Вибори 30 вересня

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Студент, 11 січ 2007.

?

За яку політичну партію ви віддасте свій голос?

1. НУНС

21 голосів
    20,6%
  2. БЮТ

41 голосів
    40,2%
  3. Партія Регіонів

7 голосів
    6,9%
  4. СПУ

2 голосів
    2,0%
  5. КПУ

1 голосів
    1,0%
  6. Інший варіант

16 голосів
    15,7%
  7. Проти всіх

14 голосів
    13,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Відповідь: Вибори 30 вересня

Как Вам не Ай-Яй-Яй?!!

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я вірю Юлі,але я не вірю її команді(більшості з них),абсолютно не вірю НУНС.А ПР викликає лише огиду і сором за Україну.;)

3. zenyk

zenyk Well-Known Member

може краще клоуна найняти? і дешевше і професійніше!
    хай їх там всіх розважає....може частіше на засідання Ради будуть ходити....кнопкодави....

4. Romko

Тоді вже ліпше Сердючку(в концертній уніформі).Хоч поспіває...;)

5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Якими БУСамі, з автобусами?:) Ніц не затямив.:) Чи вона мала 2 ходки? Чи вона у кожному слові пише помилки, чи вона не може без суфлера? А може вона до Путіна за консультацями їздить? А може належить до злочинного клану? А може літає гелікоптерами з агітацією про російську другу державну? А може врешті це в неї яйце влучило, і вона впала. Про буси вже один "Ожерєльєв" говорив, і цей доречи був розумний, навіть занадто, і становив загрозу клану, тому й загинув.
    Не кажіть, Юля - дійсно народний лідер, лідер майдану. Маючи такого лідера люди готові стояти за своє, а не за брудні гроші.

Додано через 4 хвилини
    Гадаю що це вже не мало. Я теж так само, десь. Ось цікаво, в Англії за Тетчер, альбо за Черчіля, напевно теж люди голосували за нього а не за команду? А у Франції за генерала Де Голя, чи за команду?...

• Подобається Подобається x 1
  6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Есть такая поговорка - чтобы узнать, что вино прокисло - не надо пить всю бочку....Или из "Бриллиантовой руки" - достаточно одной таблэтки...
    Мне - достаточно одной - ее славного премьерства....
    Вам надо еще раз на грабли?
    Тогда - сохраните этот пост - и через годик ее премьерства перечитайте....Мне почему-то кажеться, что премьером станет она...увы...

7. Danilo

Danilo Well-Known Member

Так. Їй не дали зробити, не дали часу. І граблі потрібні не мені а тими граблями вона продере всю ту наволоч яка засіла у владі. Ну, принаймні в мене є надія не покращення. А що маєте Ви?
    Не треба про те що все самі доробилися. Я так само ні від кого не маю ніц. Не про те мова.

8. Romko

Дозволю собі не згодитися.Зовсім не ідеазізую Юлі,але не порівнюйте "божий дар з яєчнею".Це ганьба для України те,що такі взагалі є при владі.
    "15 грудня 1967 році у віці 17 років Віктор Янукович був уперше засуджений до 3 років позбавлення волі за участь у пограбуванні за статтею 141 ч.2 КК УРСР як член злочинного угруповання "Півновка". У зв'язку з амністією з нагоди 50-ти річчя Жовтневої революції термін покарання був зменшений судом до 1,5 років.

Покарання Янукович відбував у колонії Кременчука упродовж 6-7 місяців і був умовно-достроково звільнений на клопотання адміністрації за взірцеву поведінку.

За свідченням мешканця Сміли Миколи Московченка, який у той час також перебував у цій колонії, Янукович співпрацював з адміністрацією виправної установи."
    "Так чи інакше, але в 1973 році 23-річний Янукович уже опинився на волі. Більше того, у 1974 Янукович навіть зміг виїхати за кордон для участі в авторалі в Монте-Карло. Хоча для людей, що побували у місцях не таких віддалених, в той час такі розваги були заборонені.

Цей факт наштовхнув журналістів на підозру про "особливі взаємини", які склалися у Януковича з КДБ. Так само це спровокувало думку, що документи про його судимості досі лежать у Москві (а значить могли використовуватися Росією для впливу на українського прем'єра і кандидата у президенти у 2004 році)."
    Навіть по "понятіях",ця людина не заслуговує на повагу.
    http://www.pravda.com.ua/news/2006/8/4/45617.htm:ireful1:

• Подобається Подобається x 4
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

І все ж таки ПІДІТЬ на вибори. Через "не хочу".
    Тут проста арифметика. Точні викладки - у повному тексті статті http://pk.kiev.ua/country/2007/09/27/090024.html

Якби на минулих виборах було би "неявки" на 50 тисяч більше - Вітренчиха пролізла би до ВР.

10. Марина

Марина Well-Known Member

пойдем, обязательно пойдем и галочку принесем.

11. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

А когда Юльку с позором прогшали - это не был позор?
    Большей ганьбы придумать нельзя.
    Но она имеет наглость опять лезть, несмотря на то, что один раз уже обгадимшись, убиралась, поджав хвост.

"І граблі потрібні не мені а тими граблями вона продере всю ту наволоч яка засіла у владі."

Кишка тонка у неё.
    И граблей нет, кроме тех, на которые она тащит своих избирателей.

12. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я цю рекламу розумію однозначно - розвішують локшину на вуха, нахабно брешуть, і вважають - що і так пройде, народ достатньо дурний щоб це "схавати".
    А "компромат" такого плану розцінювати як сказане вголос занадто сміливо, та й легковірно.

13. Romko

Хто прогнав?Ющенко іже со "любими друзями"+ПР+Юда-Мороз
    Те,що її такі виродки бояться,тільки добавляє їй авторитету.
    P.S.Думав голосувати проти всіх,але бігме піду проголосую за неї!:ireful1:
    На фоні всіх вона дійсно виглядає переконливо.І,якщо би їй вдалося трохи прикоротити ту мразь,то дай їй Боже!

14. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Её давно уже никто не боится, кроме Нострадамуса и бабки Ванги, которых она заставляет в гробаж раз по 30-ть в день переворачиваться.

"якщо би їй вдалося трохи прикоротити ту мразь"
    Вы имели в ввиду "Ющенко иже со своими "любими друзями" - так они опять уже целуются, кроме того Юля и тогда была номером один в списках "любих", держа за спиной то-ли дулю, то-ли финку....

• Подобається Подобається x 1
  15. Romko

То чому стільки бруду виливають?Всюди Юлю приплітають.Вже за те,що за неї Маргарет Тетчер,багато про що говорить(ліньки лізти за лінком,десь він тут є).Чи може вона(Тетчер)теж дурна і сліпа?
    Ах,я й забув - враг №2.1-й -Гамерика.:aggressive::moskali:

• Подобається Подобається x 2
  16. zenyk

zenyk Well-Known Member

Жириновський казав ".....істаріческий враґ...."

17. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Тетчер, в оличие от нашей дамы с булкой на голове, никто не мог выгнатьб - не зачто было.

А встречя с юлькой - нужна была только юльке (лишний раз нарисоваться).
    А Вы что против того, что дерьмовая реклама принадлежит юльке?

Додано через 10 хвилин
    - Это красиво! Респект!!

18. Romko

Та,звичайно,НУНС.Для ПР навіть слів підходящих нема,крім нецензурних.;)

19. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Если поменять местами аббревиатуры - полностью с Вами согласен.

20. Romko

Да,я панімаю,чіста па панятіям,данєцкіє пацани - ета ващєє!
    Краще напівграмотний "пацан",але,щоб "усьо був Данєцк!":bazar:
    P.S.Та спілкувався я з донецькими, нормальні люди,прекрасно розуміють,хто такий Янукович енд компанія.:no:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)