Вибори 30 вересня

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Студент, 11 січ 2007.

?

За яку політичну партію ви віддасте свій голос?

1. НУНС

21 голосів
    20,6%
  2. БЮТ

41 голосів
    40,2%
  3. Партія Регіонів

7 голосів
    6,9%
  4. СПУ

2 голосів
    2,0%
  5. КПУ

1 голосів
    1,0%
  6. Інший варіант

16 голосів
    15,7%
  7. Проти всіх

14 голосів
    13,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Вибори 30 вересня

Заздрісно... бо....

2. zet

zet Дуже важлива персона

Не закончили и не закончат никогда. Правду скажут лет через 70. Вспомните тогда мои слова, если доживете.. :) Я же просто помню, как Янукович разулыбался тогда, когда ему сообщили о Кушнареве.. Он как раз за границей был и в прямом эфире, когда записку принесли...
    Дипломат из него нулевой, все эмоции на мордахе написаны...

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Електорат потребує "хлєба і зрєліщ". Де ж вони знайдуть (після загибелі Кушнарьова) кращого вихідця із народу?

Ех, Полко-о-овнику. Скільки разів нагадував... "не читайте більшовицьких..." Того ж жодне здоров'я не витримає...
    Чи "скільки Полковника не проси, а він все в Комсомолку дивицця"? :)

• Подобається Подобається x 2
  4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

маю застереження щодо КП - скорше соціалісти.
    Загалом, зараз самий час робити "тоталізатор" ;)
    1) явка
    2) перелік прохідних партій
    3) відсоток двох лідерів

5. shmell

shmell Member

Чи не вважаєте ви, що для хоч якихось змін просто необхідно пройти фазу "бунта сумасшедших". Мені здається, що наш соціум - як радянська мікросхема - зможе нормально функціонувати лише після того як "підключать напругу" та "все зайве" відгорить.

6. шахрай

шахрай Well-Known Member

Вчора випадково зустрів на вулиці шотландця(спостерігач на виборах).
    Так цей старезний вуйко вибачився переді мною,що не розмовляє зі мною українською(розмовляв російською).Першй раз взагалі зі мною тут таке трапилось,щоб за це вибачались.:cowboy:

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Зет,
    мы от Вашего города в 70 км. Был без бронежилета, нормального говорил, люди были в восторге. Может, в Кременчуге был двойник?:crazy: Или, наоборот, у нас?;)

8. levandivka

А на зустріч до нього всіх Ваших пацієнтів вивели, чи тільки з наркології? :D :D :D
    В тому і фішка, що в Кременчуці проживають нормальні люди, яких Януковичу доводиться остерігатися., :ninja: снайперів виставляти...

Наспівуючи:
    Дорогая передача! Во субботу чуть не плача,
    Вся Канатчикова Дача к телевизору рвалась.
    Вместо, чтоб поесть, помыться, уколоться и забыться,
    Вся безумная больница у экрана собралась.

Говорил, ломая руки, краснобай и баламут
    Про бессилие науки перед тайною Бермуд.
    Все мозги разбил на части, все извилины заплел,
    И канатчиковы власти колят нам второй укол.

9. Nadin

Nadin Well-Known Member

Добрий день, ще не байдужим, до яких вже не належу, нажаль. На рахунок Юлі. Чи не здається її дії надто кардинальними, і тому надто небезпечними для України, і як відомо агресія до добра не приводить? Відчувається якась не надійність"а зроблю, а шо буде , то буде", не продумано наслідки дій.

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

По іншому не можна.Тут взагалі потрібна "сильна рука",щоб вивести україну з того багна...
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=138715&postcount=102
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=138887&postcount=106
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=139000&postcount=119
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=141388&postcount=258:cowboy:
    :cowboy:

11. afterstep

хоч попереднє подібне повідомлення й винесено "в кошик" - повторюся: левандівко, чи не здається вам, що жарт аж надто подібний на спробу назвати якусь групу людей "неадекватними"?
    Крім того, той, хто з якихось міркувань ще не встиг дізнатися, що за професія в Степанича - може троха інакше сприйняти ваш допис, ніж ви той допис трактуєте?
    І яке б могло бути покарання, якщо б аналогічний жарт пролунав з боку Степанича в сторону львів'ян?
    --
    Стосовно виборів - картинка з минулих
    саме той поділ, про який на форумі багато говорилося ;)
    хто як думає - відбудуться зміни - чи актуально й цього разу?

12. levandivka

Не здається! бо Степанич не образиться, а я і готовий вибачитись, якщо, раптом опротестує цей жарт.
    А не знання? Тю... Є кнопка пошуку, для цікавих.

13. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

+100
    Развалит армию...развалит и экономику:suicide:
    Буду голосовать за Юлю!!!:D :D :D
    Чем быстрее..все развалит..тем быстрее ее "закопают"!!!!!
    Надеюсь что навсегда!!!;)

14. afterstep

напевно, ви відстали від життя...
    ракети, що падають на житлові будинки в Броварах, літаки, що падають або на юрбу цивільних у Львові, або у Чорне море.... Це називається "міцна, надійна, дисциплінована армія"?
    --
    Про економіку - ну майже те саме. Недалеко втекло.
    За час урядової кризи (безвладдя) економіка України раптом показала зростання... Чого б це?
    --
    Але стосовно того, що ЮВТ точно спробує розвалити фінансову імперію Ахметова, трішки поскубати сімейний бізнес Кучми, пустити з торбами "любих друзів" та таке інше - тут не сумніваюся...

15. levandivka

А мені сподобався "останній штрих" передвиборчої кампанії БЮТ: помолилися, попрохали пробачення. Та й на вчорайших ТВ-"Свободах" навіть у Турчинова був ТАКий вираз обличчя:

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Читачу, та дайтеся на стримання. За що Ви її так не любите? Будьте хоч трохи джентельменом - вона ж жінка. А то що в Україні треба дещо валити, зокрема армію, так це правда. Вона ж є совкова - плоть від плоті.
    Ось подумайте, чи варто за двічі несудимого і його гоп компанію голосувати. Оті як не дай Боже візьмуть всю владу то ліквідують Україну як географічне поняття.

17. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Вы меня извините конечно же пан Педро...а Вы кроме зубьев...в экономике разбираетесь..ну там..в статьях бюджета...или налогах...?:cowboy:

Додано через 19 хвилин
    Ну...что Вы...что Вы... afterstep...:cowboy:
    Тоже все было...при злочинной владе..кучмистской...а щас у нас такой хороший министр обороны... такую огромную заботу об армии проявляет...;)
    Экономика ..она и есть экономика...хорошо в в свое время...Янович настроил...вот она и катилась сама по себе...по накатанных...налоговых рельсах...:cowboy:
    А вот туточки...я очень...и очень сомневаюсь...очень!
    Хренушки что у нее с этими прохиндеями получится!:D :D :D :D
    С ихними деньгами...адвокатами.. и прочая...выйдут они сухенькими из воды..!
    А за кого...пани ЮВТ..возмется...так это в первую очередь за ЕДИНОНАЛОЖНИКОВ...вот кто у нее..как кость в горле...и беззащитные...и их много!:D
    Вспомните...март 2005 года......:p

18. zet

zet Дуже важлива персона

А он к нам после вас приехал? Или наоборот? Может это вы человека у себя запуЖали чем-то, а мы тут удивляемся...;)
    А может сам цементного яйца на пьедестале испугался и мы сразу вышли из доверия навеки. Кстати, памятник яйцу так назад на пьедестал и не вернули. Официальная версия - сняли для реконструкции..
    А дальше будет зависеть от того кто победит, быть ли у нас памятнику яйцу или и згинет на той реконструкции...;)

19. Forpost

Forpost Стоїк

Назви партій і блоків, як вони стояли в опитуванні ДІФ http://exitpoll.org.ua/ua/pre-election

Партія регіонів (В.Янукович, Р. Богатирьова, Т. Чорновіл, І. Богословська, Н.Шуфрич ) 34.2%
    Блок Юлії Тимошенко (Ю.Тимошенко, О.Турчинов, М.Томенко, І.Вінський, А.Шевченко) 25,7%

Додано через 40 хвилин
    зразок кволості нашого нету http://www.cvk.gov.ua/index.html а вибори вже скоро закінчуться. хто має посилання на нормальні сайти,хоча би Буркіна Фасо

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Є сумніви: де більше "нормальних"? в стінах психлікарень, чи поза ними? про форуми я вже не кажу!:p
    Та я вже звик до своєрідного гумору Левандівки. Він не із зла. "Ради красного словца не пожалеет и отца!".

Думаю, в Центральних та Західних регіонах ПР набере більше, а БЮТ - менше, ніж на попередніх виборах.
    Ну а я що казав?;)
    "Приїхали" вираз цей називається.:suicide:
    Чего не знаю, того не знаю!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)