольда

Ізольда Well-Known Member

При спостереженні за виборами, з'явилися в мене такі думки:
    якщо пройде Мороз, але коаліцію утворять Юля і НУНС, то це буде парламент колишніх спікерів.:D :suicide:
    І ще, як це не прикро - за результатами, які показують комуністи, можна досліджувати демографічну ситуацію в країні. І жодного перепису не треба. Рок за роком їм дають все меньше - вмирає поступово їхній електорат. Лише у цьому році в червоних невеликий підйом популярності - завядки тим, хто відморозився від Мороза :)

13. Boris_Kiev

А присягнути Турчинову готові ?
    До речі, треба на певний час сховати табельну зброю Ваших колег. :) :) :)

14. Forpost

Forpost Стоїк

та слава Богу

15. Ізольда

Ізольда Well-Known Member

Та хіба я проти?!

Вчора сперечалась з дідусем - йому під 80. Питаю, чому за червоних голосував. Каже, щоб ви, молоді, краще жили.
    І не поясниш їм, що ці комуністи гірші за олігархів. Та й взагалі, наші старенькі не за ковбасу за 3 рублі голосують, а за свою молодість. Ностальгія в них за минулим. Оті червоні прапорці нагадують їм їхні юні роки.
    Голосують і не розуміють, що ті часи вже не повернути: "...А молодість не вернеться, не вернеться вона..."

• Подобається Подобається x 3
  16. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

А кто Вам, ТАКое .... сказал?

Присягу дают НАРОДУ, а не личности, и ОДИН РАЗ.

А проповедник больше никогда не зайдёт в тот кабинет.

17. Boris_Kiev

Ага. Той, хто посадив мого діда, давав свого часу ЙОМУ присягу ?
    А ті, хто заважали МЕНІ жити до 1991 року, теж присягали - МЕНІ ? Один раз ?
    А зараз вони ДОПОМАГАЮТЬ мені жити ?

18. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

я теж у ці перевибори не вірю, почнеться все с початку

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не хвилюйтеся Борисе. Зараз вже не ті часи, народ "обмєльчал". Це раніше було, після виборів міністри стріляли сі, по 2 рази, а зараз цушкі лише на лікарняний тікають.:D
    І потяги з "біомасою" не їздять, і автокаруселі не працюють...:D Звичайні вибори...
    Що до нкаведе, там взагалі ніколи й не було подібних постатей, щоб самому собі кулю в лоба.:)

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Чего так на дедушку-Мороза взъелись? С какого переляку Юля и Луценка решили, шо за него голосовали их сторонники??? Их сторонники - голосовали ЗА НИХ. А заз Мороза - сторонники Мороза... Облили дедушку фекалиями - за то, что не смогли поделить портфели...
    P.S. проводил только что друга на поезд - до Львова... Поговорил с народом, приехавшим к нам - никто не сказал, что было что-то не так... Главное - все удивлены аппатичностью ПР... Говорят - впечатление такое, что им совершенно все равно - какой результат.... Может - поэтому они никого на Западенщину и не посылали - потому что - пофиг?
    P.P.S. тут еще такая мулька ходит - Украину ожидают экономические негаразды - и газ резко подпрыгнет, и доллар с евро подешевеют - вот регионы и сбежали - хай удар Юля примет... Мол эти выборы - подарок судьбы... вот так-то, малята...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)